Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Πρέπει να έχω Mb στην κάρτα ώστε να τραβάει κάτι ή να κάνει την εκκίνηση και μετά με WiFi?

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Πρέπει να έχω Mb στην κάρτα ώστε να τραβάει κάτι ή να κάνει την εκκίνηση και μετά με WiFi?

Αν έχεις συμβόλαιο πρέπει να έχει ενσωματωμένα data.
Αν πάρεις κάρτα πρέπει να αγοράζεις το πακέτο data των 5 κάθε μήνα (ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος στο χρονικό διάστημα). Από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται να τρως αυτά τα MB στο ΟΤΕ go, θα βλέπεις από wifi.

Γεια χαρά σε όλους,

Όπως έχετε καταλάβει έπειτα από την συγχώνευση ΟΤΕ με cosmote πλέον το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βάζουν το κόσμο σε διαδικασία αγοράς κάρτας για internet , η να κάνει συμβόλαια κινητής με MB για να μπορεί να δει TV μόνο σε tablet και κινητά.

Εάν τους ενδιέφερε να αναπτύξουν την υπηρεσία σε laptop και να γίνει προσιτή και σε άλλο κόσμο σίγουρα έχουν την τεχνογνωσία να το είχαν κάνει.

Η Beta version έληξε και όλοι έχουμε παράπονα από την λειτουργιά της εφαρμογής, αυτοί συνεχίζουν να την κάνουν ακόμα πιο μη λειτουργική και να ζητούν και άλλα χρήματα για να δεις OTE go σε συσκευή , παρά τα 100αρικα που δίνουμε ανά δίμηνο.

Ενώ ειχα ενθουσιαστεί με τον OTE TV όταν έφυγα από την nova πλέον ο τρόπος που αντ/ζουν τους πελάτες δεν με καλύπτει προσωπικά και την εφαρμογή την χρειάζομαι σε laptop διότι για κάποιο προσωπικό λόγο είμαι έκτος σπιτιού και τους πληρώνω τσάμπα ή για να δω στο κινητό πρέπει να στείλω μήνυμα να έχω κάρτα για MB κλπ κλπ....

ΟΤΕ κουραστήκαμε κάνε κάτι.... Το λέω για εσάς που μπαίνετε από την εταιρία για να δείτε εάν βρήκαμε τρόπο να σας χακέψουμε και όχι για να δείτε τα παράπονα και να μας λύσετε τα όποια προβλήματα .

Last edited:

Γεια χαρά σε όλους,

Όπως έχετε καταλάβει έπειτα από την συγχώνευση ΟΤΕ με cosmote πλέον το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βάζουν το κόσμο σε διαδικασία αγοράς κάρτας για internet , η να κάνει συμβόλαια κινητής με MB για να μπορεί να δει TV μόνο σε tablet και κινητά.

Εάν τους ενδιέφερε να αναπτύξουν την υπηρεσία σε laptop και να γίνει προσιτή και σε άλλο κόσμο σίγουρα έχουν την τεχνογνωσία να το είχαν κάνει.

Η Beta version έληξε και όλοι έχουμε παράπονα από την λειτουργιά της εφαρμογής, αυτοί συνεχίζουν να την κάνουν ακόμα πιο μη λειτουργική και να ζητούν και άλλα χρήματα για να δεις OTE go σε συσκευή , παρά τα 100αρικα που δίνουμε ανά δίμηνο.

Ενώ ειχα ενθουσιαστεί με τον OTE TV όταν έφυγα από την nova πλέον ο τρόπος που αντ/ζουν τους πελάτες δεν με καλύπτει προσωπικά και την εφαρμογή την χρειάζομαι σε laptop διότι για κάποιο προσωπικό λόγο είμαι έκτος σπιτιού και τους πληρώνω τσάμπα ή για να δω στο κινητό πρέπει να στείλω μήνυμα να έχω κάρτα για MB κλπ κλπ....

ΟΤΕ κουραστήκαμε κάνε κάτι.... Το λέω για εσάς που μπαίνετε από την εταιρία για να δείτε εάν βρήκαμε τρόπο να σας χακέψουμε και όχι για να δείτε τα παράπονα και να μας λύσετε τα όποια προβλήματα .

Για εμένα μετά τις αρχικές δοκιμές έχει λήξει το θέμα γιατί με όλους αυτούς τους περιορισμούς πολύ απλά δεν υφίσταται "ote go" κ το ξέρουν κ οι ίδιοι. Περισσότερο πρόκειται για ένα αστείο/παιχνίδι για ελάχιστους που τους αρέσει να ψάχνονται με τέτοιες "ιστορίες" παρά για μια σοβαρή πρόταση που απευθύνεται στο κοινό.

Υποστήριξη laptop ανύπαρκτη; Περιορισμός και έλεγχος του τρόπου με τον οποίο έχεις πρόσβαση στο Ιντερνετ ώστε να παίξει η υπηρεσία;;; Προυπόθεση αγοράς "έξτρα" πακέτου για να έχεις πρόσβαση στο ήδη πληρωμένο περιεχόμενο;;;;; Που τα 'χουνε δει αυτά; Κατάφεραν να κάνουν την ανταγωνιστική υλοποίηση να μοιάζει υπόδειγμα. Όπως κ σε πολλά άλλα, μιλάμε για μια υλοποίηση "α λα ελληνικά" με όλα τα κωμικοτραγικά και πρωτόγνωρα που συνεπάγεται πάντα μια τέτοια κατάσταση. Το να είσαι τόσο καθυστερημένος (με την κυριολεκτική-χρονική έννοια του όρου κ όχι κάποια άλλη προσβλητικού χαρακτήρα) τεχνολογικά έχει αυτά τα αποτελέσματα δυστυχώς. Δηλαδή, αυτός που το αναλαμβάνει, αντι να παραδεχτεί την δεδομένη απειρία του κ να πάρει παράδειγμα από άλλες επιτυχημένες λύσεις του εξωτερικού, προσπαθεί να ανακαλύψει εκ νέου τον τροχό βάζοντας τρικλοποδιές τελικά στον ίδιο του τον εαυτό.

Θα χρειαστεί καιρός μέχρι να βγεί OTE TV GO, μέχρι τότε, με εξαίρεση χομπίστες κ λοιπούς οι υπόλοιποι μπορούμε να το ξεχάσουμε με ασφάλεια. Εξάλλου δεν το είχαμε κ ποτέ για να παραπονεθούμε ότι το χάσαμε, σωστά;

Συμφωνώ απολύτως με τα παραπάνω, προσωπικά δεν πρόκειται ποτέ να μπω στην διαδικασία να τους πληρώσω extra λεφτά για κάτι το οποίο πληρώνω ήδη. Η Nova σε αυτό το θέμα τους έχει βάλει τα γυαλιά.

Συμφωνώ με τους από πάνω.

Κι εγώ δεν πρόκειται να δώσω λεφτά για extra mb. Μέχρι στιγμής το χρησιμοποιώ απο tablet μονο στο σπίτι ως μια δεύτερη πηγή ΟΤΕ TV. Εκτός αν βρουν τροπο και το χρεώσουν και αυτό.

Υποσχόμενη υπηρεσία, αλλά έτσι όπως λειτουργεί τώρα, ειναι αδιάφορη για μένα.

Συμφωνω απολυτα. Ειμαι απολυτα ξενερωμενος με τον τροπο που το πλασαρουν. Δεν ειναι go αυτο. Εχω ote double play 50mbps και οτε tv αλλα vodafone κινητο με 2 αριθμους σε red1 γιατι η κοσμοτε δεν μου κανει πεισματικα καλυτερη προσφορα για κινητο. Ετσι λοιπον εχω κινητο vodafone ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΟΤEGO ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ wifi στην Ελλαδα κυριοι! Αν το συνεχισετε αυτο, θα διακοψω τις υπηρεσιες που εχω στον οτε...

Τελικά μάλλον έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι και μετά θα κλαίνε , δεν ξέρω μέχρι πότε ισχύει η καταγγελία σύμβασης που έχουμε δικαίωμα λόγω τις αύξησης 2 στο πάγιο ,για να μην έχουμε ρήτρα διακοπής συμβολαίου;

Αν θυμάμαι καλά, η καταγγελία για την αύξηση του παγίου από τον Αύγουστο και μετά είχε καταληκτική ημερομηνία προς τα τέλη Οκτωβρίου.

Ωραία γι'αυτό τον Νοέμβριο βάλανε το 5 δήθεν για να λειτουργήσει στο ipad χωρίς SMS. Μπράβο στην COSMOTE!!

Δεν νομίζω ότι σχετίζεται η συγκεκριμένη προθεσμία με το 5ευρω.
Το 5ευρω μπήκε μετά τα μέσα Νοεμβρίου, 2-3 μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι Ρεάλ - Μπαρτσελόνα, αφού ήξεραν ότι θα είχε μεγάλη ζήτηση.
Ειδικά εκείνο το Σάββατο είχε 4 ντέρμπι, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ, Σάλκε-Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους-Μίλαν, οπότε ήταν ιδανική στιγμή για αρπαχτή και μετά να το καθιερώσουν!

Έχω ΟΤΕ Internet και OTE TV. Έχω καρτοκινητο cosmote αλλά δεν έχω δεδομένα στην κάρτα μου. Μπορώ να δω OTE TV GO στο σπίτι μου με Internet από μένα(OTE) ; χωρίς να έχω δεδομένα στο κινητό και ποια ταμπλετ παίζουν σωστά την εν λόγο εφαρμογή;

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Έχει αναφερθεί άπειρες φορές...
Σε αυτή την περίπτωση,μπορείς να δεις OTE GO από το wi-fi του σπιτιού σου χωρίς περιορισμούς,είτε το tablet έχει κάρτα sim,είτε όχι.Άρα,αδιάφορο σε αυτή την περίπτωση το θέμα δεδομένων.

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Έχει αναφερθεί άπειρες φορές...
Σε αυτή την περίπτωση,μπορείς να δεις OTE GO από το wi-fi του σπιτιού σου χωρίς περιορισμούς,είτε το tablet έχει κάρτα sim,είτε όχι.Άρα,αδιάφορο σε αυτή την περίπτωση το θέμα δεδομένων.
Ευχαριστω φιλε.

κριμα γιατι ο κολλητος μου εχει οτε και εγω νοβα και ελεγα να ανταλλάσουμε τα go....σκεφτηκα ομως κατι αλλο και θελω να μου πειτε αν θα λειτουργησει.

απο οτι ειδα θελει και ενα καρτοκινητο cosmote το οποιο το εχω (μητερας μου,εγω εχω vodafone) γιατι ο κολλητος μου δεν το εχουν στην οικογενεια (ολοι εχουν vodafone)...να το δηλωσω αυτο για να μπορω να μπαινω εκτος δικτυου οτε που εχει (γιατι εγω εχω forthnet η οπουδηποτε αλλου μονο απο wifi παντα) ωστε να 'ελεγχο' τα sms...το θεμα μου ειναι οτι το sms αυτο, σου στελνει ενα εξτρα κωδικο τον οποιο θα μπορω να τον βαλω σε αλλο τηλεφωνο γιατι το cosmote που εχω (μητερας μου) δεν ειναι smartphone η 'κλειδωνει' στην ουσια το τηλεφωνο και μπαινεις ΜΟΝΟ απο αυτο που εχει στειλει το sms??

Μόνο στην συσκευή που είναι η δηλωμένη κάρτα sim.

οταν λες δηλωμενη εννοεις τους λες το imei του κινητου? πως μπορουν να καταλαβουν αυτοι σε ποιο τηλεφωνο ειναι η καρτα sim??

Εκεί που είναι εγκατεστημενο το app του ote TV go,και είναι η δηλωμένη κάρτα sim η οποία έχει ίδιο ΑΦΜ με τον οποίο έχει ΟΤΕ tv.