Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

υπάρχει κανένα νέο για το ποιες συσκευες θα υποστηρίζει; έγω έχω samsung galaxy s4 Mini, θα παίζει σε αυτήν την συσκευή;

Εγώ που εχω καρτοκινητό cosmote, δεν θα λειτουργεί;

Δηλαδη εγω που εχω vdsl ote και οτε tv και iphone6 θα μπορω να βλεπω μονο απο το wifi του σπιτιου μου; Τι go ειναι αυτο δηλαδη; Να μην μπορεις να δεις απο οποιο wifi ναναι; Μας κοροιδευουν; Καλυτερα να το πουν οτε tv online multiview αφου ειναι μονο για το σπιτι ουσιαστικα...

Έμαθα ότι εκτός σπιτιού θα δίνεται σε κινητό Cosmote μόνο και αφού θα το αναγνωρίζει η πλατφόρμα, θα αφήνει τη χρήση σε οποιοδήποτε wifi για να μη χρεώνεται ο χρήστης τα data απο το κινητό.

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Εγώ που εχω καρτοκινητό cosmote, δεν θα λειτουργεί;

4. H δηλωθείσα σύνδεση Cosmote θα πρέπει να είναι ενεργή σε οποιοδήποτε Οικονομικό Πρόγραμμα Cosmote εξαιρουμένων
των Προγραμμάτων Cosmote Μηδενικό Πάγιο Cosmote και Cosmote Internet On The Go με κάρτα.

πολυ κακο οσοι εχουν wind και vodafone βαζουν περιορισμους και εκει θα χασουν λιγο ... το Nova go υπερεχει λιγο εκει

Ο μόνος λόγος που ίσως να μην είναι παράνομοι οι ειδικοί όροι, είναι επειδή λανσαρεται σαν δοκιμαστική.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει τεχνικός λόγος να απαιτείς από συνδρομητή σου να είναι και μέλος άλλης υπηρεσίας,Ο όρος είναι απόλυτα παράνομος χωρίς καμιά αμφιβολία.

Το ότι είναι δωρεάν Δεν σημαίνει ότι δεν είναι παράνομο.

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα βγει εκτός δοκιμαστική περιόδου με αυτούς τους όρους Γιατί απλά θα φάει μήνυση.

Εγώ προσωπικά θα πάρω τηλέφωνο στην Vodafone που είμαι συνδρομητής και θα το θέσω καθαρά το θέμα.

Βλεπω να πεφτει πολυ γελιο απο Δευτερα! Θα παρει φωτια το τηλεφωνικο κεντρο του οτε απο το κραξιμο! Θα πηγαινει ο καθε ανιδεος να δουλεψει το go σε ασχετα
Wifi και δεν θα δουλευει σε κανεναν!!!

πολυ κακο οσοι εχουν wind και vodafone βαζουν περιορισμους και εκει θα χασουν λιγο ... το Nova go υπερεχει λιγο εκει

σωστα. υπερτερει τοσο πολυ που για να το στο ipad με lte που εχω, πρεπει να κανω hotspot απο το iphone

Η Νova δεν εχει εταιρια κινητης τηλεφωνιας οπως εχει ο ΟΤΕ την Cosmote.

Ο μόνος λόγος που ίσως να μην είναι παράνομοι οι ειδικοί όροι, είναι επειδή λανσαρεται σαν δοκιμαστική.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει τεχνικός λόγος να απαιτείς από συνδρομητή σου να είναι και μέλος άλλης υπηρεσίας,Ο όρος είναι απόλυτα παράνομος χωρίς καμιά αμφιβολία.

Το ότι είναι δωρεάν Δεν σημαίνει ότι δεν είναι παράνομο.

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα βγει εκτός δοκιμαστική περιόδου με αυτούς τους όρους Γιατί απλά θα φάει μήνυση.

Εγώ προσωπικά θα πάρω τηλέφωνο στην Vodafone που είμαι συνδρομητής και θα το θέσω καθαρά το θέμα.

Οταν λες παρανομο πανω σε ποιον νομο αναφερεσαι;
Ο ΟΤΕ επενδυσε καποια χρηματα σε μια υπηρεσια που θα την προσφερει δωρεαν στους ΟΤΕ/Cosmote και δεν θελει να την δωσει στον ανταγωνισμο
Οπως και να 'χει δεν συμφερει να βλεπεις OTE TV Go μεσα απο τα MB του προγραμματος σου για αυτο και βαλανε με 7 τα 2 GB στη Cosmote.
Φανταζομαι οτι και να σου εδινε την δυνατοτητα να το βλεπεις μεσω Vodafone / Wind δεν θα πληρωνες το αντιστοιχο προγραμμα για MB 15-20 το μηνα μονο για το OTE TV Go

Η Νova δεν εχει εταιρια κινητης τηλεφωνιας οπως εχει ο ΟΤΕ την Cosmote.

Οταν λες παρανομο πανω σε ποιον νομο αναφερεσαι;
Ο ΟΤΕ επενδυσε καποια χρηματα σε μια υπηρεσια που θα την προσφερει δωρεαν στους ΟΤΕ/Cosmote και δεν θελει να την δωσει στον ανταγωνισμο
Οπως και να 'χει δεν συμφερει να βλεπεις OTE TV Go μεσα απο τα MB του προγραμματος σου για αυτο και βαλανε με 7 τα 2 GB στη Cosmote.
Φανταζομαι οτι και να σου εδινε την δυνατοτητα να το βλεπεις μεσω Vodafone / Wind δεν θα πληρωνες το αντιστοιχο προγραμμα για MB 15-20 το μηνα μονο για το OTE TV Go

Είναι πολύ απλό.

Το να κάνει η Cosmote ΠΡΟΣΦΟΡΑ στους χρήστες του OTETV τσάμπα δεδομένα για το OTE GO είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΜΙΤΟ και μέσα στα πλαίσια των κανονισμών.

Ο ΟΤΕ όμως να λέει, οτι επιλέγω μία απο τις εταιρείες της κινητής, και αν είσαι συνδρομητής αυτής τότε και μόνο τότε σου δίνω την υπηρεσία αυτή, αυτό σίγουρα θίγει τις Vodafone Wind και κάθε άλλη εταιρεία.
Να είχε αλλη τιμολογιακή πολιτική (όπως το κάνει σε συνδρομητές ΟΤΕ) είναι μια χαρά θεμιτό. Το να αποκλείσει από την υπηρεσία δεν είναι
Να πει χρεώνω σε αυτούς που δεν είναι κοσμοτε, πάλι είναι νόμιμο, το αποκλείω επειδή δεν είσαι στην εταιρεία μου, δεν στέκει.

Δεν μπορεί να "φιλτράρει" τους πελάτες χωρίς τεχνικό εμπόδιο.

Είναι σαν να λέει, όσοι πληρώνετε με VISA θα έχετε OTEGO, όση πληρώνετε με MASTERCARD οχι. Είναι εξόφθαλμα παράνομα. Θα φάει μήνυση (τουλάχιστον) από την Mastercard.

Μια υπηρεσία διέπεται από όρους, εάν στους όρους αναφέρει κάτι που δεν σου παρέχει είναι παράτυποι, όντως, πράγμα που δεν γίνεται όμως. Ένα προιόν μπορεί να διατίθεται με όποιος όρους θέσει η εταιρία και τους αποδεχθεί ο χρήστης. Αυτό που λες έχει νόημα εάν ήταν μέρος στο wholesale ή πάροχος καθολικής υπηρεσίας. Με την ίδια λογική πως παίρνουν IPTV μόνο οι πελάτες ΟΤΕ;

Το να γράφεις ότι είναι παράνομο είναι τουλάχιστον παράλογο. Εάν βγάλω εγώ μια εφαρμογή και πω ότι δουλεύει μόνο σε google nexus 6 θα μου κάνουν οι υπόλοιποι μήνυση γιατί δεν δουλεύει στα κινητά τους;

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Κατα την γνώμη μου όχι δεν ειναι παράνομο η κάθε εταιρία μπορεί να δίνει μερικά προνόμια στους <<ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ>> πως τα σούπερ μάρκετ κάνουν ειδικές τιμές σε κατόχους κάρτας η σε συνταξιούχους η σε ανέργους μπορεί να ειναι δωρεάν αλλα για να σου την δώσει κρατάει τα προσωπικά δεδομένα σου και μην ξεχνάμε πως και η νόβα δίνει τα κανάλια της εδω και πολλά χρονια με την Vodafone μέσω 3G χωρίς κατανάλωση δεδομένων μόνο με ενα μικρό εβδομαδιαίο η μηνιαιο πάγιο

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

4. H δηλωθείσα σύνδεση Cosmote θα πρέπει να είναι ενεργή σε οποιοδήποτε Οικονομικό Πρόγραμμα Cosmote εξαιρουμένων
των Προγραμμάτων Cosmote Μηδενικό Πάγιο Cosmote και Cosmote Internet On The Go με κάρτα.
Δε μας @$$&%#@@! ΡΕ ΟΤΕ!

Παράνομο μπορεί να μην είναι, αλλά διαχωριζει τους πελάτες της πλατφόρμας του. Ενώ δίνει πρόσβαση στο ίδιο προϊόν που έχουν και οι δύο πληρώσει, στερει την υπηρεσία, απ αυτόν που δεν έχει adsl ή cosmote.
Και για μεν την cosmote μου είναι παγερα αδιάφορο, γιατί δεν θέλω να κάνω χρήση data, ανεξάρτητα αν μου δίνει τα 2GB, για το wifi όμως με "χαλάει" πολύ, γιατί μου ακυρώνει ουσιαστικά το On the go.

ΟΤΕ GO HOME πρεπει να ονομαστει :fahne90: τσπ απο που βλεπουμε ποιες συσκευες ειναι εφικτες? απο το site toy οτε δεν βρηκα κατι?

Μια υπηρεσία διέπεται από όρους, εάν στους όρους αναφέρει κάτι που δεν σου παρέχει είναι παράτυποι, όντως, πράγμα που δεν γίνεται όμως. Ένα προιόν μπορεί να διατίθεται με όποιος όρους θέσει η εταιρία και τους αποδεχθεί ο χρήστης. Αυτό που λες έχει νόημα εάν ήταν μέρος στο wholesale ή πάροχος καθολικής υπηρεσίας. Με την ίδια λογική πως παίρνουν IPTV μόνο οι πελάτες ΟΤΕ;

Το να γράφεις ότι είναι παράνομο είναι τουλάχιστον παράλογο. Εάν βγάλω εγώ μια εφαρμογή και πω ότι δουλεύει μόνο σε google nexus 6 θα μου κάνουν οι υπόλοιποι μήνυση γιατί δεν δουλεύει στα κινητά τους;

Φίλε μου. Iptv παίρνουν μόνο οι πελάτες του ΟΤΕ γιατί είναι υπηρεσία του ΟΤΕ.

Έδωσα ένα παράδειγμα. Ας πούμε ότι υπήρχε η ΔΕΗ και ένας άλλος παρόχους ενέργειας.
Θα μπορούσε να πει ότι σου δίνω την υπηρεσία μόνο αν είσαι στην ΔΕΗ;
Το ίδιο ακριβώς είναι και με την cosmote.
Αν παρείχε την υπηρεσία μέσα από το δίκτυο της cosmote τότε φυσικά και θα μπορούσε να το κάνει.

Αυτή την στιγμή σου λέει ότι Εσύ που είσαι ΗΔΗ πελάτης μου στην υπηρεσία otetv δεν θα σου δώσω αυτό το έξτρα αν δεν αλλάξεις πάροχο κινητής. Αυτό είναι εμφανώς παράνομο

Αν καλύπτεται πίσω από το beta της διαδικασίας δεν ξέρω, αλλά κάνει μπαμ για μονοπωλιακή πρακτική

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παράνομο μπορεί να μην είναι, αλλά διαχωριζει τους πελάτες της πλατφόρμας του. Ενώ δίνει πρόσβαση στο ίδιο προϊόν που έχουν και οι δύο πληρώσει, στερει την υπηρεσία, απ αυτόν που δεν έχει adsl ή cosmote.
Και για μεν την cosmote μου είναι παγερα αδιάφορο, γιατί δεν θέλω να κάνω χρήση data, ανεξάρτητα αν μου δίνει τα 2GB, για το wifi όμως με "χαλάει" πολύ, γιατί μου ακυρώνει ουσιαστικά το On the go.

Η απαίτηση να έχεις cosmote δεν έχει τεχνικό έρεισμα και το να διαχωρίζει τους πελάτες της υπάρχουσας υπηρεσίας είναι παράνομο. Να στο πω απλά για να γίνει πιο φανερό
Αν έλεγε την υπηρεσία την δίνω μόνο αν ψωνίζεις από το τάδε σουπερμάρκετ, είσαι συνδρομητής στο τάδε περιοδικό, δεν είσαι συνδρομητής Vodafone (είναι σχεδόν το ίδιο με αυτό που λέει Τώρα) δεν θα σου φαίνονταν ακόμη πιο κραυγαλέα παράνομο.

Α το ίδιο είναι. Δεν μπορεί να παρέχεις επιλεκτικά την υπηρεσία σου όταν δεν υπάρχουν τεχνικοί λόγοι,προμοταροντας συγκεκριμένες εταιρείες.

Ειναι απλό πχ εχω ενα καφέ και ενα fast food και επειδή είσαι πελάτης μου και στα δυο μαγαζιά μου σου δίνω δώρο και μια πίτσα απλά