Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

αν κανω το κινητο ap, συνδέσω το tablet στο κινητο ασύρματα και μετα ενεργοποιησω τα δεδομένα στο κινητό και στείλω μηνυμα ενεργοποίησης τότε θα μπορω να βλεπω στο tablet?
(ακου τι σκέφτηκα.... :P )

Παιδιά επιχείρησα κ εγώ να μπω και μου βγάζει το μήνυμα ''Η σελίδα δεν βρέθηκε (Error 404)''

Ίσως ανέβασαν την εφαρμογή και το πρωι ανοίξουν και την ενεργοποίηση... Και μένα error 404 βγαζει

Επειδή μπερδευτηκα εγώ που έχω ote dp με ote tv και κινητό cosmote σε ipad mini χωρίς 3g θα μπορω να βλέπω εκτός σπιτιού;

Η εφαρμογή είναι στο Google play μόλις την κατέβασα

Η εφαρμογή είναι στο Google play μόλις την κατέβασα
Και εγω 3 ωρες πριν την κατεβασα και δε βρισκω τροπο να πάρω κωδικούς μιας και η σχετική σελίδα δίνει error 404 και σε όλο το myote δεν υπάρχει καμμία αναφορά.Τι στο καλό,ανέβασαν το apk να υπάρχει μέχρι να ανοίξουν το μαγαζί?:HTEHETH63:

Κάλεσα και στην εξυπηρέτηση πελατών και είπαν να πάρω το πρωί στο εμπορικό για ενεργοποίηση άρα όταν ανοίξει το μαγαζί... Αυτό που με ανησυχεί είναι οι συσκευές που λέει ότι είναι συμβατές και οι 2 που έχω δεν είναι σε αυτές που γράφουν όμως δοκίμασα και άνοιξα έστω και για πλοήγηση το App και μου άνοιξε κανονικά και στις 2 μήπως όμως φάω πακέτο μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

αν κανω το κινητο ap, συνδέσω το tablet στο κινητο ασύρματα και μετα ενεργοποιησω τα δεδομένα στο κινητό και στείλω μηνυμα ενεργοποίησης τότε θα μπορω να βλεπω στο tablet?
(ακου τι σκέφτηκα.... )
Χαχαχα δεν υπάρχεις

Καλημέρα.

Αυτό με τις rooted συσκευές λέτε να υπάρχει τρόπος να το παρακαμψουμε χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε τη συσκευή μας unroot?

Ενεργοποίησα την υπηρεσία μέσω 13888 πριν από λίγο. μου στάλθηκε SMS με κωδικούς αμέσως και μπήκα μια χαρά με ξένο Wi-Fi με αποστολή μηνύματος. Τέλεια εικόνα!!

Το μύνημα πρεπει να φύγει απο cosmote νουμερο ή οποιο να είναι? Γιατί εγώ έχω adsl ΟΤΕ με ote tv αλλά κινητό wind....

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Ενεργοποίησα την υπηρεσία μέσω 13888 πριν από λίγο. μου στάλθηκε SMS με κωδικούς αμέσως και μπήκα μια χαρά με ξένο Wi-Fi με αποστολή μηνύματος. Τέλεια εικόνα!!

Δώσε μερικές εντυπώσεις αν έχεις χρόνο η όποιος φίλος κάνει ενεργοποίηση ας μας πει. :smile:

Ρε παιδιά ενεργοποίησα καλώντας το13888.Επέμενα σε ερώτηση στον υπάλληλο για χρηση wifi σε ξένο δίκτυο και μου είπε πως 100% δεν δουλεύει σε οποιαδήποτε σύνδεση πλην του σπιτιού που ήδη έχεις.Τι ισχύει;

Απο περιεργεια σε τι συσκευει βλεπεις?

Ρε παιδιά ενεργοποίησα καλώντας το13888.Επέμενα σε ερώτηση στον υπάλληλο για χρηση wifi σε ξένο δίκτυο και μου είπε πως 100% δεν δουλεύει σε οποιαδήποτε σύνδεση πλην του σπιτιού που ήδη έχεις.Τι ισχύει;

Φυσικο ειναι ακομη καποιοι υπαλληλοι να μην ξερουν ακομη λεπτομερειες, να μην εχουν ενημερωθει σωστα!

Εγώ το δουλεύω αυτή τη στιγμή από κινητό cosmote από ξένο wi-fi με δωρεάν αποστολή sms.

Εγώ το δουλεύω αυτή τη στιγμή από κινητό cosmote από ξένο wi-fi με δωρεάν αποστολή sms.

Δοκιμασα σε iPhone 6+ και παιζει μια χαρα μεσα απο δικτυο wifi τις Forthnet αλλα παρελαβα κωδικους μεσω cosmokarta νουμερο που εχω για να συνδεθω.

10FE24EF-A177-40D0-BC73-14D29EC91551_zps7x1un6ju.png
3FBAAADC-F68E-414E-94D0-8826FFF4F3EC_zpslrxvldqg.png

Aν μου στείλουν τους κωδικούς σε cosmote κινητο
και τους βάλω σε ipad wifi ,θα δουλεύει?

Εγω πιστευω ΝΑΙ

Το sms που στέλνει τι στοιχεία έχει;
Είχε το ssid του wifi?

Αν όχι, τότε δεν είναι ανάγκη το κινητό να είναι στον ίδιο φυσικό χώρο με το τάμπλετ