Δεν κάνεις μια διαγραφή της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής;Πήγα να μπω στην εφαρμογή cosmote tv go στο κινητό μου μετά απο καιρό αλλά δεν λειτουργεί.. απλά δίνει μόνο info αλλά απο εικόνα τίποτα.. ξερει κανείς τι μπορεί να είναι;;
Τι εννοεις τιμολογιακη; Αν εχω cosmote go λογαριασμο δεν θα μπορω να τον βαλω δωρεαν στην τηλεοραση μου; Θα θελει εξτρα χρεωση;
Μήπως το βάλουν έξτρα υπηρεσία και όχι το γνωστό go που έχουμε οι συνδρομητές!
Πολύ φοβαμαι (μακάρι να βγω ψεύτης) πως θα μας το..χρεώσουν. Και καλά να είναι πχ 5 ευρώ (ως COSMOTE TV GO πακέτο extra συσκευών - δλδ ως 2η συσκευή). Μην είναι παραπάνω φοβαμαι..
Eκτός και αν ειναι για μας τους ηδη χρηστες δωρεαν απλά ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ την 1 συσκευη που χουμε τωρα.
Δεν νομίζω να το κάνουν από τη στιγμή που οι ανταγωνιστές το δίνουν δωρεάν. Απλά θα έχει ισχύει το όριο της 1 συσκευής.εγω πιστευω οτι θα χρεωθει ως ανεξαρτητο πακετο tv.οπως δηλαδη ειναι μεχρι και σημερα η δορυφορικη και η επιγεια(iptv) ληψη.
Δεν νομίζω να το κάνουν από τη στιγμή που οι ανταγωνιστές το δίνουν δωρεάν. Απλά θα έχει ισχύει το όριο της 1 συσκευής.
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
sorry..
νομιζα οτι αναφεροταν στην αναμενομενη εφαρμογη για smartv..
Αν έχεις smart tv κάνεις μεταδοση οθονης απο το ταμπλετ και τελειώνει η ιστορία στην χειρότερη
https://digitaltvinfo.gr/news/sportplus/item/24625-cosmote-tv-fernei-to-cosmote-sports-daily-pass
Cosmotetv go sports daily pass που δίνει 24ωρη πρόσβαση. Αλλά 8 ευρώ την σύνδεση είναι πανάκριβο. Εκτός αν (παρακάτω λέει για 8/μήνα - ελπίζω να μην είναι τυπογραφικό λάθος) δίνεις μηνιαία συνδρομή αλλά μπορείς να συνδεθείς ορισμένες φορές. Θα δείξει.
Εγω φιλε μου το εβαλα σημερα και εχω αθλια εικονα σαν να ειναι πειρατικο stream.Εχω αρκετα κολλήματα στα 720 σε υπολογιστή. Κανείς αλλος που να εχει θέμα;
Γενικά μην περιμένετε να δείτε και εικόνα ίδια με δορυφόρου . Ειδικά αν το βάλατε σε pc που το βλέπετε σε μια απόσταση 40-50 πόντους σίγουρα δεν θα σας ικανοποιήσει. Επίσης παίζει ρόλο και η σύνδεσή σας στο ΝΕΤ, και Τι ταχύτητες έχετε.Εγω φιλε μου το εβαλα σημερα και εχω αθλια εικονα σαν να ειναι πειρατικο stream.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.