Cosmote TV GO

Μονο ΜΗΝ κανετε την αναβαθμιση σε oreo, εχει πολλα προβληματα/κολληματα σε πολλα και στο go ιδιαιτερα.
Οσο ειναι στο android 6 δουλευει τελεια!

Έγραψα κάτι στο νήμα για το Xiaomi,ρίξε μια ματιά να μην ξαναγράφω τα ιδια
Έδωσα κάποια εξηγηση
Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)
https://r.tapatalk.com/shareLink?sh.../forum/showpost.php?p=1058193201&share_type=t

Sent from my iPad using Tapatalk

Kαλησπερα έχω βάλει στο mi box την cosmote tv go tablet EDITION αλλά όταν πατάω να ανοίξει κανάλι δεν παίζει ενώ κατέβασα την EDITION του κινητού παίζει αλλά τα δείχνει ανάποδα την επιλογή των καναλιών ξέρετε πως φτιάχνει να παίζει από την tablet EDITION; σήμερα το πήρα το κουτί θέλει κάτι έξτρα;

Γεια σας,

Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο να προβάλω TV Go σε υπολογιστή με Linux (ή να κάνω stream την εικόνα του κινητού Android που έχω στον υπολογιστή);

Γεια σας,

Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο να προβάλω TV Go σε υπολογιστή με Linux (ή να κάνω stream την εικόνα του κινητού Android που έχω στον υπολογιστή);

Οχι αλλα γνωριζουμε τον τροπο να βαλεις Windows/MacOS :BDGBGDB55:

Οχι αλλα γνωριζουμε τον τροπο να βαλεις Windows/MacOS :BDGBGDB55:

Ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε. Όταν βάλεις linux και συνειδητοποιήσεις περί τίνος πρόκειται δεν υπάρχει επιστροφή :smile::smile:

Δεν υπάρχει τρόπος. Έχω δοκιμάσει από teamviewer μέχρι vysor. Επίσης έχω δοκιμάσει και μέσω vm αλλά δεν γίνεται γιατί το μπλοκάρουν, μέχρι και fιrefox/chrome μέσω wine έχω δοκιμάσει.

Τελικά, βρήκα μία λύση. Το γράφω απλά για όποιον ενδιαφέρεται. Σηκώνει και βελτιώσεις, αλλά προς το παρών αρκεί. Εξηγώ... Εγκατέστησα το mobizen (@voys το Teamviewer είναι πολύ αργό) στο android κινητό μου (ένα παλίο Samsung Note 2) και μπορώ να προβάλω την οθόνη στον υπολογιστή συνδεόμενος μέσω του site του Mobizen στον browser (Chrome). Το κακό είναι ότι η free έκδοση δεν σε αφήνει να κάνει full screen. Αυτό διορθώνεται έμμεσα κάνοντας zoom όμως. Προς το παρών κάτι γίνεται.

Τελικά, βρήκα μία λύση. Το γράφω απλά για όποιον ενδιαφέρεται. Σηκώνει και βελτιώσεις, αλλά προς το παρών αρκεί. Εξηγώ... Εγκατέστησα το mobizen (@voys το Teamviewer είναι πολύ αργό) στο android κινητό μου (ένα παλίο Samsung Note 2) και μπορώ να προβάλω την οθόνη στον υπολογιστή συνδεόμενος μέσω του site του Mobizen στον browser (Chrome). Το κακό είναι ότι η free έκδοση δεν σε αφήνει να κάνει full screen. Αυτό διορθώνεται έμμεσα κάνοντας zoom όμως. Προς το παρών κάτι γίνεται.

Θα το δοκιμάσω φίλε, σε ευχαριστώ. Πάντως γνωστός μου μου έχει πει ότι έχει καταφέρει να κάνει εγκατάσταση το android app σε Ubuntu με το Anbox, το libhoudini και το play store. Δεν το έχω δει με τα μάτια μου όμως γιατί μένει σε άλλη πόλη και σε εμένα το Anbox δεν δουλεύει (δε βρίσκει το mouse και το keyboard).

Anbox: How To Install Google Play Store And Enable ARM (libhoudini) Support, The Easy Way

https://www.linuxuprising.com/2018/07/anbox-how-to-install-google-play-store.html

Χτες στο δεύτερο ημίχρονο της ΑΕΚ πολλά κολλήματα είχα, εσείς είχατε θέμα;

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τώρα βλέπω το λεπτό προς λεπτό του Europa League κ πέρα απ την άθλια ανάλυση κολλάει συνέχεια.
Λες κ βλέπω streaming πειρατικό....

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

ενεργοποιησα εχθες το sports pack για να τεσταρω...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΗ !!!!

Η εικόνα στην οθόνη 44'' τηλεόρασης μέσω υπολογιστή είναι χειρότερη και από το χειρότερο clopy streaming!!!

Εάν δεν ανεβάσουν την ποιότητα τοτε ....θα χάσουν πολλούς πελάτες....

ενεργοποιησα εχθες το sports pack για να τεσταρω...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΗ !!!!

Η εικόνα στην οθόνη 44'' τηλεόρασης μέσω υπολογιστή είναι χειρότερη και από το χειρότερο clopy streaming!!!

Εάν δεν ανεβάσουν την ποιότητα τοτε ....θα χάσουν πολλούς πελάτες....
Μα αν δεν κάνω λάθος το συγκεκριμένο πακέτο δεν προορίζεται για θέαση στην TV, αλλά για mobile συσκευές σωστά;

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μα αν δεν κάνω λάθος το συγκεκριμένο πακέτο δεν προορίζεται για θέαση στην TV, αλλά για mobile συσκευές σωστά;

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και υπολογιστη...???
..

Είναι κοινό μυστικό όμως και μάλιστα το αναφέρουν και τα cc ότι τα περνάνε σε box. Άλλωστε τα αντίστοιχα go των υπολοίπων σε 47 ιντσες σε μένα παίζουν λάδι. Απλά ο ΟΤΕ έχει ρίξει τσεκούρι στη ποιότητα της εικόνας, παλιά έπαιζε πένα

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η ποιοτητα της εικονας κ η τοσο φτωχη αναλυση στο tv go μονο ως ντροπιαστικη μπορει να χαρακτηριστει ειτε το βλεπουμε απο τα app κινητων η ταμπλετ ειτε απο υπολογιστη η android box.

Στην φτωχή εικόνα θα συμφωνήσω αλλά για υλτα κολληματα όχι.. Εγω το παραμικρό κόλλημα και σε αεκ, παοκ, ολυμπιακό! Μάλλον κάποιο θέμα με το ίντερνετ έχετε! Χρησιμοποιώ έκδοση ταμπλετ στο box της wind!