Και εγω 3 ωρες πριν την κατεβασα και δε βρισκω τροπο να πάρω κωδικούς μιας και η σχετική σελίδα δίνει error 404 και σε όλο το myote δεν υπάρχει καμμία αναφορά.Τι στο καλό,ανέβασαν το apk να υπάρχει μέχρι να ανοίξουν το μαγαζί?:HTEHETH63:Η εφαρμογή είναι στο Google play μόλις την κατέβασα
Χαχαχα δεν υπάρχειςαν κανω το κινητο ap, συνδέσω το tablet στο κινητο ασύρματα και μετα ενεργοποιησω τα δεδομένα στο κινητό και στείλω μηνυμα ενεργοποίησης τότε θα μπορω να βλεπω στο tablet?
(ακου τι σκέφτηκα....)
Ενεργοποίησα την υπηρεσία μέσω 13888 πριν από λίγο. μου στάλθηκε SMS με κωδικούς αμέσως και μπήκα μια χαρά με ξένο Wi-Fi με αποστολή μηνύματος. Τέλεια εικόνα!!
Ενεργοποίησα την υπηρεσία μέσω 13888 πριν από λίγο. μου στάλθηκε SMS με κωδικούς αμέσως και μπήκα μια χαρά με ξένο Wi-Fi με αποστολή μηνύματος. Τέλεια εικόνα!!
Ρε παιδιά ενεργοποίησα καλώντας το13888.Επέμενα σε ερώτηση στον υπάλληλο για χρηση wifi σε ξένο δίκτυο και μου είπε πως 100% δεν δουλεύει σε οποιαδήποτε σύνδεση πλην του σπιτιού που ήδη έχεις.Τι ισχύει;
Ρε παιδιά ενεργοποίησα καλώντας το13888.Επέμενα σε ερώτηση στον υπάλληλο για χρηση wifi σε ξένο δίκτυο και μου είπε πως 100% δεν δουλεύει σε οποιαδήποτε σύνδεση πλην του σπιτιού που ήδη έχεις.Τι ισχύει;
Εγώ το δουλεύω αυτή τη στιγμή από κινητό cosmote από ξένο wi-fi με δωρεάν αποστολή sms.
Aν μου στείλουν τους κωδικούς σε cosmote κινητο
και τους βάλω σε ipad wifi ,θα δουλεύει?
Εγω πιστευω ΝΑΙ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.