Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

ειμαι καινοργιος στο οτε τν 5 μηνες περιπου να δω οτε go στο κινητο μου μεσω hi fi θα εχω επιπλεον χρεωση στον λογαριασμο μου ;
εφοσον κατεβασω και το app.....

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Αν και η γραμμή του σπιτιού σου είναι ΟΤΕ,τότε από το συγκεκριμένο wi-fi θα βλέπεις δωρεάν.
Αν θες να βλέπεις και από διαφορετικά wi-fi,θα πρέπει το κινητό σου να είναι cosmote.Αν είναι με συμβόλαιο,θα πρέπει να ενσωματώνει πακέτο δεδομένων.Αν όχι,θα πρέπει να κάνεις ακριβότερο που θα περιλαμβάνει και δεδομένα.Αν έχεις καρτοκινητό,θα πληρώνεις 5 ευρώ τον μήνα για αγορά του ελάχιστου δυνατού πακέτου δεδομένων που απαιτείται για την χρήση της υπηρεσίας.

Εκεί που είναι εγκατεστημενο το app του ote TV go,και είναι η δηλωμένη κάρτα sim η οποία έχει ίδιο ΑΦΜ με τον οποίο έχει ΟΤΕ tv.
Αυτό που γράφεις σχετικά με το ΑΦΜ δεν ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Το ΑΦΜ πρέπει να είναι ίδιο στις εξής 2 περιπτώσεις:
1) Το σταθερό τηλ. που θα δηλωθεί για την υπηρεσία πρέπει να είναι στο ίδιο ΑΦΜ με το ΟΤΕ TV.
2) Όταν έχει δηλωθεί κάποιο κινητό Cosmote (σε οποιοδήποτε ΑΦΜ), μπορεί πλέον να δηλωθεί και δεύτερο κινητό για μια δεύτερη συσκευή (που φυσικά δεν μπορεί να παίζει ταυτόχρονα με τη πρώτη), αρκεί βέβαια το δεύτερο κινητό (συμβόλαιο ή καρτοκινητό) να είναι στο ίδιο ΑΦΜ με το πρώτο.

μια απορια εχω και εγω λεβεντες, εχω tablet με windows 8 (συγκεκριμενα το asus T100),θα παιζει το ΟΤΕ go;

Καλημέρα φίλε foufoutos πρέπει να έχεις δίκιο, γιατί σε θέμα ενεργοποίηση τις υπηρεσίας έχω μείνει πίσω.

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

μια απορια εχω και εγω λεβεντες, εχω tablet με windows 8 (συγκεκριμενα το asus T100),θα παιζει το ΟΤΕ go;

Οχι ,δεν υπάρχει app για windows

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Δε ξερω αν εχει αναφερθει, αλλα δοκιμασε καποιον emulator για android ισως. Πχ Amiduos.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Οχι ,δεν υπάρχει app για windows

Δε ξερω αν εχει αναφερθει, αλλα δοκιμασε καποιον emulator για android ισως. Πχ Amiduos.

οκ σας ευχαριστω, με android box θα κανω δουλεια;

αν ειναι το σπιτι σε γραμμη οτε βλεπεις οπουδηποτε δηλαδη χωρις sms??

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

οκ σας ευχαριστω, με android box θα κανω δουλεια;
Απ ότι έχω διαβάσει αλλού νομίζω πως όχι.

Οκ ,ευχαριστω και παλι

Λεβέντες σε πιο τηλέφωνο ν απευθυνθώ για την ενεργοποίηση του ΟΤΕ go; για να λάβω κωδικούς κλπ κλπ

13888.Aν έχεις κάνει εγγραφή στο site μπορείς να το ενεργοποιήσεις και από εκεί.

Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Τελικά παίζουν με αυτή την μέθοδο ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

page 178-179

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ο ανταπτορας ειναι αυτος εδω στο λινκ για hdmi
https://www.skroutz.gr/s/4365393/Apple-Lightning-male-HDMI-Lightning-female-MD826.html
υπαρχει και σε vga εκδοση εδω
https://www.skroutz.gr/s/3193653/Apple-Lightning-male-VGA-female-MD825.html
τωρα σε ποιες εκδοσεις παιζει αγνωστο...ας ποσταρει ο φιλος που το δοκιμασε.
καλες γιορτες

Sorry για το διπλό ποστ

Έχω δίκαρτο κινητό και εδώ και μήνες η εφαρμογή λειτουργούσε μια χαρά (cosmote στη sim1). Ξαφνικά σταμάτησε να αναγνωρίζει ότι έχω sim cosmote.
Εάν απενεργοποιήσω τη sim 2 τότε η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά. Μόλις όμως ξαναενεργοποιήσω τη sim2, τότε δεν αναγνωρίζει ότι υπάρχει sim cosmote στη θέση 1.
Αυτή η δυσλειτουργία εκτιμώ ότι εμφανίστηκε μετά από ταξίδι στο εξωτερικό (έγινε roaming). Καμιά ιδέα πως να επαναφέρω τη λειτουργία της εφαρμογής;

Δοκιμασε να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.

Σημερα μου ετυχε το εξης: ενω εχω πακετο 500 mb ενεργοποιημενο κολλουσε και δεν εκανε συνδεση. Μου ζητουσε να στελνει μηνυμα μολις ανοιγε, φυσιολογικο αυτο, μολις ξεκλειδωνε και πατουσα το καναλι να δω μου ξαναζητουσε να στειλει μηνυμα. Ε τελικα δεν ειδα.

Παιδια για να καταλαβω. Οταν δεν εχεις συμβολαιο με δεδομενα, τι πρεπει να πληρωνεις για να βλεπεις καθε μηνα; Απο οποιοδηποτε wifi εννοω.