3 ταυτόχρονα.Άρα με το πακέτο των έξτρα συσκευών, από πόσες συσκευές μαζί με την τηλεόραση μπορούν να έχουν πρόσβαση ταυτόχρονα; (Εκτός του αθλητικού)
Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
To να το κανεις root, αν γινεται, με το magisk ειναι η καλυτερη λυση.Καλησπέρα παιδιά,
Κι εγώ αντιμετώπιζω σχετικό πρόβλημα καθώς η εφαρμογή Cosmote TV βρίσκει το box μου σα rooted.
Έχω το beelink gt1 ultimate και έχω περασμένη μια custom unrooted rom.
Το Cosmote TV go το έπαιζε κανονικά χωρίς πρόβλημα.
Έχεις κανείς καμιά ιδέα για το πως θα το κάνω να δουλέψει;
Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί αλλά δε μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό.
Κώστας
Καλησπέρα παιδιά,
Κι εγώ αντιμετώπιζω σχετικό πρόβλημα καθώς η εφαρμογή Cosmote TV βρίσκει το box μου σα rooted.
Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί αλλά δε μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό.
Κώστας
To να το κανεις root, αν γινεται, με το magisk ειναι η καλυτερη λυση.
Καλησπέρα παιδιά,
Κώστας
Και εγω μια απο τα ιδια, ενω το go το παιζει κανονικα στο νεο μου λεει οτι ειναι root!!!
Καμια ιδεα???
βρηκες καμια λυση?
μα ΔΕΝ θελουμε να ειναι root, δεν μπορει με το go να το βλεπει ως unroot και με το νεο να το βλεπει ως root!!! ειναι "κουφο"!
Προφανώς κάποια στιγμή έχει περαστεί custom rom ίσως; Είναι πάντως γνωστό ότι δεν παίζει σε όλα.T95z plus adroid 7.1
Στο επίσημο site αναφέρει για 5.1 και πάνω, αν και εγώ αυτό ξέρω.Θέλει και Android 8.0 για να παίξει.
Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σιγουρα θέλει πάνω από 8 γιατί όταν το δοκίμασα στην vision μου έλεγε δεν γινεται λόγω παλαιότερης έκδοσης του AndroidΣτο επίσημο site αναφέρει για 5.1 και πάνω, αν και εγώ αυτό ξέρω.
Μπερδεύετε τις εκδόσεις.
Η έκδοση για τηλεοράσεις, θέλει android tv 8+. Αυτή η έκδοση θα παίξει μόνο σε τηλεοράσεις /box android tv (πχ mi box s)
Η έκδοση για κινητά/tablet, παίζει σε android 5+, και θα παίξει και σε android tv. Αυτή η έκδοση, χρειάζεται ποντίκι γιατί δεν είναι φτιαγμένη για χρήση με τηλεκοντρόλ. Το wind vision box δεν θα βγάλει την δεύτερη έκδοση στο play store, και χρειάζεται sideload (εγκατάσταση μέσω του apk).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.