Cosmote TV GO

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Μη πολυεμπιστευεστε τα σφάλματα.
Ας δοκιμάσει επανεγκατάσταση της εφαρμογής.

Καταρχην σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια !!
Το προβλημα με το σφαλμα περι jailbreak συσκευης (ενω ηταν αγορασμενο απο ελλαδα αμεταχειριστο) λύθηκε.
Για την ιστορία και για την επιλυση μελλοντικών αναζητησεων εφταιγε το VPN (Luna) μολις κοπηκε αυτο και συνδεθηκε απευθειας στο ρουτερ επαιξε με την μία !!
Αρα οσοι εχουν vpn και δουν μνμ για jailbreak απλα ας το κλεισουν και θα τους παιξει...

Καλησπέρα παιδιά,
Κι εγώ αντιμετώπιζω σχετικό πρόβλημα καθώς η εφαρμογή Cosmote TV βρίσκει το box μου σα rooted.
Έχω το beelink gt1 ultimate και έχω περασμένη μια custom unrooted rom.
Το Cosmote TV go το έπαιζε κανονικά χωρίς πρόβλημα.
Έχεις κανείς καμιά ιδέα για το πως θα το κάνω να δουλέψει;
Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί αλλά δε μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό.
Κώστας

Άρα με το πακέτο των έξτρα συσκευών, από πόσες συσκευές μαζί με την τηλεόραση μπορούν να έχουν πρόσβαση ταυτόχρονα; (Εκτός του αθλητικού)

Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
3 ταυτόχρονα.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Καλησπέρα παιδιά,
Κι εγώ αντιμετώπιζω σχετικό πρόβλημα καθώς η εφαρμογή Cosmote TV βρίσκει το box μου σα rooted.
Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί αλλά δε μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό.
Κώστας
To να το κανεις root, αν γινεται, με το magisk ειναι η καλυτερη λυση.

Ξερουμε πως μπορουμε να διαγραψουμε καποιες συσκευες και καθε ποτε; Δεν βρηκα κατι τετοιο

Όταν φτάσεις το όριο και πας να μπεις σε νέα συσκευή θα σου βγάλει μήνυμα για να διαγραψεις.
Νομίζω στις 10 μέρες ξεκλειδώνει η συσκευη.

γεια σας παιδιά.είχα το cosmote tv go στο δωμάτιο σε adroid box και έβλεπα μια χαρά.
μου έστειλε μήνυμα ο οτε ότι πρέπει να περάσω στη νέα εφαρμογή cosmote tv
το έκανα και τώρα το box μου λέει δεν είναι συμβατή η συσκευή.μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει τρόπος να ξαναβλέπω στην τηλεόραση?

Καλησπέρα παιδιά,
Κώστας

Και εγω μια απο τα ιδια, ενω το go το παιζει κανονικα στο νεο μου λεει οτι ειναι root!!!
Καμια ιδεα???
βρηκες καμια λυση?

To να το κανεις root, αν γινεται, με το magisk ειναι η καλυτερη λυση.

μα ΔΕΝ θελουμε να ειναι root, δεν μπορει με το go να το βλεπει ως unroot και με το νεο να το βλεπει ως root!!! ειναι "κουφο"!

Καλησπέρα παιδιά,
Κώστας

βρηκες καμια λυση?

Re: Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Και εγω μια απο τα ιδια, ενω το go το παιζει κανονικα στο νεο μου λεει οτι ειναι root!!!
Καμια ιδεα???
βρηκες καμια λυση?

μα ΔΕΝ θελουμε να ειναι root, δεν μπορει με το go να το βλεπει ως unroot και με το νεο να το βλεπει ως root!!! ειναι "κουφο"!

Ισως υπαρχουν σημαδια απο busybox ή υπαρχει θεμα με το fingerprint της συσκευης για τα οποια δεν εκανε ελεγχο η παλια εφαρμογη ενω κανει η καινουρια.
Το magisk θα τα κρυψει ολα αυτα για αυτο και στο προτεινα. Απαραιτητη προυποθεση φυσικα να μπορει να γινει η εγκατασταση του

Θέλει και Android 8.0 για να παίξει.

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο επίσημο site αναφέρει για 5.1 και πάνω, αν και εγώ αυτό ξέρω.

Στο επίσημο site αναφέρει για 5.1 και πάνω, αν και εγώ αυτό ξέρω.
Σιγουρα θέλει πάνω από 8 γιατί όταν το δοκίμασα στην vision μου έλεγε δεν γινεται λόγω παλαιότερης έκδοσης του Android

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Μπερδεύετε τις εκδόσεις.
Η έκδοση για τηλεοράσεις, θέλει android tv 8+. Αυτή η έκδοση θα παίξει μόνο σε τηλεοράσεις /box android tv (πχ mi box s)
Η έκδοση για κινητά/tablet, παίζει σε android 5+, και θα παίξει και σε android tv. Αυτή η έκδοση, χρειάζεται ποντίκι γιατί δεν είναι φτιαγμένη για χρήση με τηλεκοντρόλ. Το wind vision box δεν θα βγάλει την δεύτερη έκδοση στο play store, και χρειάζεται sideload (εγκατάσταση μέσω του apk).

Μπερδεύετε τις εκδόσεις.
Η έκδοση για τηλεοράσεις, θέλει android tv 8+. Αυτή η έκδοση θα παίξει μόνο σε τηλεοράσεις /box android tv (πχ mi box s)
Η έκδοση για κινητά/tablet, παίζει σε android 5+, και θα παίξει και σε android tv. Αυτή η έκδοση, χρειάζεται ποντίκι γιατί δεν είναι φτιαγμένη για χρήση με τηλεκοντρόλ. Το wind vision box δεν θα βγάλει την δεύτερη έκδοση στο play store, και χρειάζεται sideload (εγκατάσταση μέσω του apk).

Φίλε μου πολύ σημαντικά αυτά που αναφέρεις! Εγώ να σε ρωτήσω το εξής: Εγώ δοκίμασα εγκατάσταση στο MI Box S. Κάνοντας αναζήτηση στο playstore του Mi box s, πως ξέρω ότι η έκδοση που εγκατέστησα είναι η έκδοση για Android TV, που είναι και η ενδεδειγμενη και όχι η έκδοση για απλό Android (όχι Android TV) που κανονικά είναι μόνο για smartphones/tablets?

Εμένα πάντως όταν έκανα αναζήτηση στο Mi box s μόνο μια εφαρμογή cosmote TV app μου εμφάνισε, απ όσο θυμάμαι τουλάχιστον!

Ευχαριστώ!

Το mi box s είναι android tv, άρα θα σου βγάλει μόνο την εφαρμογή για android tv.