Cosmote TV GO

Εχετε επικοινωνησει μαζι τους ωστε να ζητησετε αλλαγη συσκευης πριν περασουν οι 30 μερες και να ειχε αποτελεσμα;
Αν ναι ποια ηταν η διαδικασια;

Το έχω κάνει εγώ 2 φορές, δεν τους είπα τίποτα ιδιαίτερο, απλά ότι αγόρασα μια νέα συσκευή και μου διέγραψαν την παλιά χωρίς πολλά πολλά απλά μου είπαν ότι κανονικά δεν επιτρέπεται

ξερουμε με το νεο app αν αντικαταστησει το cosmote go?εγω πιστευω θα γινει μια αναβαθμιση της εφαρμογης και επιτελους να παιξει σε πληρη οθονη δε μπορουμε αλλο black bars..για κινητα μιλαω

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

το εκανα και εγω σημερα το κανουνε αλλα αναλογως τον υπαλληλο.και καλα σου λενε οτι κανονικα δεν επιτρεπεται αλλα το κανουνε.οπως σωστα λεει ο φιλος

παιδια επειδη δε βλεπω να το εχει αναφερει κανεις.ποτε προβλεπεται cosmote go σε κινητα να παιζει σε full οθονη και οχι με μαυρες μπαρες διπλα;η απαντηση στο play store ειναι η ιδια καρμπον επι χρονια."ειναι στα αμεσα μελλοντικα μας σχεδια"

Προσπάθησα χτες να δω τον γαυρο στο TV go, απο λαπτοπ (i5, 6200u και το έβαζα σε εξωτερική οθόνη, 720ρ ανάλυση, αν και αυτά δεν νομίζω ότι εχουν σχέση).

Η γραμμή είναι οτε, 24αρα (γύρω στα 15 πιάνει), και Κάθε 5 λεπτά έκανε διακοπή, μαύρη οθόνη και το κυκλακι να γύρνα. Στο β' ημίχρονο, σταμάτησε εντελώς, βαρέθηκα και το έκλεισα.

Έχετε κι εσείς τέτοιο θέμα ή βλέπετε αδιαλείπτως?

Εμένα έπαιξε αδιάλειπτα και μάλιστα συγχρονίζω στα 7 με το ζόρι αλλά είναι σταθερή η γραμμή.
Έχεις μάλλον πρόβλημα σταθερότητας.

Ελπίζω να μην ήσουν συνδεδεμένος με WiFi..

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

Εμένα έπαιξε αδιάλειπτα και μάλιστα συγχρονίζω στα 7 με το ζόρι αλλά είναι σταθερή η γραμμή.
Έχεις μάλλον πρόβλημα σταθερότητας.

Ελπίζω να μην ήσουν συνδεδεμένος με WiFi..

Ναι με wifi ήμουν (το ρούτερ είναι αυτό με το voip, δηλ. σχετικά καινούριο).

Να έχει τόση διαφορά με καλώδιο? Φαντάζομαι ότι πλέον η πλειοψηφία των χρηστών, το ασύρματο δίκτυο χρησιμοποιούν. Αν μας θέλει η κοσμοτέ να γυρίσουμε στο καλώδιο............................

Πάντα προτιμάμε καλώδιο ΠΆΝΤΑ.

Εκτός κι αν έχεις επενδύση ο ίδιος σε καλό after market εξοπλισμό.
Αλλά και πάλι, το στήσιμο αξιόπιστου WiFi δικτύου απαιτεί γνώσεις.
Όχι τίποτα τραγικό αλλά όχι plug and play

Ηρεμήστε λίγο. Εντάξει το WiFi των ρούτερ που δίνουν δεν είναι και το καλύτερο αλλά μια χαρά την κάνουν τη δουλειά τους. Χτες ειδικά μάλλον είχε πέσει ο σέρβερ τους γιατί κι εγώ είχα προβλήματα.

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

μηπως παιζει ρολο εχθες που καναν και τη μεταδοση σε 4κ;

Σε μια στιγμη και σε μενα μεσω wifi δεν ειχα εικονα. Εβαλα το καλωδιο και ολα καλα απο εκει και περα.
Αν το προβλημα γενικα με το wifi υπαρχει μονο σε μια συσκευη αγοραζεις ενα powerline και τελειωνει η ιστορια. Επιπλεον λεφτα αλλα δεν θα πανε χαμενα αρκει να γινει σωστη επιλογη συσκευης. Υπαρχει και η πιο φτηνη λυση ενος ρουτερ με διπλη μπαντα (εχει γνωστο μαγαζι προσφορα με 19 ευρω) αλλα μιλαμε για μια επιπλεον συσκευη που πιανει χωρο και δεν θα εχεις την σιγουρια σε περιπτωση που προκειται για παρεμβολες μηπως αυριο μεθαυριο ξαναπαθεις τα ιδια. Θεωρητικα οχι στα 5g αλλα ποτε δεν ξερεις

Παιδιά έχω το go σε υπολογιστή και βάζω την εικόνα στο 720. Αλλα και λιγότερο να βάλω δεν μπορώ ότι είναι τέλεια. Υπάρχει καμία πρόταση... Οι ταχύτητες που έχω είναι πάνω από 30.

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια από τα ίδια παιδιά χτες από laptop με WiFi δεν έμπαινε καν στους αγώνες.. Μετά βαρέθηκα το έβαλα από stream τελικά.. Στο καπάκι ταινία Netflix. Ο πατέρας μου στο σπίτι του το έβλεπε πάντως κανονικά από tablet. Τι να πει κανείς...

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Σε αντιθεση με την Τρίτη 26/11 και τον αγώνα του γαυρου με την τότεναμ, χτες Τετάρτη βράδυ έπαιξε μία χαρά το champions league, κανάλι sports1, "λεπτο προς λεπτο" με το ίδιο set up (wifi και λαπτοπ σε 720p).

Να λέμε τα κακά, να λεμε και τα καλά!

Παιδιά καλησπέρα,

Στο otetv go σε λαπτοπ ξαφνικά δεν ανοίγει το παράθυρο του player (μπαίνω μεσω chrome) .
Φορτώνει συνέχως χωρίς αποτέλεσμα. Γνωρίζει κανείς τι παίζει?

Έγινε κάποια αναβάθμιση στα Windows; Δοκίμασε είτε από Edge ή από Mozilla να δεις αν δουλεύει.

Πάντως πάλι έχει πρόβλημα η εφαρμογή. Στον αγώνα United- City πλέον δεν φορτώνει καθόλου.

Εμενα ακομα δε παιζει ο player εδω και ενα μηνα ουτε σε λαπτοπ ουτε στο σταθερο. Ειναι να τους βριζεις.