Cosmote TV GO

Στο ΟΤΤ βλέπεις και τα περιεχόμενο του on demand ?
Παρακολουθώ κάποιες σειρές (billions) εκεί και θα ήθελα να τις βλέπω και στην τηλεόραση του εξοχικού.
Επίσης σε Android TV παίζει το προγραμμα ;
Η μετάβαση είναι ευκολη και γίνεται μέσω mycosmote?

Υπάρχει όλος ο κατάλογος του on demand.
Παίζει σε android tv (έχει αυτόνομη εφαρμογή για χρήση με τηλεκοντρόλ)
Σωστά.

Κάτι δεν παει καλά με το λινκ που εδωσες. Έκδοση για ταμπλετ; Το εχω εγκατεστημένο στο κινητό απο το play store αλλά με το συγκεκριμένο λινκ μου βγάζει και μενα το ίδιο μήνυμα

Η έκδοση που έστειλε ο φίλος πιο πάνω είναι για android tv μόνο. Για κινητά και tablet είναι η άλλη εφαρμογή, ίδια και για τους 2 τύπους.

Καλησπέρα δεν ξερω αν έχει απαντηθεί προσφάτως αλλά γιατι όταν πάω να κάνω cast το κινητό στην τηλεόραση (xiaomi σε samsung tv ) το κινητό παίζει το κανάλι ενώ στην τηλεόραση δείχνει μαύρη οθόνη?Πριν μπω στην εφαρμογή ολα καλά.Υπάρχει κάποια λύση ή μονο μέσω hdmi?Η τηλεόραση(2013) δεν υποστηρίζει την νέα εφαρμογή της cosmote για τηλεοράσεις.

Είναι πνευματικά δικαιώματα, με τις περισσότερες εφαρμογές το ίδιο θέμα θα έχεις.
Καλώδιο υποστηρίζουν πλέον πολύ λίγα κινητα.

Κατάλαβα...θα ήταν καλή εναλλακτική αφού στο κάτω κάτω σε εμάς το προβάλλουμε πάλι. Η λειτουργία αυτή γιατι έχει πνευματικά και η νέα εφαρμογή όχι ? Με την ίδια ευκολία κατεβάζω την εφαρμογή και καλώ το χωριό και βλέπει...

Ερώτηση:
Μεχρι τωρα εβλεπα το CosmoteGo σε box της αγορας κατεβαζοντας σαν apk την εφαρμογη και εγκαθιστωντας την.
Τωρα που το μετετρεψα σε OTT, μπηκα στο Play Store να κατεβασω επισημα την εφαρμογη και μου πεταξε οτι δεν μπορω γιατι χρειαζεται android 8+.
Σημαινει αυτο οτι πρεπει να αγορασω νεο box;;;

Μια κινεζια αλλα και στης Wind Vision που το εχω και δοκιμασα τωρα, και εκει το ιδιο μου βγαζει

Με custom rom εχω το OTT στο mxq pro+ με 5.1.

H αληθεια ειναι πως καπου στις πληροφοριες του σαιτ γραφει για 8 και πανω ενω στην εφαρμογη λεει για 5.1 (ή αντιστροφα)

Android tv os από 8 και πάνω,Αndroid 5 και πάνω για κινητό τάμπλετ!

Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γράφτηκε παραπάνω ότι με δορυφορικό και ΟΤΤ βλέπεις το ίδιο αθλητικό σε 1 συσκευή και την τηλεόραση ταυτόχρονα. Τώρα έχω πάκετο extra συσκευών( +5 )και βλέπω αθλητικό στην τηλεόραση και σε 2 συσκευές. Με την εφαρμογή ΟΤΤ θα συνεχίσω να βλέπω τα αθλητικά σε 2 συσκευές συν την τηλεόραση;

Γράφτηκε παραπάνω ότι με δορυφορικό και ΟΤΤ βλέπεις το ίδιο αθλητικό σε 1 συσκευή και την τηλεόραση ταυτόχρονα. Τώρα έχω πάκετο extra συσκευών( +5 )και βλέπω αθλητικό στην τηλεόραση και σε 2 συσκευές. Με την εφαρμογή ΟΤΤ θα συνεχίσω να βλέπω τα αθλητικά σε 2 συσκευές συν την τηλεόραση;
Με το ΟΤΤ που αντικατεστησε το go μπορείς να βλέπεις τα πάντα ταυτόχρονα στην τηλεόραση μέσω του δέκτη και σε μια συσκευή μέσω του νέου Ott. Εφόσον έχεις και το έχτρα πακέτο μπορείς να βλέπεις παράλληλα και σε δεύτερη συσκευή μέσω Ott αλλά όχι το αθλητικο περιεχόμενο.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Άρα με το πακέτο των έξτρα συσκευών, από πόσες συσκευές μαζί με την τηλεόραση μπορούν να έχουν πρόσβαση ταυτόχρονα; (Εκτός του αθλητικού)

Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπαρχει καποιος που να μπορει να δει τα καναλια στο Cosmote Tv app σε iphone με το τελευταο ios ? Bγαζει σε φίλο μου:
ΣΦΑΛΜΑ: Δεν ειναι δυνατη η αναπαραγωγη διοτι εχει γινει τροποποιηση των περιορισμων ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ κατασκευαστη ή τον χρηστη (jailbreak)
Γνωριζεται τι παιζει... ενοειτε οτι το iphone δεν ειναι πειραγμενο και ειναι "μαμά"....

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Από IPadOS 13.5.1. παίζει κανονικά.

Θυμάμαι στο παλιό COSMOTE go υπηρχε η επιλογή Replay , δεν την βρήκα στο νέο.

edit
Άκυρο, έβλεπα τα παλιό προγραμμα αλλά δεν μου τα έπαιζε για κάποιο λόγο , με ένα reboot έπαιξε.

Στα κανάλια επάνω επιλογή replay .

Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπαρχει καποιος που να μπορει να δει τα καναλια στο Cosmote Tv app σε iphone με το τελευταο ios ? Bγαζει σε φίλο μου:
ΣΦΑΛΜΑ: Δεν ειναι δυνατη η αναπαραγωγη διοτι εχει γινει τροποποιηση των περιορισμων ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ κατασκευαστη ή τον χρηστη (jailbreak)
Γνωριζεται τι παιζει... ενοειτε οτι το iphone δεν ειναι πειραγμενο και ειναι "μαμά"....
Το cosmote rv δεν παιζει σε ρουταρισμενες συσκευες(αν και σε καποιους επαιξε).Το μνμ αυτο το βγαζει κανονικα σε iphone-ipad τα οποια ειναι jailbreak.Τωρα γιατι στο βγαζει δεν ξερω...Μηπως το πηρε jailbreak μεταχειρισμενο και δεν το ηξερε;Εμενα παντως δυο iphone και ενα ipad παιζει κανονικα