Cosmote TV GO

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Το sms ποσο διαρκεί αν αλλάξεις wifi πρέπει να ξανά στείλεις ; Κάθε μήνα πρέπει να στέλνεις ; Απο άλλο νούμερο κοσμοτε γίνεται ;

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Μπορουμε να στειλουμε μηνυμα απο αλλο κινητο κοσμοτε και να παρουμε τους κωδικους και να τους βαλουμε σε αλλο κινητο που δεν ειναι κοσμοτε και να βλεπουμε σε οποιο ναναι wifi;

Last edited:

Τελικά αν έχεις μόνο ΟτεTv full pack χωρίς όμως σταθερό τηλέφωνο στον Οτε δεν μπορείς να έχεις ΟτεGo?

Ειναι σοβαροί?Παω να κανω εγγραφη και με βγαζει αυτο:

Η σελίδα δεν βρέθηκε (Error 404)

ποια καναλια εχει το OTE GO?

μολις μιλησα με το 13888 για ενεργοποιηση της υπηρεσιας. τωρα απο οτι μου ειπαν περιμενω να μου ερθει sms με τα στοιχεια για να συνδεθω στην εφαρμογη (εντως 24ωρων!!!, ελπιζω να ειναι τυπικο απλα)
και αυτη η κοπελα μου ειπε οτι δεν γινεται να παιξει σε αλλο wifi εκτος του σπιτου( dsl ote)... δεν της εφερα αντιρρηση μιας και απο οτι λετε δεν ισχυει! και επισης σαν λυση για εκτος σπιτιου προτεινουν τα 2gb με 7ευρω για να βλεπεις με 3g/4g!
που στελνω sms για να μπορω να μπω σε αλλο wifi?
τελικα επαιξε η εφαρμογη σε συσκευη που εχει γινει root?

και σε μενα η κοπελα τα ιδια ειπε..περιμενω το μηνυμα

Μεσα απο το site του ote με ανοιξε η σελιδα αλλα δεν με βγαζει να πατησω καπου για ote tv go.Το εχει κανει κανεις απο το site η να παρω και εγω τηλεφωνο?

Ρε παιδιά όσοι είναι συνδρομητές δορυφορικής αλλά χωρίς σταθερό ΟΤΕ ή κινητό cosmote, στο πηγάδι κατούρησαν; what the f? :furious3: Σπίτι μας πώς θα δούμε;

Νόμιζα ότι το NovaGo ήταν κακό, αλλά αυτοί οι τύποι το τερμάτισαν!

Η υπηρεσία προσωρινά ΔΕΝ ενεργοποιείτε απο το myOTE .

Μόνο μεσω 13888.

Αυτό με τα 2GB δε το καταλαβαίνω. Αν είναι αντίστοιχου bitrate με το Nova Go, τα 2GB δε θα φτάσουν ούτε ένα αγώνα να δεις. Έχω και OTE DSL και Cosmote, αλλά δεν έχω συμβατή συσκευή οπότε δεν ασχολούμαι προς το παρόν. Αν το δώσουν για Windows ή OSX laptop, τότε να ενδιαφερθώ.

Μόλις σας έρθει το sms για την ενεργοποίηση οι κωδικοί είναι για το wifi του σπιτιού όταν φεύγεις από το σπίτι στέλνεις ένα sms από το κινητό cosmote που έχεις δήλωση την λέξη GO και θα σου έρθουν κωδικοί για να βάλεις σε εκτός σπιτιού wifi .

Το σύστημα έχει 'σκάσει' από ότι φαίνεται. Εγώ ζήτησα call back υπηρεσία κι ελπίζω να την ενεργοποίησαν. Ελπίζω γιατί SMS δεν έχω δει ακόμη με τα στοιχεία. Το κορυφαίο είναι πως μου βγάζει την εφαρμογή μη διαθέσιμη για ένα Samsung Galaxy Core. Τσάμπα χάρηκα δηλαδή.

Ψιλα γραμματα.. 11 συσκευες android στο σπιτι (παλαιοτητας 2011 και μετα), no eligible device.. Μια χαρα.

Προσφέρεται κανείς να κάνει pull την εφαρμογή κ να την ανεβάσει κάπου να τη δούμε κ οι υπόλοιποι οι μη-υποστηριζόμενοι; Βαριέμαι να ξε-ρουτάρω.

Ψιλα γραμματα.. 11 συσκευες android στο σπιτι (παλαιοτητας 2011 και μετα), no eligible device.. Μια χαρα.

Είπαμε, διάθεση κανονική δεν έχει γίνει ακόμα ούτε προβλέπεται μέσα στο 2015. Η φάση είναι "πιλοτική"/beta-testing όπως θέλεις πες το πάντως όχι τελική.

Μολις μιλησα με 13888 και μου ειπε ο υπαλληλος οτι εφοσον εγγραφεις και μπεις απο την συσκευη, σε οποιο wifi και να πας θα παιζει! Οτι ναναι ο καθενας!!! Κατεβασα την εφαρμογη σε iphone6, εκανα την εγγραφη αλλα δηλωσα κινητο κοσμοτε της μανας μου (γιατι εγω εχω vodafone) και περιμενω την μανα μου να παει σπιτι να μου πει τους κωδικους και να δοκιμασω απο ασχετο wifi. Υποψιν εχω ote vdsl 50mpbs double play και otetv αλλα κινητο vodafone. Θα σας πω αργοτερα αν δουλευει παντου ή οχι...

Μολις τους πηρα τηλεφωνο και εγω και αναμενω τους κωδικους.Η εξυπηρετηση τους παντως ειναι εξαιρετικη.Παντα σε λιγα δευτερολεπτα μιλαω και παντα γινετε αμεσα αυτο που χρειαζομε.Στη forthnet πληρωνα λιγοτερα αλλα για να μιλησω με καποιον παντα περναγε 30-60 λεπτα στο νερο και δεν γινοταν παντα το αιτημα μου.Οτι πληρωνεις περνεις τελικα και δεν φανταζεστε ποσο ψυχοφθορο ειναι να μην υπαρχει σωστη εξυπηρετηση.

Ελπιζω το ote tv go να μην εχει σκαλωματα μιας και μονο απο wifi θα το χρησιμοποιω παντα.

Το sms που στέλνει τι στοιχεία έχει;
Είχε το ssid του wifi?

Αν όχι, τότε δεν είναι ανάγκη το κινητό να είναι στον ίδιο φυσικό χώρο με το τάμπλετ

Με το που πήγα στην καφετέρια συνδέθηκα στο wifi που έχει και σαν πάροχος είναι τελικά η Forthnet. Άνοιξα την εφαρμογή και μου εμφανίστηκε ένα pop up message που μου έλεγε να αποδεχτώ την δωρεάν αποστολή ενός SMS. Σαν μήνυμα είχε μόνο νούμερα , το πρώτο νούμερο userid από το myote τα υπόλοιπα νούμερα δεν ξέρω τι ήταν. Πάντως instant με το που έστειλα άνοιξαν τα κανάλια.

Με το που πήγα στην καφετέρια συνδέθηκα στο wifi που έχει και σαν πάροχος είναι τελικά η Forthnet. Άνοιξα την εφαρμογή και μου εμφανίστηκε ένα pop up message που μου έλεγε να αποδεχτώ την δωρεάν αποστολή ενός SMS. Σαν μήνυμα είχε μόνο νούμερα , το πρώτο νούμερο userid από το myote τα υπόλοιπα νούμερα δεν ξέρω τι ήταν. Πάντως instant με το που έστειλα άνοιξαν τα κανάλια.

Το ρωτάω γιατί πως μπορεί κάποιος να στείλει sms από κινητό και να το βάλει σε tablet. Αυτά τα νούμερα λογικά κάτι λένε

Έχει κανείς δοκιμάσει από whatsup?