Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Πάω πασσο γράψε λάθος ότι είπα

Kαλά δεν σε μάλωσα κιόλας. :a0210:

Απλά απάντησα για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση.

Κανένα πρόβλημα πέρα από αυτό.

Σε laptop θα παιζει ή μπα; Το ξεχναμε κι αυτο;

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

3g 4g μονο σε δικτυο cosmote.

7eur/2gb/μηνα

Συνδεση του ακαουντ με λογαριασμο οτε adsl υποχρεωτικα

Για να παιξει σε ξενο wifi πρεπει να σταλει sms απο την δηλωμενη 3g/4g συσκευη πρωτα, επομενως οποιο tablet δεν στελνει sms είναι εκτος. Εξαιρεση αποτελει η δηλωμενη συνδεση.

Πιθανοτατα δεν θα δουλευει χωρις το υποχρεωτικο πακετο των 7 ευρω, δηλαδη με τα ηδη αγορασμενα δεδομενα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επισης δηλωνονται 2 συσκευες και ανα πασα στιγμη παιζει μονο η μια.
Αν ισχύουν αυτά μιλάμε για καραγκιοζιλικια, για να μην χρησιμοποιήσω άλλη φράση. Νομίζουν τα φιντανια πως έχουν πιάσει τον παπά από τα αχαμνα;
Αν ΟΤΕ θέλει να κάνει κάτι ουσιαστικό, ας ξεκινήσει τη λύση του ζητήματος για την σχέση ΟΤΕ-COSMOTE και αφού το λύσει ας προσφέρει ότι θέλει.
Ως συνδρομητής otetv, επαναλαμβάνω otetv, παροχου συνδρομητικής τηλεόρασης οι προϋποθέσεις είναι δυσμενεστατες για πολλούς.
Ας βάλουν λίγο μυαλό εκεί στο Μαρούσι γιατί το πρόσημο ( + ) πολύ εύκολα γίνεται ( - ).

Η πηγη ειναι απο καταστημα οτε, ετοιμαζονται για την διαθεση της υπηρεσιας.

αν ρωτήσεις σε άλλο κατάστημα η απάντηση θα είναι διαφορετική

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Χειρότερα μη σου πω! Ακόμα και η νοβα, που πιστεύω πως έχει κάνει λάθη, με το nova go μια χαρά προσέγγιση κάνει. Με τα προβλήματά του βέβαια, μα δεν παύει ο πελάτης να είναι ικανοποιημενος πάνω-κάτω.
Ετουτοι εδώ κατακτουν άνετα το βραβείο ευηθειας τουλάχιστον για φέτος! Απορώ τι δοκιμάζουν εδώ και και τόσους μήνες!

αν ρωτήσεις σε άλλο κατάστημα η απάντηση θα είναι διαφορετική

Όχι, είναι η επίσημη ενημέρωση από τα κεντρικά προκειμένου να γίνει παρουσίαση στο προσωπικο.
Σε λαπτοπ σε μερικους μηνες θα παίζει, έτσι είπαν.

Δηλαδη θα παιζει μονο απο το wifi του σπιτιου μου; Ποιο το νοημα του go τοτε; Να πληρωσω για να βλεπω απο 3g/4g; Ρε αντε γεια λεμε...

Και απο ξενα wifi μετα απο αποστολη μηνυματος

Τι νόημα έχει η αποστολή μηνύματος;
Ας υποθέσουμε ότι το τάμπλετ έχει σιμ, που τα πολλά δεν έχουν, τι εξυπηρετεί. Προσπαθώ να καταλάβω την χρησιμότητά του sms

Ίσως με sms σε δηλωμένο κινητό θα έρχεται κάποιος κωδικός για πρόσβαση στην υπηρεσία.
Πάντως πολλές προϋποθέσεις, θα δούμε.

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Ίσως με sms σε δηλωμένο κινητό θα έρχεται κάποιος κωδικός για πρόσβαση στην υπηρεσία.
Πάντως πολλές προϋποθέσεις, θα δούμε.

Αν είναι Έτσι Δεν χρειάζεται να έχει το ταμπλετ SIM.Απλά ένα κινητό δηλωμένο

Έτσι υποθέτω και το βρισκω πιο λογικό. Πάντως αν ισχύουν όλα αυτά που αναφέρουν οι φίλοι πιο πάνω για 3G/4G, μόνο cosmote και χρεώσεις, χάρισμά του, του ΟΤΕ.

Αυτό το άρθρο, απλα επιβεβαιώνει αυτά που έλεγα καιρό πριν. Οι προϋποθέσεις και οι όροι χρήσης θα είναι το αγκαθι σε αυτήν την υπηρεσία.

Καλα συγγνωμη εδω λεει οτι δεν θα δουλευει σε οποιοδηποτε wifi!!! Πλακα κανουμε; Αν εγω ειμαι επαρχια και οχι Αθηνα σπιτι μου και δεν εχω cosmote κινητο δεν θα μπορω να δω απο wifi; Τι ηλιθιοτητες ειναι αυτες;

Είναι τόσοι οι περιορισμοί που ξεκινάμε από το που δεν θα παίζει και μετά το που θα παίζει. Χώρια που είναι τόσο μπερδεμένα τα πράγματα που πολύς κόσμος θα χαθεί μέχρι να καταλάβει τι ισχύει. Ελπίζω οι περιορισμοί να αρθούν μετά την πιλοτική χρήση αφού ούτως ή άλλως θα πάει το κράξιμο σύννεφο. Άραγε σε Η/Υ τι περιορισμοί θα υπάρχουν αφού δεν μπορούν να στείλουν SMS; Μόνο στο εσωτερικό ασύρματο δίκτυο;

Από ότι φαίνεται δεν θα για όλους τους συνδρομητές otetv. Ο τίτλος "ote go" θα έπρεπε να μας προϊδεάζει, αλλιώς θα έπρεπε να γράφει "otetv go". Επίσης είμαι σίγουρος πως δεν θα ιδρώσει το αυτί τους. Από τους σχεδόν 350000 συνδρομητές οι 5000 λ.χ. να γκρινιάξουμε, σιγά τα ώα: ούτε 1,5% είναι.

Μπορεί να είμαστε μειοψηφία αλλά πραγματικά πόσοι απο τους συνδρομητές πληρούν όλες αυτές τις πρυποθεσεις? και πόσοι είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν συσκευές , πάροχο και με επιπλέον κόστος?