Δεν ξέρω αν λύθηκε το πρόβλημά σου,σε μένα λειτουργεί κανονικά με chrome.
Αν κάνω φορμάτ στο ανδροιντ κουτάκι μου θα έχω κάποιο πρόβλημα στο να βάλω ξανά την εφαρμογή? Θα περάσω το apk , τους κωδικούς και θα παίξει?
Same Sh1t...Different Day
Τελικά δεν έπαιξε όπως μου είπες.Μου βγάζει λίστα για να κάνω αλλαγή συσκευής αλλά μέσα στην λίστα είναι ήδη το shield και δεν με αφήνει να το αντικαταστήσω γιατί μάλλον βλέπει σαν καινούργια "συσκευή" το shield μετά το φορμάτ.Και δεν έχει γίνει άλλη αλλαγή μέσα στο μήνα για να υπάρχει ο περιορισμός.Η μόνη αλλαγή είναι το φορμάτ του shield και η εγκατάσταση εκ νέου την εφαρμογή.Καμία ιδέα???Σ απάντησα στο nvidia θεμα
Sent from my iPad using Tapatalk
Τελικά δεν έπαιξε όπως μου είπες.Μου βγάζει λίστα για να κάνω αλλαγή συσκευής αλλά μέσα στην λίστα είναι ήδη το shield και δεν με αφήνει να το αντικαταστήσω γιατί μάλλον βλέπει σαν καινούργια "συσκευή" το shield μετά το φορμάτ.Και δεν έχει γίνει άλλη αλλαγή μέσα στο μήνα για να υπάρχει ο περιορισμός.Η μόνη αλλαγή είναι το φορμάτ του shield και η εγκατάσταση εκ νέου την εφαρμογή.Καμία ιδέα???
Same Sh1t...Different Day
Μπαίνεις από τον υπολογιστή στο cosmote.gr, κάνεις σύνδεση με το cosmote ID και στα αριστερά κάτω από το αφμ βρίσκεις την τηλεόραση. Αν είναι ενεργό το βγάζει στις πρόσθετες ενεργές υπηρεσίες, αλλιώς πατάς το κουμπί που λέει αγορά και σε πάει σε όλες τις υπηρεσίες για να προσθέσεις.καλη χρονια σε ολους με υγεια.
μπαινω για αλλη μια φορα μεσα στο cosmoteid να ενεργοποιησω το otego του θειου μου,
αλλα ενω βλεπω σαν υπηρεσια την τηλεοραση,δεν βλεπω πουθενα ενεργοποιηση Otego.
τι κανω?
παρεπιπτοντως...
χειροτερη ιστοσελιδα απο του Ote σε ολα τα επιπεδα,
δεν πρεπει να υπαρχει πουθενα αλλου στον κοσμο...!!
Έχω την 0.9.18 και πιάνει 2,40 gbΜήπως μπορεί κάποιος να δει πόσο χώρο καταλαμβάνει η εφαρμογή ; Την έχω σε ένα box και άρχισε να παραπονιέται για έλλειψη χώρου. Η εφαρμογή σε μένα είναι 3,2 GB .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.