Eκεινη η εφαρμογη για smart Tv που λεγανε οτι θα βγαλουν εχουμε κανενα νεο?
Υπάρχουν ακόμα τεχνικά προβλήματα. Πρώτα θα βγει σε samsung tv's. Μάλλον απ τον νέο χρόνο.
Eκεινη η εφαρμογη για smart Tv που λεγανε οτι θα βγαλουν εχουμε κανενα νεο?
Αξιοπρεπέστατη που πρέπει να την βάλεις σε ποδοσφαιρικό αγώνα στα 480 για να μην βλέπεις καρέ καρέ; Έχει αναφερθεί πολλάκις εδώ για να έχω μόνο εγώ το θέμα...Γενικά μην περιμένετε να δείτε και εικόνα ίδια με δορυφόρου . Ειδικά αν το βάλατε σε pc που το βλέπετε σε μια απόσταση 40-50 πόντους σίγουρα δεν θα σας ικανοποιήσει. Επίσης παίζει ρόλο και η σύνδεσή σας στο ΝΕΤ, και Τι ταχύτητες έχετε.
Εγώ μετά από 2 μήνες συνδρομής otetv θεωρώ πως δεν αξίζει σε κινητά ή ταblets το go γιατί έχουμε συνηθίσει από youtube να βλέπουμε καθαρό 1080 ή 1440, που ειδικά αν τραβάνε από κάτι κάμερες red μιλάμε για διαστημική ποιότητα. Σε υπολογιστή δεν το έβαλα πότε. Αυτό που αξίζει για εμένα είναι να τ βάλεις σε κάνα tvbox να το βλέπεις σ καμιά άλλη tv. Εκεί η ποιότητα θεωρώ πως είναι αξιοπρεπέστατη με ελάχιστα κολλήματα που και που.
Μια χαρά ομαλή κίνηση έχει το 720. Το πρόβλημα είναι με το άθλιο bitrate πιξελιαζουν τα πάντα. Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν κολλήματα.Αξιοπρεπέστατη που πρέπει να την βάλεις σε ποδοσφαιρικό αγώνα στα 480 για να μην βλέπεις καρέ καρέ; Έχει αναφερθεί πολλάκις εδώ για να έχω μόνο εγώ το θέμα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε μένα και σε πολλούς άλλους πρέπει να πάω 480 για να δω ομαλά... Λες να φταίει το box δηλαδή;Μια χαρά ομαλή κίνηση έχει το 720. Το πρόβλημα είναι με το άθλιο bitrate πιξελιαζουν τα πάντα. Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν κολλήματα.
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Δεν ξέρω το έχω σε desktop και το δουλεύω. Θα το ξανακοίταξω μήπως δεν το παρατηρούσα εγώ τόσο καιρό.Σε μένα και σε πολλούς άλλους πρέπει να πάω 480 για να δω ομαλά... Λες να φταίει το box δηλαδή;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και σε μένα στα αθλητικά είναι το πρόβλημα....Και σε εμένα στο xiaomi box τα αθλητικά παίζουν κάπως αργά. Οι ταινίες κανένα θέμα. Δοκίμασα να αλλάξω ρυθμό ανανέωσης και διάφορες αναλύσεις από τις ρυθμίσεις του xiaomi αλλά πάλι τα ίδια.
Εγω πληρωνω 18 ευρω για 6 μηνες το σπορτ μεσω υπολογιστή.Θα είναι αδικο αμα δεν φτιαξουνΔεν νομίζω ότι θα γίνει κάποια αναβάθμιση στο bitrate. Είναι σχεδιασμένο για φορητές συσκευές. Αλλιώς υπάρχει ο ευρυζωνικότητα τρόπος του cosmote tv. Εκτός και αν με κάποιο τρόπο τα συγχωνέψουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.