Cosmote TV GO

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Προχθές μου έβγαλε μήνυμα, ότι δεν μπορούν 2 συσκευές να παρακολουθούν παράλληλα (προφανώς έβλεπε και ο πατέρας μου). Ίσχυε και παλιά ή είναι καινούργιο κόλπο;
Υποτίθεται ότι ίσχυε και παλιά, αλλά από ότι έχω δει από φίλους μου το βγάζει το μήνυμα μερικές φορές και στο άσχετο - το χει βγάλει και σε φίλο μου που έχει δηλωμένη ΜΟΝΟ μια συσκευή!

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Προχθές μου έβγαλε μήνυμα, ότι δεν μπορούν 2 συσκευές να παρακολουθούν παράλληλα (προφανώς έβλεπε και ο πατέρας μου). Ίσχυε και παλιά ή είναι καινούργιο κόλπο;
Είναι παλιό το κόλπο....

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

καμια επισημη-ανεπισημη πληροφορια για την θεαση της υπηρεσιας σε λαπτοπ εχουμε?
απο τις πρωτες δοκιμες και την επιτυχημενη θεαση της υπηρεσιας στο λαπτοπ μου δν εχω ξαναδει φως!!!!
εχει περασει ενας μηνας απο τοτε...ισως το δωσουνε τωρα τα χριστουγεννα η με την ληξη του πιλοτικου προγραμματος!!!

Δεν γνωρίζω, πάντως αν πάρεις ένα τηλέφωνο στο 13888 και το ρωτήσεις -κι έτσι και πέσεις σε κάποιον άντρα γνώστη- ΕΑΝ γίνεται- θα σου το κάνει
*Συγγνώμη για τον μισογυνισμό, αλλά μου έχει τύχει τόσες πολλές φορές να πέσω σε γυναίκες που ακολουθούσαν πρωτόκολλα διαβάζοντας εκείνη την στιγμή τα χαρτιά τους, χωρίς να γνωρίζουν για τι πράγμα ακριβώς ρωτάω-
Ενώ αντίθετα αν το σηκώσει άντρας και νέος, καταλαβαίνει αμέσως και απαντάει επί της ουσίας

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Κάποιος που να το έχει όντως κάνει να έχει δηλώσει κατά την εγγραφή άλλο σταθερό άλλου ΑΦΜ με τάμπλετ χωρίς sms για να το επιβεβαιώσει;

Ακόμα περιμένω....αλλά ξέχασα πάντα φταιει ο πελατης
Αν πρόσεξες, στο τέλος της παραγράφου μου έγραφα: "Αν βέβαια περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα και η ασυμβατότητα παραμένει, τότε ναι, θα συμφωνήσω μαζί σου, γιατί η εταιρεία θα έχει δείξει ανικανότητα ή αντιεπαγγελματισμό".
Το ποιο θεωρείται εύλογο χρονικό διάστημα, δεν είμαι αρμόδιος να το κρίνω.
Εμπειρικά πάντως και κρίνοντας τι συμβαίνει γενικώς και παγκοσμίως, δεν είναι πολλοί αυτοί που προβαίνουν άμεσα στις αλλαγές που χρειάζονται για να εναρμονίζονται απόλυτα σε κάθε νέα αναβάθμιση.
Και μην ξεχνάς ότι την εφαρμογή τόσο του ΟΤΕ όσο και της ΝΟΒΑ δεν την έχουν φτιάξει οι ίδιοι. Σε εταιρεία του εξωτερικού έχουν δώσει όλο το project, οπότε η ευθύνη για την καθυστέρηση στην υλοποίηση του εναρμονισμού μπορεί να βαραίνει αποκλειστικά τους developers του προγράμματος.

Για όποιον δεν το γνωρίζει, βάζοντας στην εφαρμογή του FOxPlay, το account απο το ote tv, παίζει μια χαρά
e4ujodG.jpg

Λογικό να μην παρακολουθεί κάποιος όλα τα νήματα και επειδή αντιλήφθηκα πως δεν το έχεις δει, ανέφερα το link.

Πάμε παρακάτω τώρα! :a0210:

Έχει δει κανείς ότι στο go στο replay tv έχουν προστεθεί τα otecinema 1 2 & 4 εκ των οποίων πρόγραμμα έχει μόνο στο 4 από σήμερα το απόγευμα και μετά αλλά αν επιλέξεις κάτι λέει ότι ή υπηρεσία replay tv δεν περιλαμβάνεται στη συνδρομή σας. Έτσι και ζητήσουν λεφτά και για αυτό μετά την ιστορία με το ίντερνετ στο go θα τους πάρει και θα τους σηκώσει...

Αν έφαγαν ψωμί από την -κακώς εκδηλωθείσα- ανταπόκριση των συνδρομητών, λογικό και (εντελώς ) γερμανικό είναι να πάνε να βγάλουν κι από τη μύγα ξύγκι....

Μια χαρά παίζει το replay στο cinema4.Μήπως προυποθέτει συνδρομή fullpack;

Όχι σήμερα το έφτιαξαν, χθες είχε πρόβλημα γιατί και σε μένα έγραφε το ίδιο.

Και εγώ full pack έχω αλλά στις 9.30 σήμερα που το κοίταξα μου έλεγε ότι δεν περιλαμβάνεται στη συνδρομή μου.

Συγγνώμη γιατί δεν έχω καταλάβει. Στο πεδιο ενεργοποίησης ζηταει οπωσδήποτε σταθερό ΟΤΕ. Εγω ομως εχω Hol και ΟΤΕ ΤV δορυφορική. Αγόρασα κι ένα ταμπλετ με κάρτα Sim. Αν πάρω μια Cosmokarta κι ενεργοποιήσω 500 mb θα μπορώ να έχω Otego?

Επιβεβαιωνω και εγω μια και απο τον οτε δε βγαινουν να μας πουν να ξερουμε τι πακετο να αγορασουμε. με αγορα 500mb 5euro παιζει η εφαρμογη σε οποιοδηποτε wifi που δεχετε sim και μπορει να στειλει sms

Να ενημερωσω κι εγώ οτι μετα απο επίσκεψη σε κατάστημα Cosmote για ενεργοποιηση, συνδεθηκα κανονικά με ταμπλετ που έχει Cosmokarta με αγορά πακέτου 500 mb. Σταθερό Hol και αποστολή SMS απτό ταμπλετ. Η εικόνα εξαιρετική στην HD ανάλυση.

μπορεί κάποιος φίλος που έχει ipad να με ενημερώσει πως γίνεται να δω OTE GO σε δίκτυο έκτος του ΟΤΕ?το ipad που έχω είναι το mini 2 cellular,εχω βάλει watch up sim με ενεργοποίηση του φθηνού πακέτου των 3 (120gb) ωστόσο όσο και αν προσπάθησα η εφαρμογή μου γράφει συνέχεια ότι πρέπει να συνδεθώ με 3g(που το κάνω) και μετά με wifi βλέπω το πρόγραμμα(κάτι που δεν γίνεται και μου ζητάει ξανά να συνδεθώ με 3g) τι στραβό γίνεται?

Πρωτον απο το πακετο των 5 και πανω γινεται και δευτερον θα πρέπει να κανεις μια σύνδεση δεδομένων πρωτα και μετα να συνδεθείς με wifi και τα λοιπα