Cosmote TV GO

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Το multiview στον otetv μέσω connx δεν είναι τρύπα, όπως λανθασμένα την χαρακτηρίζεις : Δίνεται η δυνατότητα μέσω της Τ.Υ υπό τις ευλογίες της εταιρίας και φυσικά νόμιμα.

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Το multiview στον otetv μέσω connx δεν είναι τρύπα, όπως λανθασμένα την χαρακτηρίζεις : Δίνεται η δυνατότητα μέσω της Τ.Υ υπό τις ευλογίες της εταιρίας και φυσικά νόμιμα.

Μπορώ να παραθέσω νήματα από το παρόν forum και από άλλα ελληνικά forum όπου άνθρωποι που είναι γνωστοί ως ote insiders ( χωρίς να σημαίνει ότι είναι υπάλληλοι,χαχα) διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους και αναφέρουν ότι δεν υπάρχει δυνατότητα, σύνδεσης δεύτερου δέκτη στο router για την αυτόνομη θέαση ΟΤΕ TV.
Όσο μπορώ να γνωρίζω, δεν υπάρχει καμία επίσημη αναφορά, διαφήμιση, συμβουλή κτλ από την ίδια την εταιρεία.
Συμπληρωματικά, μόλις μίλησα με agent της Τ.Υ. , που μου είπε ότι δεν υπάρχει κάτι σαν το multiview (θέαση με δεύτερο, "αυτόνομο") δέκτη της Nova είτε στο ευρυζωνικό είτε στο δορυφορικό. Μόνο με αγορά συσκευών από το εμπόριο , που συνδέονται στις εξόδους video του δέκτη και αναμεταδίδουν το ίδιο κανάλι σε άλλο χώρο και προφανώς δεν υποστηρίζουν επίσημα.

Οπότε επί του παρόντος, θα επιμείνω στο αρχικό μου post ότι είναι κάποια "τρύπα" στο σύστημά τους. Βέβαια υπάρχει και η λογική "it's not a bug, it's a feature" , την οποία ασπάζομαι.

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Ασχετο, αλλα εφοσον γραφεις απο την ιδια την εταιρια μηπως και γνωριζεις κατι για multiview .... αν και ποτε θα γινει αυτο?

Ασχετο, αλλα εφοσον γραφεις απο την ιδια την εταιρια μηπως και γνωριζεις κατι για multiview .... αν και ποτε θα γινει αυτο?

Δεν έχω ούτε άμεση, ούτε έμμεση σχέση με τον ΟΤΕ. Ούτε προβλέπεται στο άμεσο μέλλον. Μάλλον παρεξήγησις :coool:

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Μπορώ να παραθέσω νήματα από το παρόν forum και από άλλα ελληνικά forum όπου άνθρωποι που είναι γνωστοί ως ote insiders ( χωρίς να σημαίνει ότι είναι υπάλληλοι,χαχα) διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους και αναφέρουν ότι δεν υπάρχει δυνατότητα, σύνδεσης δεύτερου δέκτη στο router για την αυτόνομη θέαση ΟΤΕ TV.
Όσο μπορώ να γνωρίζω, δεν υπάρχει καμία επίσημη αναφορά, διαφήμιση, συμβουλή κτλ από την ίδια την εταιρεία.
Συμπληρωματικά, μόλις μίλησα με agent της Τ.Υ. , που μου είπε ότι δεν υπάρχει κάτι σαν το multiview (θέαση με δεύτερο, "αυτόνομο") δέκτη της Nova είτε στο ευρυζωνικό είτε στο δορυφορικό. Μόνο με αγορά συσκευών από το εμπόριο , που συνδέονται στις εξόδους video του δέκτη και αναμεταδίδουν το ίδιο κανάλι σε άλλο χώρο και προφανώς δεν υποστηρίζουν επίσημα.

Οπότε επί του παρόντος, θα επιμείνω στο αρχικό μου post ότι είναι κάποια "τρύπα" στο σύστημά τους. Βέβαια υπάρχει και η λογική "it's not a bug, it's a feature" , την οποία ασπάζομαι.

Αυτό που έγραψα έχει γραφτεί και στο παρόν φόρουμ. Δεν είναι τρύπα, αλλά δυνατότητα που σου δίνει ο ote αν έχεις 2ο δέκτη. Off topic τελειώνει εδώ!

Κλείνοντας, αν υπάρχουν μέλη του avclub.gr που έχουν υποπέσει στην αντίληψή σου και η επαγγελματική ιδιότητα τους σχετίζεται με τα αντικείμενα ενασχόλησης του avcub , σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στον 2.6 (ιβ) κανονισμό λειτουργίας, παρακαλώ να ενημερώσεις με pm την Δ.Ο. Σε διαφορετική περίπτωση κάθε τέτοια αναφορά δεν θα γίνει αποδεκτή.

Last edited:

καμια εξελιξη στο θεμα ote go υπαρχει?...εγω δεν μπορεσα να δω παλι εικονα παντως!
ελπιζω να το φτιαξουνε συντομα γιατι η ποιοτητα της εικονας με καλυψε απολυτα!

Υπάρχει τρόπος να περάσω εικόνα μέσω mirroring σε Samsung tv από galaxy s4?

Τι να δω,είχαν τις 3 εκδόσεις του nat geo συν το animal και το discovery και είδα ότι πλέον λείπει το national geographic hd.

Να πω την αμαρτία μου δεν κατέβασα το update γιατί διάβασα διάφορα στα σχόλια ,δηλαδή σε εσάς υπάρχει το κανάλι ε?

@sgatz είδα οτι μιλάς για το nat geo HD. Δε θυμάμαι καλά, το είχε και αυτό;

Είχε 5 κανάλια ντοκιμαντέρ, το ένα από αυτά ήταν το nat geo hd.Έκανα και update αλλά δεν είναι δικό μου πρόβλημα οπότε ο ΟΤΕ το έβγαλε από το go....

μπορει καποιο παλλικαρι να μου στειλει pm την 08.11 αν ειναι δυνατον; Ευχαριστω πολυ

Εχω δοκιμασει σε 2 σπιτι φιλων που εχουν οτε γραμμη και το otego μου παιζει κανονικα απο το wifi τους κι εχω vodafone παροχο...

Ενω μου επαιζε κανονικα σε ipad 2 (jailbroken) εδω και μια εβδομαδα μολις ανοιγω την εφαρμογη κρασαρει και κλεινει.... Το ξαναεκανα install απο το itunes αλλα δεν... Ιδεες;

Μηπως εχεις ενεργοποιησει το ΟΤΕ fon και ετσι παίζει;

Οχι ουτε οτε fon ουτε τιποτα. Χυμα παιζω απο wifi αλλων με vodafone παροχο. Μηπως κανουν δοκιμες για να το ανοιξουν;

Καλησπέρα

Έχω ένα θέμα και θέλω τη διευκρίνηση σας.

Έχω ΟΤΕ triple play και cosmocarta την οποία έχω αποκλειστικά για το OTE TV GO.

Την έχω κατά βάση στο tablet samsung tab 3 και κυρίως το χρησιμοποιώ στο δίκτυο wifi του σπιτιού μου (που έχω το triple play).

Πριν μια βδομάδα πήρα την cosmocarta και την έβαλα στο κινητό μου. Έστειλε κανονικά μήνυμα και είδα από κει.

Πριν λίγο την χρησιμοποίησα πάλι στο tablet εκτός σπιτιού σε δίκτυο της hol. Μου ζήτησε να στείλει μήνυμα, αλλά μετά μου έγραψε ότι πρέπει να βάλω την κάρτα ΟΤΕ (αυτήν είχα). Αλλά στο tablet δεν μπορώ να δω. Στο καπάκι βάζω την κάρτα στο κινητό μου και είδα κανονικά.

Έχει μήπως περιορισμό σε ποια συσκευή μπορώ να δω? Δηλαδή επειδή είδα στο κινητό μου πριν μια βδομάδα, δεν μπορώ να δω στο tablet?