Cosmote TV GO

Παιδιά καλημέρα! Νέος στο forum. Έχω πάρει τους κωδικούς cosmote Tv go του γαμπρού μου, εγώ βλέπω στο tablet. Χθες ήρθε ενημέρωση για αναβάθμιση κτλ. Πρέπει να πάρει το id ο γαμπρός και θα μπορώ να βλέπω και στην τηλεόραση μου μιας και είναι καινούργια; χρεώνεται επιπλέον; τα φώτα σας παρακαλώ!

Θα πρέπει ο γαμπρός σου να κάνει τη μετάβαση στη νέα υπηρεσία. Μετά, με τους κωδικούς του my cosmote (cosmote id) θα μπορείτε να το συνδέσετε σε έως 5 συσκευές, από τις οποίες μόνο η μια μπορεί να βλέπει κάθε φορα.

Αν η τηλεόραση σου έχει την εφαρμογή, θα μπορείς να συνδεθείς και εκεί κανονικα. Δεν χρεώνεσαι επιπλέον, αντικαθιστά το δωρεάν Go.

Καλησπέρα παιδιά!

Μια ερώτηση γιατί θα τρελαθώ και δεν θέλω σε αυτή τη κατάσταση να πάρω τηλέφωνο τον ΟΤΕ και να μου κάνουν καμιά μήνυση για εξύβριση!

Συνδέομαι με το Cosmote Id μου στην νέα εφαρμογή Cosmote TV και στο iphone και στο ipad και μου λέει και στις δύο συσκευές πως δεν είναι δυνατή η προβολή περιεχομένου σε συσκευές στις οποίες έχει γίνει jailbreak ενώ δεν έχω κάνει την παραμικρή τέτοια κίνηση, ούτε καν ξέρω πως θα μπορούσα να το κάνω κιόλας δηλαδή ακόμη και αν ήθελα :operator:

Καμιά βοήθεια βρε παίδες?

Υ.Γ. Και οι δύο συσκευές είναι αγορασμένες από ελληνικά επώνυμα καταστήματα οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει σε αυτές jailbreak.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Δοκιμασε επανεκκίνηση της συσκευής, επανεγκατάσταση της εφαρμογής και ενημέρωση του κινητού και της εφαρμογής στις τελευταίες εκδόσεις.
Είναι γνωστό θέμα, αλλά γενικά τα μηνύματα σφάλματος της εφαρμογής είναι άκυρα, μπορεί να θέλει να πει κάτι αλλο και το σφάλμα να λέει κάτι άσχετο.

Μετά από αμέτρητες διαφορετικές προσπάθειες αλλαγής παραμετροποιήσεων, τελικά η ύπαρξη VPN ήταν η αιτία. Η εφαρμογή θεωρούσε πως επιχειρούταν να συνδεθεί το κινητό από το εξωτερικό και έτσι δεν επέτρεπε την προβολή περιεχομένου. Σε όποιον έχει λοιπόν iphone ή ipad και η εφαρμογή της Cosmote Tv βγάζει μήνυμα περί jailbreak, η λύση είναι η απενεργοποίηση του VPN.

Ευχαριστώ πολύ σε όσους ασχολήθηκαν με το πρόβλημά μου!

Καλημέρα στην ομάδα
Έχω δορυφορικό cosmote multiroom και την εφαρμογή την παλιά tv go σε mi box s.
Για να περάσω την καινούρια εφαρμογη cosmote tv ott στο mi box s κυρίως λόγω χειρισμού (μια και μου είπαν ότι την χειρίζεσαι πολύ καλύτερα από την παλιά με το χειριστήριο του mi box) ξέρετε τι θα πρέπει να κάνω.
Εννοείται δεν θέλω να αλλάξω το δορυφορικο.
Απλά μόνο αυτή την αλλαγή στο mi box.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Μπες στο My Cosmote και ακολούθησε τις οδηγίες μετάπτωσης. Η διαδικασία είναι απλή και η αλλαγή γίνεται άμεσα εντός λίγων λεπτών.

Καλησπέρα,
Έχω το cosmote go μέσω ενός φίλου, ο οποίος έχει το δορυφορικό και πληρώνει 5 παραπάνω το μήνα για να έχει 2 ταυτόχρονες προβολές σε GO.
Αν τώρα το γυρίσει σε Cosmote TV app τι γίνεται ακριβώς; Πόσοι μπορούν να βλέπουν ταυτόχρονα μέσω του App;

Το ίδιο 1 ή με 5 2 εφόσον έχει το δορυφορικό.

Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για τα αθλητικα και να πληρωσεις για επιπλεον συσκευες θα παιζει μονο σε μια. Για τα αλλα καναλια για να παιζουν 2 ταυτοχρονα θελει τις επιπλεον συσκευες.

Άρα στην ουσία δεν μας συμφέρει να το αλλάξουμε εε;;

Αν βλεπεις τα αθλητικα απο το δορυφορικο μπορεις να βλεπεις επισης σε αλλη μια συσκευη απο app.

edit
διαβασα καλυτερα το προηγουμενο μηνυμα σου.
Οχι, απο app μπορει μονο ενας τα αθλητικα

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση..
Ναι επειδή το έχει δώσει σε εμένα και τον αδερφό του κυρίως για τα αθλητικά, αυτός βλέπει από το δορυφορικό, θα περιμένουμε μέχρι να αλλάξει από μόνο του..

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση..
Ναι επειδή το έχει δώσει σε εμένα και τον αδερφό του κυρίως για τα αθλητικά, αυτός βλέπει από το δορυφορικό, θα περιμένουμε μέχρι να αλλάξει από μόνο του..
Κατά το φθινόπωρο αυτό. Προσοσο όμως να συνεννοηθείτε πως θα βλέπετε γιατί αν κατάλαβα καλά με αυτό που έγραψες ενας έχει τον δέκτη και άλλοι 2 έχουν τα credentials για το go. Με τον νέο τροπο μπορει να βλέπει αυτός που έχει τον δέκτη συν ένας ακόμα παράλληλα. Τρίτος δεν θα μπορεί να βλέπει

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Καλησπερα εδω και 2 μερες μου βγαζει αυτο το μυνημα.Εχω 50αρα ,πιανω 47-48 ειμαι connect με ethernet,εχω κανει reboot το μοντετ, εχω κανει εκκαθαριση cache, εχω κανει εκκαθαριση data και το προβλημα παραμενει.Τι παιζει;

Attachments

• 117931570_610765413174723_7403274075444766613_n.jpg
    117931570_610765413174723_7403274075444766613_n.jpg
    42.6 KB · Views: 143

Τι συσκευή είναι αυτή;
Από άλλη συσκευή παίζει κανονικα; Επανεκκίνηση το έχεις κανει;