Cosmote TV GO

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Θα σε παρακαλέσω να αποφεύγεις τέτοιου τύπου απαντήσεις.Ανέφερες κάτι προηγούμενα,το οποίο μόνο ξεκάθαρο δεν ήταν.
Σε ερώτηση που σου γίνεται τι εννοείς,εσύ απαντάς με ειρωνικό ύφος.Η συζήτηση τελειώνει εδώ.
Είναι μια προειδοποίηση και παρακαλώ πολύ να μην επανέλθεις με παρόμοιο μήνυμα.

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Κάπου είχε γραφτεί σε προηγούμενο post (δεν το βρίσκω τώρα) ότι κάποιος συμφορουμίτης που δοκίμασε την υπηρεσία, αγοράζοντας το πακέτο δεδομένων των 5 , του έπαιξε κατευθείαν το πρόγραμμα χωρίς να χρειάζεται να στείλει η εφαρμογή το δωρεάν sms.
Έχει επιβεβαιωθεί αυτό ή ήταν κάτι συμπτωματικό;
Γιατί αν ισχύει, τότε αρκετές 3G ταμπλέτες που δέχονται κάρτες sim μόνο για δεδομένα και όχι για κλήσεις, θα έχουν την πιθανότητα να γίνουν συμβατές με την υπηρεσία "GO".

Παιδιά καλημέρα, αφού θεωρητικά το πρόβλημα λειτουργίας καλός ή κακός το λυσαμε, μια ερώτηση σας παρακαλώ. Επειδή βλέπω σε tablet Samsung note που έχει sim, μπορώ να κάνω μεταφορά της μετάδοσης σε ipad WiFi? Και αν ναι πως? Σας ευχαριστώ

Παιδιά καλημέρα, αφού θεωρητικά το πρόβλημα λειτουργίας καλός ή κακός το λυσαμε, μια ερώτηση σας παρακαλώ. Επειδή βλέπω σε tablet Samsung note που έχει sim, μπορώ να κάνω μεταφορά της μετάδοσης σε ipad WiFi? Και αν ναι πως? Σας ευχαριστώ
Κανεις το note mobile hotspot με ανοιχτά τα δεδομένα συνδέεσαι πανω σε αυτό με το ipad ανοίγεις την εφαρμογή otego απο το ipad πέρνει την πρωτη σύνδεση και μετα μπαίνεις σε οποίο wifi θέλεις

Mobile hotspot είναι δύσκολο να γίνει? Συγνώμη αλλά είμαι άσχετος σε αυτό το θεμα😢

Mobile hotspot είναι δύσκολο να γίνει? Συγνώμη αλλά είμαι άσχετος σε αυτό το θεμα😢
Ποιο note εχεις;
Εγω έχω το note 10.1 n8020 lte κα μου κανει την δουλεια μια χαρα

Ποιο note εχεις;
Εγω έχω το note 10.1 n8020 lte κα μου κανει την δουλεια μια χαρα
Το note 2014 lte, αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω...

παιδιά εντάξει το βρήκα και δουλεύει και μια χαρά μάλιστα στο ipad. επιτέλους θα απολαύσω ποδόσφαιρο στο κρεβατάκι μου χωρίς να ακούω την γκρίνια της κόρης μου ότι της δεσμεύω το tablet της:drummer:

αυτό που ειχα γραψει ότι δεν στελνει sms τελικα ηταν προσωρινο, από σημερα ζηταει να στειλει sms. και βεβαια παιζει κανονικα

Θα σε παρακαλέσω να αποφεύγεις τέτοιου τύπου απαντήσεις.Ανέφερες κάτι προηγούμενα,το οποίο μόνο ξεκάθαρο δεν ήταν.
Δεν χρειαζεται να με προειδοποιεις, οτι θεωρεις ασχετο διεγραψε το. Αυτο εκανες και παλια, τωρα γιατι δεν το κανεις και ανοιγεις μονολογο? (γιατι διαλογο δεν κανεις).

εχω το νοουτ 4 με καρτα κοσμοτε την οποια εχω δηλωσει στο οτε τν και βλεπω κανονικα..στο σπιτι εχω σταθερο ιντερνετ cyta...αν παρω ταμπλετ χωρις σιμ μπορω να βλεπω οτε τν με τη συνδεση της cyta;;

Οποιαδήποτε συσκευή χωρίς sim μπορεί να δει TvGO μόνο στο σταθερό ΟΤΕ τηλέφωνο το οποίο έχει δηλωθεί στο σύστημα κατά την εγγραφή στην υπηρεσία.
Άρα, αν πάρεις ένα τέτοιο tablet δεν θα μπορείς να δεις, γιατί και το σταθερό σου δεν είναι ΟΤΕ και δεν είναι καν δηλωμένο στο σύστημα, οπότε προς το παρόν και μέχρι να απελευρωθούν αυτές οι δεσμεύσεις (αν ποτέ γίνει κάτι τέτοιο) συνεχίζεις κανονικά να βλέπεις όπως και πρώτα μόνο με το note 4 ή με οποιαδήποτε άλλη LTE συσκευή που μπορεί να δεχτεί την Cosmote κάρτα σου.

Last edited:

ακόμα να το αναβαθμίσουν για android 6.....Ένα μήνα τώρα δεν μπορώ να δώ απο κινητό και tablet...

Σε μένα εμφανίζεται πλέον στο replay tv του otego αλλά χωρίς πρόγραμμα το otecinema2 και otecinema4 hd ...βέβαια ακόμα και μια ταινία του 50 που δείχνει το otecinema2 δε προβάλλεται από το go αλλά λέμε τώρα... Κάθε προσθήκη πάντως ευπρόσδεκτη είναι!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί προηγούμενα και η αναζήτηση δεν έβγαλε κάτι.

Θα ήθελα να ρωτήσω παρακαλώ αν κατά την ενεργοποίηση-εγγραφή του ΟΤΕ GO μπορούμε να δηλώσουμε ένα άλλο σταθερό ΟΤΕ σε άλλη διεύθυνση και ΑΦΜ από αυτό που έχει μπει το δορυφορικό πχ του πατέρα μου που έχει σκέτο σταθερό ΟΤΕ χωρίς δορυφορικό/ευρυζωνικό τβ για να μπορεί να βλέπει αυτός από το wifi του σπιτιού του μέσω tablet που δε στέλνει μήνυμα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον ξέρει ή το έχει κάνει και απαντήσει. -bye-

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί προηγούμενα και η αναζήτηση δεν έβγαλε κάτι.

Θα ήθελα να ρωτήσω παρακαλώ αν κατά την ενεργοποίηση-εγγραφή του ΟΤΕ GO μπορούμε να δηλώσουμε ένα άλλο σταθερό ΟΤΕ σε άλλη διεύθυνση και ΑΦΜ από αυτό που έχει μπει το δορυφορικό πχ του πατέρα μου που έχει σκέτο σταθερό ΟΤΕ χωρίς δορυφορικό/ευρυζωνικό τβ για να μπορεί να βλέπει αυτός από το wifi του σπιτιού του μέσω tablet που δε στέλνει μήνυμα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον ξέρει ή το έχει κάνει και απαντήσει. -bye-

Δεν γνωρίζω, πάντως αν πάρεις ένα τηλέφωνο στο 13888 και το ρωτήσεις -κι έτσι και πέσεις σε κάποιον άντρα γνώστη- ΕΑΝ γίνεται- θα σου το κάνει
*Συγγνώμη για τον μισογυνισμό, αλλά μου έχει τύχει τόσες πολλές φορές να πέσω σε γυναίκες που ακολουθούσαν πρωτόκολλα διαβάζοντας εκείνη την στιγμή τα χαρτιά τους, χωρίς να γνωρίζουν για τι πράγμα ακριβώς ρωτάω-
Ενώ αντίθετα αν το σηκώσει άντρας και νέος, καταλαβαίνει αμέσως και απαντάει επί της ουσίας

Προχθές μου έβγαλε μήνυμα, ότι δεν μπορούν 2 συσκευές να παρακολουθούν παράλληλα (προφανώς έβλεπε και ο πατέρας μου). Ίσχυε και παλιά ή είναι καινούργιο κόλπο;

Καλημέρα στην παρέα. Ήθελα να ρωτήσω το εξής. Πέτυχε κάποιος εξαίρεση στον κανονισμό διαγραφής συσκευής ανά μήνα , δηλαδή να κάνει δυο διαγραφές μέσα στον ίδιο μήνα ? Ρωτάω γιατί συνέβη το εξής. Πρόσφατα αγόρασα καινούριο τάμπλετ ειδικά για το ote tv go. Απο το άγχος μου λοιπον μήπως η εφαρμογή δεν δουλεύει σε αυτο , το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ελέγξω αυτο , αν δηλαδή η συσκευή ήταν συμβατή με το τάμπλετ , όπως και ήταν . Αργότερα όμως παρατήρησα ότι το τάμπλετ είχε καμμενο πιξελ , οπότε το πηγα πίσω και μου έδωσαν καινούριο απο το ίδιο ακριβώς μοντελο. Όπως καταλαβαίνετε πρέπει να περιμένω ένα μήνα τώρα αφού στην υπηρεσία είναι δηλωμένο αυτο που επέστρεψα. Σε τηλέφωνο που πήρα στον ΟΤΕ μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι αφου είναι θεμα συστήματος και δεν μπορούν να επέμβουν σε αυτο...

Κατά την προσωπική μου άποψη, πιο πολύ τραγικό είναι που έχει βγει η εφαρμογή εδώ και τόσους μήνες και με τις τόσες πολλές δεσμεύσεις που έχει, μόνο "GO" δεν αποτελεί, παρά οτιδήποτε άλλο.
Το να χαρακτηρίζουμε τραγικούς τους τύπους επειδή δεν έχει προλάβει να γίνει συμβατή η εφαρμογή με ένα εντελώς νέο λογισμικό που βγήκε αυτό το διάστημα, μου ακούγεται λίγο άτοπο.
Και το novago επίσης δεν είναι συμβατό με το android 6.0 και έχει βγει επίσημη ανακοίνωση γι' αυτό.
Και γενικά δεκάδες ή εκατοντάδες άλλες εφαρμογές στο store δεν έχουν προλάβει να αναβαθμιστούν και να γίνουν συμβατές.
Δηλαδή, με λίγα λόγια, δεν μας φταίει η κάθε εταιρεία που τρέχουμε στο πρώτο δευτερόλεπτο να αναβαθμίσουμε την κάθε συσκευή μας, παίρνοντας εμείς το ρίσκο της όποιας ασυμβατότητας.
Το ίδιο συμβαίνει π.χ. και κάθε φορά που βγαίνουν νέα windows και στην αρχή δεν υπάρχουν όλοι οι drivers ή δεν λειτουργούν όλα τα προγράμματα κτλ.
Πάντα υπάρχει ένα μεταβατικό διάστημα προσαρμογής και πάντα δική μας είναι η ευθύνη και το ρίσκο τέτοιου είδους αναβάθμισης.
Αν βέβαια περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα και η ασυμβατότητα παραμένει, τότε ναι, θα συμφωνήσω μαζί σου, γιατί η εταιρεία θα έχει δείξει ανικανότητα ή αντιεπαγγελματισμό. Αλλά ακόμα είναι νωρίς.
Όλα αυτά, φιλικά πάντα :D
Ακόμα περιμένω....αλλά ξέχασα πάντα φταιει ο πελατης