Cosmote TV GO

Να ρίξω μια ιδέα. Θα μπορούσαν να βάλουν και το Mega στο go όπως το κάνει και η nova;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Γενικά μην περιμένετε να δείτε και εικόνα ίδια με δορυφόρου . Ειδικά αν το βάλατε σε pc που το βλέπετε σε μια απόσταση 40-50 πόντους σίγουρα δεν θα σας ικανοποιήσει. Επίσης παίζει ρόλο και η σύνδεσή σας στο ΝΕΤ, και Τι ταχύτητες έχετε.

Εγώ μετά από 2 μήνες συνδρομής otetv θεωρώ πως δεν αξίζει σε κινητά ή ταblets το go γιατί έχουμε συνηθίσει από youtube να βλέπουμε καθαρό 1080 ή 1440, που ειδικά αν τραβάνε από κάτι κάμερες red μιλάμε για διαστημική ποιότητα. Σε υπολογιστή δεν το έβαλα πότε. Αυτό που αξίζει για εμένα είναι να τ βάλεις σε κάνα tvbox να το βλέπεις σ καμιά άλλη tv. Εκεί η ποιότητα θεωρώ πως είναι αξιοπρεπέστατη με ελάχιστα κολλήματα που και που.
Αξιοπρεπέστατη που πρέπει να την βάλεις σε ποδοσφαιρικό αγώνα στα 480 για να μην βλέπεις καρέ καρέ; Έχει αναφερθεί πολλάκις εδώ για να έχω μόνο εγώ το θέμα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αξιοπρεπέστατη που πρέπει να την βάλεις σε ποδοσφαιρικό αγώνα στα 480 για να μην βλέπεις καρέ καρέ; Έχει αναφερθεί πολλάκις εδώ για να έχω μόνο εγώ το θέμα...

Μια χαρά ομαλή κίνηση έχει το 720. Το πρόβλημα είναι με το άθλιο bitrate πιξελιαζουν τα πάντα. Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν κολλήματα.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Μια χαρά ομαλή κίνηση έχει το 720. Το πρόβλημα είναι με το άθλιο bitrate πιξελιαζουν τα πάντα. Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν κολλήματα.

Σε μένα και σε πολλούς άλλους πρέπει να πάω 480 για να δω ομαλά... Λες να φταίει το box δηλαδή;

Σε μένα και σε πολλούς άλλους πρέπει να πάω 480 για να δω ομαλά... Λες να φταίει το box δηλαδή;

Δεν ξέρω το έχω σε desktop και το δουλεύω. Θα το ξανακοίταξω μήπως δεν το παρατηρούσα εγώ τόσο καιρό.

Ο Τimos71 εχει δίκιο. Το χουμε ξαναπει 1000 φορες. Σχετικά καλή εικόνα έχει το 720p (ως προς το resolution), το πρόβλημα ειναι το πολύ χαμηλό bitrate. Mιλώ πάντα για desktop.

Sgatz πιθανώς να φταίει το box ναι. Αυτο το app δεν ειναι φτιαγμένο για να τρεχει σε tv-box γενικότερα.

Να φτιαξουν την αθλια εικονα στο desktop παιζει...μπααα
Tους δινω τζαμπα 18 ευρω και εχω μονο τα αθλητικα
καναλια, τα αλλα δεν τα εχω ,δεν εννοω τα cinema.

Και σε εμένα στο xiaomi box τα αθλητικά παίζουν κάπως αργά. Οι ταινίες κανένα θέμα. Δοκίμασα να αλλάξω ρυθμό ανανέωσης και διάφορες αναλύσεις από τις ρυθμίσεις του xiaomi αλλά πάλι τα ίδια.

Και σε εμένα στο xiaomi box τα αθλητικά παίζουν κάπως αργά. Οι ταινίες κανένα θέμα. Δοκίμασα να αλλάξω ρυθμό ανανέωσης και διάφορες αναλύσεις από τις ρυθμίσεις του xiaomi αλλά πάλι τα ίδια.
Και σε μένα στα αθλητικά είναι το πρόβλημα....

Πρεπει να γινει αναβαθμιση του go και απο οτε και απο νοβα γιατι η ποιοτητα ειδικα στα αθλητικα καναλια ειναι αθλια. Τραγικο...

Δεν νομίζω ότι θα γίνει κάποια αναβάθμιση στο bitrate. Είναι σχεδιασμένο για φορητές συσκευές. Αλλιώς υπάρχει ο ευρυζωνικότητα τρόπος του cosmote tv. Εκτός και αν με κάποιο τρόπο τα συγχωνέψουν.

Δεν νομίζω ότι θα γίνει κάποια αναβάθμιση στο bitrate. Είναι σχεδιασμένο για φορητές συσκευές. Αλλιώς υπάρχει ο ευρυζωνικότητα τρόπος του cosmote tv. Εκτός και αν με κάποιο τρόπο τα συγχωνέψουν.
Εγω πληρωνω 18 ευρω για 6 μηνες το σπορτ μεσω υπολογιστή.Θα είναι αδικο αμα δεν φτιαξουν
την εικονα ειναι αθλια ακομα και τα πειρατικα καλυτερη εικονα εχουν.

Στις αρχες που ειχε βγει η εφαρμογη μια χαρα bitrate ειχε σχεδον δεν εβλεπες διαφορα με το κανονικο
απο ενα σημειο και μετα για καποιον λογο το εριξαν αρκετα

Τι να πω κανονικα να σε πληρωνουν πρεπει για να το δεις.
Ας ελπισουμε να ανεβασουν αρκετα το bitrate γιατι δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.

Επειδη ανεφερα κολληματα σε αναλυση 720 σε υπολογιστη να διευκρινησω πως αυτα υπηρχαν με καθε αναλυση τελικα σε opera browser και σε windows 10.

Ομως εγκατεστησα ξανα τον player, μπηκα στην σελιδα απο microsoft edge και αυτη την φορα ειδα κανονικα. Επισης το replay tv απο εκει που ειχε το προγραμμα των τελευταιων 3 ημερων τωρα εμφανιζει των 5 τελευταιων (αν προσεξα καλα και δεν ηταν πιο πολλες ημερες).
Το παραξενο της ιστοριας ειναι πως στην opera δειχνει και παλι μονο τις 3 ημερες ενω δεν καταφερα να συνδεθω ποτε με firefox.

Και μενα πρωτη φορα χθες που δεν μπορούσα να συνδεθώ.Μου εβγαζε συνεχεια wait,connection in progress.