Απάντηση: Συζήτηση για την υπηρεσία ΟΤΕ GO

Αν ρωτουσε καποιος αλλος θα απαντουσα αλλα εσυ δεν εισαι ασχετος.Δηλαδή;
Αν ρωτουσε καποιος αλλος θα απαντουσα αλλα εσυ δεν εισαι ασχετος.Δηλαδή;
Κανεις το note mobile hotspot με ανοιχτά τα δεδομένα συνδέεσαι πανω σε αυτό με το ipad ανοίγεις την εφαρμογή otego απο το ipad πέρνει την πρωτη σύνδεση και μετα μπαίνεις σε οποίο wifi θέλειςΠαιδιά καλημέρα, αφού θεωρητικά το πρόβλημα λειτουργίας καλός ή κακός το λυσαμε, μια ερώτηση σας παρακαλώ. Επειδή βλέπω σε tablet Samsung note που έχει sim, μπορώ να κάνω μεταφορά της μετάδοσης σε ipad WiFi? Και αν ναι πως? Σας ευχαριστώ
Ποιο note εχεις;Mobile hotspot είναι δύσκολο να γίνει? Συγνώμη αλλά είμαι άσχετος σε αυτό το θεμα![]()
Το note 2014 lte, αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω...Ποιο note εχεις;
Εγω έχω το note 10.1 n8020 lte κα μου κανει την δουλεια μια χαρα
Δεν χρειαζεται να με προειδοποιεις, οτι θεωρεις ασχετο διεγραψε το. Αυτο εκανες και παλια, τωρα γιατι δεν το κανεις και ανοιγεις μονολογο? (γιατι διαλογο δεν κανεις).Θα σε παρακαλέσω να αποφεύγεις τέτοιου τύπου απαντήσεις.Ανέφερες κάτι προηγούμενα,το οποίο μόνο ξεκάθαρο δεν ήταν.
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί προηγούμενα και η αναζήτηση δεν έβγαλε κάτι.
Θα ήθελα να ρωτήσω παρακαλώ αν κατά την ενεργοποίηση-εγγραφή του ΟΤΕ GO μπορούμε να δηλώσουμε ένα άλλο σταθερό ΟΤΕ σε άλλη διεύθυνση και ΑΦΜ από αυτό που έχει μπει το δορυφορικό πχ του πατέρα μου που έχει σκέτο σταθερό ΟΤΕ χωρίς δορυφορικό/ευρυζωνικό τβ για να μπορεί να βλέπει αυτός από το wifi του σπιτιού του μέσω tablet που δε στέλνει μήνυμα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον ξέρει ή το έχει κάνει και απαντήσει.![]()
Ακόμα περιμένω....αλλά ξέχασα πάντα φταιει ο πελατηςΚατά την προσωπική μου άποψη, πιο πολύ τραγικό είναι που έχει βγει η εφαρμογή εδώ και τόσους μήνες και με τις τόσες πολλές δεσμεύσεις που έχει, μόνο "GO" δεν αποτελεί, παρά οτιδήποτε άλλο.
Το να χαρακτηρίζουμε τραγικούς τους τύπους επειδή δεν έχει προλάβει να γίνει συμβατή η εφαρμογή με ένα εντελώς νέο λογισμικό που βγήκε αυτό το διάστημα, μου ακούγεται λίγο άτοπο.
Και το novago επίσης δεν είναι συμβατό με το android 6.0 και έχει βγει επίσημη ανακοίνωση γι' αυτό.
Και γενικά δεκάδες ή εκατοντάδες άλλες εφαρμογές στο store δεν έχουν προλάβει να αναβαθμιστούν και να γίνουν συμβατές.
Δηλαδή, με λίγα λόγια, δεν μας φταίει η κάθε εταιρεία που τρέχουμε στο πρώτο δευτερόλεπτο να αναβαθμίσουμε την κάθε συσκευή μας, παίρνοντας εμείς το ρίσκο της όποιας ασυμβατότητας.
Το ίδιο συμβαίνει π.χ. και κάθε φορά που βγαίνουν νέα windows και στην αρχή δεν υπάρχουν όλοι οι drivers ή δεν λειτουργούν όλα τα προγράμματα κτλ.
Πάντα υπάρχει ένα μεταβατικό διάστημα προσαρμογής και πάντα δική μας είναι η ευθύνη και το ρίσκο τέτοιου είδους αναβάθμισης.
Αν βέβαια περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα και η ασυμβατότητα παραμένει, τότε ναι, θα συμφωνήσω μαζί σου, γιατί η εταιρεία θα έχει δείξει ανικανότητα ή αντιεπαγγελματισμό. Αλλά ακόμα είναι νωρίς.
Όλα αυτά, φιλικά πάντα![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.