Πρέπει να έχω Mb στην κάρτα ώστε να τραβάει κάτι ή να κάνει την εκκίνηση και μετά με WiFi?
Γεια χαρά σε όλους,
Όπως έχετε καταλάβει έπειτα από την συγχώνευση ΟΤΕ με cosmote πλέον το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βάζουν το κόσμο σε διαδικασία αγοράς κάρτας για internet , η να κάνει συμβόλαια κινητής με MB για να μπορεί να δει TV μόνο σε tablet και κινητά.
Εάν τους ενδιέφερε να αναπτύξουν την υπηρεσία σε laptop και να γίνει προσιτή και σε άλλο κόσμο σίγουρα έχουν την τεχνογνωσία να το είχαν κάνει.
Η Beta version έληξε και όλοι έχουμε παράπονα από την λειτουργιά της εφαρμογής, αυτοί συνεχίζουν να την κάνουν ακόμα πιο μη λειτουργική και να ζητούν και άλλα χρήματα για να δεις OTE go σε συσκευή , παρά τα 100αρικα που δίνουμε ανά δίμηνο.
Ενώ ειχα ενθουσιαστεί με τον OTE TV όταν έφυγα από την nova πλέον ο τρόπος που αντ/ζουν τους πελάτες δεν με καλύπτει προσωπικά και την εφαρμογή την χρειάζομαι σε laptop διότι για κάποιο προσωπικό λόγο είμαι έκτος σπιτιού και τους πληρώνω τσάμπα ή για να δω στο κινητό πρέπει να στείλω μήνυμα να έχω κάρτα για MB κλπ κλπ....
ΟΤΕ κουραστήκαμε κάνε κάτι.... Το λέω για εσάς που μπαίνετε από την εταιρία για να δείτε εάν βρήκαμε τρόπο να σας χακέψουμε και όχι για να δείτε τα παράπονα και να μας λύσετε τα όποια προβλήματα .
Ευχαριστω φιλε.Έχει αναφερθεί άπειρες φορές...
Σε αυτή την περίπτωση,μπορείς να δεις OTE GO από το wi-fi του σπιτιού σου χωρίς περιορισμούς,είτε το tablet έχει κάρτα sim,είτε όχι.Άρα,αδιάφορο σε αυτή την περίπτωση το θέμα δεδομένων.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.