Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να ελέγξουν πως θα αποφύγουν τη χρήση απο μη συνδρομητές ΟΤΕ TV. Άρα μπορεί να το βγάλουν μόνο για όσους έχουν ΟΤΕ adsl για το σπίτι. Άλλωστε η πελατεία τους είναι ΟΤΕ κατα κύριο λόγο.παντως το σωστό είναι να το βγάλουν για ολους τους ΟΤΕ TV πελάτες στο σπίτι
3g 4g μονο σε δικτυο cosmote.
7eur/2gb/μηνα
Συνδεση του ακαουντ με λογαριασμο οτε adsl υποχρεωτικα
Για να παιξει σε ξενο wifi πρεπει να σταλει sms απο την δηλωμενη 3g/4g συσκευη πρωτα, επομενως οποιο tablet δεν στελνει sms είναι εκτος. Εξαιρεση αποτελει η δηλωμενη συνδεση.
Πιθανοτατα δεν θα δουλευει χωρις το υποχρεωτικο πακετο των 7 ευρω, δηλαδη με τα ηδη αγορασμενα δεδομενα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Επισης δηλωνονται 2 συσκευες και ανα πασα στιγμη παιζει μονο η μια.
Και εγώ έχω Cosmote και δεν μου δημιουργούν πρόβλημα οι περιορισμοί αυτοί, αλλά δεν θα έπρεπε να συνδέονται οι υπηρεσίες.
Το ΟΤΕ TV πωλείται και ως ξεχωριστό προιόν(και χωρίς τηλεφωνία ΟΤΕ) και μάλιστα σε υψηλότερη τιμή.
Δεν θα έπρεπε διαφοροποιούνται οι δυνατότητες που έχεις από το πακέτο, με βάση τι εταιρεία χρησιμοποιείς για το κινητό.
Η τιμή στα συνδυαστικά μπορεί να είναι διαφορετική, αλλά οι δυνατότητες πρέπει να είναι ίδιες για όλους τους συνδρομητές ΟΤΕ TV.
Αυτό είναι το λογικό και σωστό.
Δηλαδη εγω που εχω οτε vdsl 50mbps και οτε τηλεφωνια σπιτι αλλα vodafone κινητο, δεν θα μπορω να δω; Δεν εχω καταλαβει ακριβως...
Ναι αλλά στην Αγγλία πχ η ΒΤ το δίνει ακριβώς έτσι όπως ο ΟΤΕ άλλωστε πιςτευω ότι κάποια στιγμή που ο ΟΤΕ όταν θα γυρίσει σε ALL IP το δίκτυο του το 2018 Εμένα προσωπικά δεν θα με ξαφνιάσει εάν να βγάλει ολοκληρωμένα πακέτα αλλά BT.
Κάνεις λάθος.
Η BT την αντίστοιχη υπηρεσία(on the go) την δίνει ελεύθερα σε PC,tablet,smartphone χωρίς περιορισμούς και μάλιστα μέχρι 5 συσκευές ταυτόχρονα.
Την χρησιμοποιώ και εγώ στην Ελλάδα με DNS/VPN.
Όσο αφορά τα κανάλια, τα δίνει μέσω IPTV(του δικτύου τους), cable(μέσω Virgin Media) και δορυφορικά(μέσω Sky).
Ούτε εκεί υπάρχει περιορισμός και μπορείς να έχεις Sky και να τα βλέπεις με τον δέκτη του Sky(το κάνω εγώ).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.