Cosmote TV GO

Η πλάκα είναι ότι δεν σου δίνουν καν την επιλογή να πας στη νέα εφαρμογή. Δηλαδή και τους πληρώνεις και σε γράφουν κανονικά. Με τη πρώτη ευκαιρία θα το κόψω.

Οι φορητές συσκευές λειτουργούν με ειδική εφαρμογή που ενημερώνεται συχνά. Η υπηρεσία για υπολογιστές λειτουργεί με εξωτερικό player και παίζει μεγάλο ρόλο το software που έχεις όπως και το browser. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Δεν ξέρω αν λύθηκε το πρόβλημά σου,σε μένα λειτουργεί κανονικά με chrome.

Γράψε λάθος.Ξέχασα να πω ότι πέρισυ μου είχαν πει απο το 13888 ,οτι επειδή δεν μπορεί να παιξει με chrome,να χρησιμοποιήσω το Edge,όπως κι έκανα.

ρε παιδια τι σκατα γινεται με αυτην την κωλοεφαρμογη για λαπτοπ?
Μέρα παρα μερα εχω πρόβλημα. κολλαει στην φόρτωση και δεν ξεκιναει καν ο player.
Εχω βαρεθει να κανω install και uninstall .

Αν κάνω φορμάτ στο ανδροιντ κουτάκι μου θα έχω κάποιο πρόβλημα στο να βάλω ξανά την εφαρμογή? Θα περάσω το apk , τους κωδικούς και θα παίξει?

Same Sh1t...Different Day

Αν κάνω φορμάτ στο ανδροιντ κουτάκι μου θα έχω κάποιο πρόβλημα στο να βάλω ξανά την εφαρμογή? Θα περάσω το apk , τους κωδικούς και θα παίξει?

Σ απάντησα στο nvidia θεμα

Sent from my iPad using Tapatalk

Σ απάντησα στο nvidia θεμα

Τελικά δεν έπαιξε όπως μου είπες.Μου βγάζει λίστα για να κάνω αλλαγή συσκευής αλλά μέσα στην λίστα είναι ήδη το shield και δεν με αφήνει να το αντικαταστήσω γιατί μάλλον βλέπει σαν καινούργια "συσκευή" το shield μετά το φορμάτ.Και δεν έχει γίνει άλλη αλλαγή μέσα στο μήνα για να υπάρχει ο περιορισμός.Η μόνη αλλαγή είναι το φορμάτ του shield και η εγκατάσταση εκ νέου την εφαρμογή.Καμία ιδέα???

Τελικά δεν έπαιξε όπως μου είπες.Μου βγάζει λίστα για να κάνω αλλαγή συσκευής αλλά μέσα στην λίστα είναι ήδη το shield και δεν με αφήνει να το αντικαταστήσω γιατί μάλλον βλέπει σαν καινούργια "συσκευή" το shield μετά το φορμάτ.Και δεν έχει γίνει άλλη αλλαγή μέσα στο μήνα για να υπάρχει ο περιορισμός.Η μόνη αλλαγή είναι το φορμάτ του shield και η εγκατάσταση εκ νέου την εφαρμογή.Καμία ιδέα???

Την εφαρμογή δεν την στέλνεις από google play store,την κατεβαζεις πλαγιές,την βάζεις σε στικακι,μετά στο nvidia,κανείς εγκατάσταση και τότε κάνεις αντικατάσταση ή σου λέει ποιας συσκευής να κάνεις αντικατάσταση και προχωράς
Απλά ειναι

καλη χρονια σε ολους με υγεια.

μπαινω για αλλη μια φορα μεσα στο cosmoteid να ενεργοποιησω το otego του θειου μου,
αλλα ενω βλεπω σαν υπηρεσια την τηλεοραση,δεν βλεπω πουθενα ενεργοποιηση Otego.
τι κανω?

παρεπιπτοντως...
χειροτερη ιστοσελιδα απο του Ote σε ολα τα επιπεδα,
δεν πρεπει να υπαρχει πουθενα αλλου στον κοσμο...!!

Μήπως μπορεί κάποιος να δει πόσο χώρο καταλαμβάνει η εφαρμογή ; Την έχω σε ένα box και άρχισε να παραπονιέται για έλλειψη χώρου. Η εφαρμογή σε μένα είναι 3,2 GB .

Κανε διαγραφη δεδομενων στην εφαρμογη . Το μονο που χρειαζετε ειναι να βαλεις παλι τους κωδικους.

καλη χρονια σε ολους με υγεια.

μπαινω για αλλη μια φορα μεσα στο cosmoteid να ενεργοποιησω το otego του θειου μου,
αλλα ενω βλεπω σαν υπηρεσια την τηλεοραση,δεν βλεπω πουθενα ενεργοποιηση Otego.
τι κανω?

παρεπιπτοντως...
χειροτερη ιστοσελιδα απο του Ote σε ολα τα επιπεδα,
δεν πρεπει να υπαρχει πουθενα αλλου στον κοσμο...!!
Μπαίνεις από τον υπολογιστή στο cosmote.gr, κάνεις σύνδεση με το cosmote ID και στα αριστερά κάτω από το αφμ βρίσκεις την τηλεόραση. Αν είναι ενεργό το βγάζει στις πρόσθετες ενεργές υπηρεσίες, αλλιώς πατάς το κουμπί που λέει αγορά και σε πάει σε όλες τις υπηρεσίες για να προσθέσεις.

Ξέρει κανείς αν γίνεται να ακυρώσεις τη συνδρομή σου στο Cosmote tv go χωρίς να χρειαστεί να πάρεις τηλέφωνο;

Μήπως μπορεί κάποιος να δει πόσο χώρο καταλαμβάνει η εφαρμογή ; Την έχω σε ένα box και άρχισε να παραπονιέται για έλλειψη χώρου. Η εφαρμογή σε μένα είναι 3,2 GB .
Έχω την 0.9.18 και πιάνει 2,40 gb

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έκανα τελικά εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής , το μόνο που χρειάστηκε μετά ήταν η εισαγωγή των κωδικών. Δουλεύουν όλα καλά και δεν το είδε σαν νέα συσκευή.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.