Cosmote TV GO

Καλησπέρα,

Σήμερα προσπάθησα να κάταργήσω το παλιό on the go στο Intel NUC που έχω στο δωμάτιο και η αγαπητή cosmote το βλέπει σαν "small device" με αποτέλεσμα να μην με βάζει στην σελίδα και να με αναγκάζει να πάω νσ κατεβάσω application IOS ή ANDROID.

Φυσικά δεν γίνεται τίποτα.....

Καμιά βοήθεια?

Υπάρχει περίπτωση να μου βρεί λύση στο πρόβλημα μου η εξυπηρετηση πελατών ή τζάμπα ελπίζω?

Ναι windows, i5 ssd κτλ, αλλά μου βγάζει small device msg και μου λέει για app.....
Δεν θα έπρεπε... με τι browser μπαίνεις; Έλεγξε τα Addons σου και δοκίμασε με αλλο browser. Κανονικα θα έπρεπε να παίζει σαν υπολογιστής..

Δεν θα έπρεπε... με τι browser μπαίνεις; Έλεγξε τα Addons σου και δοκίμασε με αλλο browser. Κανονικα θα έπρεπε να παίζει σαν υπολογιστής..
Με Mozilla αλλα δεν δοκίμασα άλλο, θα το κάνω.
Add-ons δεν έχω τπτ το ιδιαίτερο αλλά θα τα τσεκάρω και αυτά.
Ευχαριστώ

Όχι,αυτό
https://www.amazon.co.uk/NVIDIA-Shi...&keywords=SHIELD+TV+PRO&qid=1596485368&sr=8-2
Ότι καλύτερο!!!
Παίζει απροβληματιστα τα πάντα,απλά είναι ακριβο

Sent from my iPad using Tapatalk
Nαι ειναι παρα πολυ ακριβο.
Μονο για το cosmote tv το θελω και δεν ξερω αν αξιζει να δωσω τοσα χρηματα μονο και μονο γι'αυτο το λογο.

Δεν υπαρχει περιπτωση να το χρησιμοποιησω για κατι αλλο.Δεν ξερω κιολας τι αλλο μπορει να κανει το συγκεκριμενο ωστε να δικαιολογησω την αγορα του.

Re: Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Παίζει σωστά το mi box s.
Παιζει σωστα το mi box φιλε ετσι?

Παιζουν τιποτα κολληματα και τα σχετικα η ολα κυλανε απροβληματιστα?

Nαι ειναι παρα πολυ ακριβο.
Μονο για το cosmote tv το θελω και δεν ξερω αν αξιζει να δωσω τοσα χρηματα μονο και μονο γι'αυτο το λογο.

Δεν υπαρχει περιπτωση να το χρησιμοποιησω για κατι αλλο.Δεν ξερω κιολας τι αλλο μπορει να κανει το συγκεκριμενο ωστε να δικαιολογησω την αγορα του.

Πήγαινε το τε στο mi box s,το είχα πριν επίσης παίζει μια χαρά
Δε θα χεις θεμα

Sent from my iPad using Tapatalk

Ok θα παρω το mi box γιατι ειναι ακριβο το shield.

Αν γνωριζει κανεις μπορει να μου πει αν μπορω να κανω αλλαγη του COMOTE id?

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Ok θα παρω το mi box γιατι ειναι ακριβο το shield.

Αν γνωριζει κανεις μπορει να μου πει αν μπορω να κανω αλλαγη του COMOTE id?
Να αλλάξεις μέιλ εννοείς?
Όσον αφορά το shield μπορεί ναι μεν να είναι ακριβό αλλά αξίζει

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Με Mozilla αλλα δεν δοκίμασα άλλο, θα το κάνω.
Add-ons δεν έχω τπτ το ιδιαίτερο αλλά θα τα τσεκάρω και αυτά.
Ευχαριστώ
Δοκίμασα IE και ΜS Edge αλλά τζίφος δεν κάνει τπτ.
Δοκίμασα android emu -LdPlayer - αλλα το βλέπει rooted😡😡😡 και δεν παίζει....
Δε την γλυτώνω την υποστήριξή.

Σαν id μου βγαζει τωρα το ονομα του email πριν το παπακι.
Αυτο για να το αλλαξω πρεπει ν'αλλαξω email(δεν θελω ν'αλλαξω email) η μπορω απο καπου να το αλλαξω?

Nαι μπορει να ειναι πολυ καλυτερο το shield αλλα αξιζει να δωσω τοσα χρηματα μονο για το cosmote?
Δεν ξερω τι αλλο κανει και που αλλου μπορει να μου φανει χρησιμο.Τι αλλο μπορω να κανω με αυτο εκτος απο cosmote,netflix κ.α. που ηδη εχω?

Σαν id μου βγαζει τωρα το ονομα του email πριν το παπακι.
Αυτο για να το αλλαξω πρεπει ν'αλλαξω email(δεν θελω ν'αλλαξω email) η μπορω απο καπου να το αλλαξω?

Nαι μπορει να ειναι πολυ καλυτερο το shield αλλα αξιζει να δωσω τοσα χρηματα μονο για το cosmote?
Δεν ξερω τι αλλο κανει και που αλλου μπορει να μου φανει χρησιμο.Τι αλλο μπορω να κανω με αυτο εκτος απο cosmote,netflix κ.α. που ηδη εχω?
Αυτό είναι το username. Μπορείς να τα αλλάξεις όλα και το mail και το username από το σαιτ της cosmote στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου.

Αν θες κάτι δυνατό και για άλλες λειτουργίες το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αν το θες για νετφλιξ κοσμοτε κλπ τότε το mi box s που το είχα πριν το shield και ήταν και αυτό πάρα πολύ καλό. Σε καμία περίπτωση δεν είναι όπως το shield, αλλά είναι value for money

ok θα κανω τηννμετατροπη και θα το αλλαξω μετα.

Με το shield τι αλλο μπορω να κανω?
Το ρωταω για να δω αν μπορω ν'ασχοληθω κι αν αξιζει να προχωρησω στην αγορα του.

ok θα κανω τηννμετατροπη και θα το αλλαξω μετα.

Με το shield τι αλλο μπορω να κανω?
Το ρωταω για να δω αν μπορω ν'ασχοληθω κι αν αξιζει να προχωρησω στην αγορα του.
Είναι εν δυνάμει κονσόλα μέσω του geforce now και είναι πάρα πολύ δυνατό έχει τρομερό επεξεργαστή ανταποκρίνεται σε όλα και γενικα βολεύει

Re: Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Είναι εν δυνάμει κονσόλα μέσω του geforce now και είναι πάρα πολύ δυνατό έχει τρομερό επεξεργαστή ανταποκρίνεται σε όλα και γενικα βολεύει

Μαλλον δεν ειναι για μενα γιατι δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι η χρηση της.
Δεν ξερω τι σημαινει ακριβως η που μπορει να με βοηθησει η τι ειναι το geforce now αλλα ευχαριστω για την βοηθεια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Μαλλον δεν ειναι για μενα γιατι δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι η χρηση της.
Δεν ξερω τι σημαινει ακριβως η που μπορει να με βοηθησει η τι ειναι το geforce now αλλα ευχαριστω για την βοηθεια.
Παίζεις παιχνίδια μέσα από αυτό αρκεί να είναι συνδεδεμένο στο ίντερνετ και να είναι αγορασμένα αλλά για την χρήση που το θες καλύτερα mi box s που ειναι υπεραστιστο για τα λεφτα του

Βγήκε ο λογαριασμός δεν χρέωσαν το ΟΤΤ mini packs που είχα διακόψει 10 μέρες πριν λήξει. Επίσης δίνουν 1gb με πληρωμή μέσω του App από τα 500 που έδιναν. Μια χαρά.
70882d8b06feb1f540531c4ea38582a7.jpg