Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Δε νομιζω γιατί δικαιουσαι θέαση σε μέχρι 2 συσκευές και ο μόνος περιορισμός είναι ότι δε βλέπεις ταυτόχρονα και από τις δύο. Κάτι άλλο κάνει το πρόβλημα....

Τι όμως? Μάλιστα στο κινητό που βλέπω είναι rooted, σε αντίθεση με το tablet που δεν έχει πειραχτεί.

Με την sim στο tablet κάνε ένα restart και ξανά δοκίμασε να μπεις.

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Εγώ θα ήθελα ote tv go σε ρουτ συσκευές να δουλεύει τουλάχιστον το replay tv. Το έχω στο note 10.1 tablet και στο note 3 και αναγκάστηκα να βάλω Official στο tablet για να δουλεύει το ote GO. Στο note 3 όμως δεν τους κάνω τη χάρη. Έχω πήξει στις διαφημίσεις και στο lag στο tablet με official samsung Rom. Τουλάχιστον δουλεύει σωστά το ote tv go.

Τελικά για λαπτοπ τίποτα ακομα. Κανένα νεότερο ?

Exω μερικες αποριες για το ΟΤΕ TV GO.

Εγω εχω internet Forthnet και κινητο cosmocarta.

O ξαδερφος μου εχει ΟΤΕ TV και μου ειπε να το φτιαξω για να βλεπω..Πρεπει πρωτα να το ενεργοποιησει αυτος ή μπορω να το κανω εγω ;

Καθε φορα που θα βλεπω πρεπει να στελνω sms ή μονο την πρωτη φορα ;

αυτος πρεπει πρωτα και ναι καθε δυο μερες σχεδον πρεπει να στελνεις το σμς

Καλησπέρα

Έχω ένα θέμα και θέλω τη διευκρίνηση σας.

Έχω ΟΤΕ triple play και cosmocarta την οποία έχω αποκλειστικά για το OTE TV GO.

Την έχω κατά βάση στο tablet samsung tab 3 και κυρίως το χρησιμοποιώ στο δίκτυο wifi του σπιτιού μου (που έχω το triple play).

Πριν μια βδομάδα πήρα την cosmocarta και την έβαλα στο κινητό μου. Έστειλε κανονικά μήνυμα και είδα από κει.

Πριν λίγο την χρησιμοποίησα πάλι στο tablet εκτός σπιτιού σε δίκτυο της hol. Μου ζήτησε να στείλει μήνυμα, αλλά μετά μου έγραψε ότι πρέπει να βάλω την κάρτα ΟΤΕ (αυτήν είχα). Αλλά στο tablet δεν μπορώ να δω. Στο καπάκι βάζω την κάρτα στο κινητό μου και είδα κανονικά.

Έχει μήπως περιορισμό σε ποια συσκευή μπορώ να δω? Δηλαδή επειδή είδα στο κινητό μου πριν μια βδομάδα, δεν μπορώ να δω στο tablet?

Ειχε αναφερθει παλιοτερα απο καποιο μελος κατι αναλογο. Ενω εστελνε sms δεν ξεκλιδωνε. Του ειχαν πει απο τον ΟΤΕ πως απο την στιγμη που δεν εχει δυνατοτητα κλησης ή αποστολης sms (προς αλλο τηλεφωνο) και η καρτα χρησημοποιειται μονο για δεδομενα, ΔΕΝ μπορει να στελνει αυτο το μηνυμα για να ξεκλειδωσει το δικτυο. Μηπως συμβαινει κατι αντιστοιχο μσ το δικο σου?

Λέτε να βγεί σε laptop σύντομα?
Επίσης,λέτε να πρέπει να είμαστε στο δίκτυο του οτέ η θα μπορούμε και απο άλλο?

Στην αρχη θα θελει δικτυο οτε.

Παιδιά δεν μπορώ να διαβάσω όλα τα μηνύματα για να βγάλω άκρη γι αυτό αν μπορεί κάποιος απαντάει.
Την επόμενη εβδομάδα βάζω δορυφορικό Ote tv full pack και απο ότι μου είπε η κοπελιά στο τηλέφωνο μου ενεργοποιεί και την υπηρεσία ote tv on the go δωρεάν.
Τώρα, από tablets, έχω ipad Air και ipad2 και τα δυο jailbroken κι ένα Android (οχι rooted)
Θα μπορέσω να δω σε κάποιο από αυτά την υπηρεσία η χλωμό;

Παιδιά δεν μπορώ να διαβάσω όλα τα μηνύματα για να βγάλω άκρη γι αυτό αν μπορεί κάποιος απαντάει.
Την επόμενη εβδομάδα βάζω δορυφορικό Ote tv full pack και απο ότι μου είπε η κοπελιά στο τηλέφωνο μου ενεργοποιεί και την υπηρεσία ote tv on the go δωρεάν.
Τώρα, από tablets, έχω ipad Air και ipad2 και τα δυο jailbroken κι ένα Android (οχι rooted)
Θα μπορέσω να δω σε κάποιο από αυτά την υπηρεσία η χλωμό;

Στο android αν είναι 1280*800 ανάλυση τουλάχιστον και έκδοση 4.0 και πάνω.

Στο android αν είναι 1280*800 ανάλυση τουλάχιστον και έκδοση 4.0 και πάνω.

Οκ ευχαριστώ. Εχει ανάλυση retina το android δε νομίζω να έχω πρόβλημα

Στο ΟΤΕ GO η μετάδοση του αγώνα Ρόμα-Λάτσιο γίνετε στα αγγλικά και όχι ο ελληνικά σε σας;

Βλέπω απο την αρχή του β ημιχρόνου και είμαι κανονικά με ελληνική περιγραφή. Δες ρυθμίσεις μήπως άλλαξαν οι ρυθμίσεις στην default γλώσσα γιατί υπάρχει και δεύτερο κανάλι ήχου.

Μόλις μου ήρθε το παρακάτω: ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI MΠOPEITE ΠΛEON NA ENEPΓOΠOIHΣETE TO OTE TV GO KAI ΣE ΔEYTEPH ΣYNΔEΣH KINHTHΣ THΛEΦΩNIAΣ COSMOTE ΓIA NA AΠOΛAMBANETE OTE TV ΣE MIA EΠIΠΛEON ΣYΣKEYH, TABLET H SMARTPHONE. ΠPOYΠOΘEΣH AΠOTEΛEI H ΔEYTEPH ΣYNΔEΣH NA BPIΣKETAI ΣTO IΔIO AΦM ME THN ΠPΩTH KAI NA EINAI ΣE ΠPOΓPAMMA ME ENΣΩMATΩMENA MB. OPOI KAI ΠPOYΠOΘEΣEIΣ ΣTO WWW.COSMOTE.GR ΣTHN ENOTHTA OTE TV GO.

Μόλις μου ήρθε το παρακάτω: ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI MΠOPEITE ΠΛEON NA ENEPΓOΠOIHΣETE TO OTE TV GO KAI ΣE ΔEYTEPH ΣYNΔEΣH KINHTHΣ THΛEΦΩNIAΣ COSMOTE ΓIA NA AΠOΛAMBANETE OTE TV ΣE MIA EΠIΠΛEON ΣYΣKEYH, TABLET H SMARTPHONE. ΠPOYΠOΘEΣH AΠOTEΛEI H ΔEYTEPH ΣYNΔEΣH NA BPIΣKETAI ΣTO IΔIO AΦM ME THN ΠPΩTH KAI NA EINAI ΣE ΠPOΓPAMMA ME ENΣΩMATΩMENA MB. OPOI KAI ΠPOYΠOΘEΣEIΣ ΣTO WWW.COSMOTE.GR ΣTHN ENOTHTA OTE TV GO.

αντε να λυνονται 1-1 τα προβληματα. Σωστή κίνηση. Οποιος εχει σε tablet internet on the go η anyway, πλεον μπορει να δει