Cosmote TV GO

Πήγα να μπω στην εφαρμογή cosmote tv go στο κινητό μου μετά απο καιρό αλλά δεν λειτουργεί.. απλά δίνει μόνο info αλλά απο εικόνα τίποτα.. ξερει κανείς τι μπορεί να είναι;;

Πήγα να μπω στην εφαρμογή cosmote tv go στο κινητό μου μετά απο καιρό αλλά δεν λειτουργεί.. απλά δίνει μόνο info αλλά απο εικόνα τίποτα.. ξερει κανείς τι μπορεί να είναι;;
Δεν κάνεις μια διαγραφή της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι εννοεις τιμολογιακη; Αν εχω cosmote go λογαριασμο δεν θα μπορω να τον βαλω δωρεαν στην τηλεοραση μου; Θα θελει εξτρα χρεωση;

Μήπως το βάλουν έξτρα υπηρεσία και όχι το γνωστό go που έχουμε οι συνδρομητές!

Πολύ φοβαμαι (μακάρι να βγω ψεύτης) πως θα μας το..χρεώσουν. Και καλά να είναι πχ 5 ευρώ (ως COSMOTE TV GO πακέτο extra συσκευών - δλδ ως 2η συσκευή). Μην είναι παραπάνω φοβαμαι..

Eκτός και αν ειναι για μας τους ηδη χρηστες δωρεαν απλά ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ την 1 συσκευη που χουμε τωρα.

Ενταξει.. ήθελε να ξανακάνω σύνδεση πιθανόν γιατί παλιότερα άλλαξα κωδικό και μου 'δινε μόνο τα info για ότι παιζόταν..

Πολύ φοβαμαι (μακάρι να βγω ψεύτης) πως θα μας το..χρεώσουν. Και καλά να είναι πχ 5 ευρώ (ως COSMOTE TV GO πακέτο extra συσκευών - δλδ ως 2η συσκευή). Μην είναι παραπάνω φοβαμαι..

Eκτός και αν ειναι για μας τους ηδη χρηστες δωρεαν απλά ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ την 1 συσκευη που χουμε τωρα.

εγω πιστευω οτι θα χρεωθει ως ανεξαρτητο πακετο tv.οπως δηλαδη ειναι μεχρι και σημερα η δορυφορικη και η επιγεια(iptv) ληψη.

εγω πιστευω οτι θα χρεωθει ως ανεξαρτητο πακετο tv.οπως δηλαδη ειναι μεχρι και σημερα η δορυφορικη και η επιγεια(iptv) ληψη.
Δεν νομίζω να το κάνουν από τη στιγμή που οι ανταγωνιστές το δίνουν δωρεάν. Απλά θα έχει ισχύει το όριο της 1 συσκευής.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Δεν νομίζω να το κάνουν από τη στιγμή που οι ανταγωνιστές το δίνουν δωρεάν. Απλά θα έχει ισχύει το όριο της 1 συσκευής.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

sorry..
νομιζα οτι αναφεροταν στην αναμενομενη εφαρμογη για smartv..

sorry..
νομιζα οτι αναφεροταν στην αναμενομενη εφαρμογη για smartv..

Στην εφαρμογή της smart tv αναφερομαι ΔΗΜΗΤΡΗ ναι. Και ιδιαίτερα αυτη της samsung (διότι τεχνικά απ ότι ειπαν θα βγει 1η). Αν την χρεωσουν έως ανεξαρτητο πακέτο παμε στα 25 ευρώ/μήνα. Πράγμα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ (τουλάχιστον για μας που ειμαστε ΗΔΗ συνδρομητές).

Αν την χρεώσουν ως extra συσκευη τότε εδώ υπάρχουν 2 δυνατότητες: Ειτε να αντικαταστησουμε δωρεαν την μια συσκευη που χουμε (πχ εγω την εχω στο pc μου) με αυτη που θα βγει για smart tv, είτε να μας την "χρεώσουν" με ένα "συμβολικό ποσό" (όχι τα 25 ευρώ για νέους χρηστες) αλλά πχ 2,5 - 5 ευρώ (υποθετική τιμή) για ήδη ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ χρηστες.

Ειναι θεμα τιμολογιακής πολιτικής, αυτό λεω.

Αν έχεις smart tv κάνεις μεταδοση οθονης απο το ταμπλετ και τελειώνει η ιστορία στην χειρότερη.
Δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο για μεταδοση οθονης σε tv box καθως δεν μεταφερει την εικόνα

Αν έχεις smart tv κάνεις μεταδοση οθονης απο το ταμπλετ και τελειώνει η ιστορία στην χειρότερη

Δεν είναι το ίδιο εύχρηστο με το app στην smart tv (οταν βγει). Θα δούμε και θα κρίνουμε μετά

https://digitaltvinfo.gr/news/sportplus/item/24625-cosmote-tv-fernei-to-cosmote-sports-daily-pass

Cosmotetv go sports daily pass που δίνει 24ωρη πρόσβαση. Αλλά 8 ευρώ την σύνδεση είναι πανάκριβο. Εκτός αν (παρακάτω λέει για 8/μήνα - ελπίζω να μην είναι τυπογραφικό λάθος) δίνεις μηνιαία συνδρομή αλλά μπορείς να συνδεθείς ορισμένες φορές. Θα δείξει.

https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod1850026_prod

Mε το νέο πακέτο COSMOTE TV GO Sport Daily Pass μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στα αθλητικά κανάλια της COSMOTE TV μέσω της εφαρμογής COSMOTE TV GO στο smartphone, tablet ή laptop σου όπου και αν βρίσκεσαι για μία ολόκληρη ημέρα και να δεις αποκλειστικό περιεχόμενο χωρίς περιορισμούς.

Το πακέτο στοιχίζει 10 και περιλαμβάνει τα κανάλια COSMOTE SPORT 1HD, 2HD, 3HD, 4HD, 5HD, 6HD, 7HD, 8HD, 9HD & HIGHLIGHTS HD. Επιπλέον, μπορείς να βλέπεις highlights αθλητικών αγώνων στο COSMOTE SPORT CLIPS.
Μπορείς να ενεργοποιήσεις το πάσο έως και ένα μήνα μετά από την στιγμή της αγοράς του, και εφόσον το ενεργοποιήσεις θα είναι διαθέσιμο για ένα 24ωρο.

https://digitaltvinfo.gr/news/sportplus/item/24625-cosmote-tv-fernei-to-cosmote-sports-daily-pass

Cosmotetv go sports daily pass που δίνει 24ωρη πρόσβαση. Αλλά 8 ευρώ την σύνδεση είναι πανάκριβο. Εκτός αν (παρακάτω λέει για 8/μήνα - ελπίζω να μην είναι τυπογραφικό λάθος) δίνεις μηνιαία συνδρομή αλλά μπορείς να συνδεθείς ορισμένες φορές. Θα δείξει.

10 ευρω το 24ωρο για οποιον θέλει να γνωρισει την υπηρεσία η να δει παραδείγματος χάριν έναν αγώνα της ομάδας του. Ο σκοπός είναι εφοσον τον ικανοποιεί το περιεχόμενο να πάει σε μηνιαία συνδρομή που συμφέρει οικονομικά.

Βλέπω διορθώθηκε το (~ 8 ευρώ/μήνα) . Καλά κατάλαβα ότι ήταν τυπογραφικό λάθος.

Εβαλα το αυτονομο go sports pack και μέχρι στιγμης δεν έχω μείνει ικανοποιημενος
Ξερει κανεις γιατι τα καναλια εχουν τοσο ΑΘΛΙΑ εικονα λες και ειναι stream ?

Ίσως για να προωθήσουν και την ιντερνετική τηλεόραση. Θα ήταν άδικο για αυτούς από την άλλη. Γενικά τα έχουν μπλέξει λίγο.

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Εχω αρκετα κολλήματα στα 720 σε υπολογιστή. Κανείς αλλος που να εχει θέμα;
Εγω φιλε μου το εβαλα σημερα και εχω αθλια εικονα σαν να ειναι πειρατικο stream.

Εγω φιλε μου το εβαλα σημερα και εχω αθλια εικονα σαν να ειναι πειρατικο stream.
Γενικά μην περιμένετε να δείτε και εικόνα ίδια με δορυφόρου . Ειδικά αν το βάλατε σε pc που το βλέπετε σε μια απόσταση 40-50 πόντους σίγουρα δεν θα σας ικανοποιήσει. Επίσης παίζει ρόλο και η σύνδεσή σας στο ΝΕΤ, και Τι ταχύτητες έχετε.

Εγώ μετά από 2 μήνες συνδρομής otetv θεωρώ πως δεν αξίζει σε κινητά ή ταblets το go γιατί έχουμε συνηθίσει από youtube να βλέπουμε καθαρό 1080 ή 1440, που ειδικά αν τραβάνε από κάτι κάμερες red μιλάμε για διαστημική ποιότητα. Σε υπολογιστή δεν το έβαλα πότε. Αυτό που αξίζει για εμένα είναι να τ βάλεις σε κάνα tvbox να το βλέπεις σ καμιά άλλη tv. Εκεί η ποιότητα θεωρώ πως είναι αξιοπρεπέστατη με ελάχιστα κολλήματα που και που.