Cosmote TV GO

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

πριν 3 ώρες πήρα τηλέφωνο στο 13888 να μου το ενεργοποιήσουν μου είπαν θα μου έρθει sms με τους κώδικους αλλα μεχρι τωρα δεν εχει το sms, πόση ωρα κάνει να έρθει

8-10 ωρες

Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Παρωδια, με απογοητευσε ο οτε, ελπιζω να μην ειναι ετσι η κανονικη λειτουργια. Μετα απο 3 χρονια συνδρομητης μου συμπεριφερεται σαν συνδρομητη nova.
Δενμπορω να καταλαβω γιατι τοσοι περιορισμοι; Στην περιπτωση μου ο οτε τν στο ονομα της γυναικας μου που εχει και cosmote αλλα με windows phone. Αρα ακυρο. Η γραμμη adsl στο ονομα το δικο μου . Ακυρο και απο εκει. Ταλαιπωρια.

Last edited:
Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Δηλαδη με ipad cellular εστω και με cismote sim δεν λειτουργει καθως δεν μπορει να στειλει sms???

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Λογικά στέλνεις μέσω κινητού(με cosmote SIM) μήνυμα και σου στέλνουν τους κωδικούς.
Αυτό νομίζω.

Ε τοτε αυτο γινεται και με ολα τα μη cellular tablets???

Μα τι μπλεξιμο;

Απο μαρκετιγκ το οτε go παιρνει 0

Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

8-10 ωρες

Μπα εμενα απο τις 10 το πρωι και ακομη, τους πηρα το απογευμα και μου ειπαν λογω μεγαλης ζητησης και πρωτης μερας , μπορει να σταλουν μεχρι και σε 24 ωρες

φαντάζομαι οτι θα παίξει και σε λάπτοπ μετα απο λίγο καιρό .. ή έχω πολύ φαντασία;

παρτε την τεχνικη υποστηρηξη στην υπηρεσια που ειναι για οτε τv εμενα μου τους εδωσαν αμεσως

Παιδιά HELPPPPP. Με καλεσαν απ το 13888 για να μου δώσουν το pin. Username βαζω αυτον του my-ote αλλα τζίφος. Με πετάει έξω

Εγώ έκανα ενεργοποίηση online στο my tv κατά τις 20:00 και στις 22:45 ήρθε το μήνυμα με τους κωδικούς!

Κατέβασα το app (ipad), πέρασα τους κωδικούς, αλλά μόλις επέλεξα τι να δω μου έβγαλε το "Σφάλμα: μήνυμα λάθους 105401" που ανέφερε κ κάποιος άλλος εδώ.. Τώρα ξεκινάω τα reset κ ελπίζω να στρώσει.. :)

Το ότι θα αναγκαστώ να βρω σύνδεση cosmote για να βλέπω εκτός σπιτιού, απλά απαράδεκτο για τώρα...

απο τις 12 το πρωι ακομα δεν ηρθε το sms με τους κωδικους..

Παίδες μην φερνεται την καταστροφή... Η υπηρεσία είναι πιλοτική. Απλά ο οτε θέλει να την τεσταρη σε ευρύτερο κοινό πέρα από αυτό τον υπαλλήλων του. Ίσως οι περιορισμοί είναι λίγο άκυροι. Αλλά έπρεπε να θέση κάποιους. Θα ήταν καλύτερο να έδινε την πιλοτική σε τυχεους χρήστες; μεγάλη μαγκιά θα ήταν όταν βγει κανονικά να έδινε κάποιες ώρες θέασης ανά μέρα τζάμπα αν εισαι σε δίκτυο κοσμοτε για παράδειγμα... ή κάτι παρόμοιο.. Εκεί να δεις πόσοι θα πήγαιναν στην κοσμοτε

Εγώ έκανα ενεργοποίηση online στο my tv κατά τις 20:00 και στις 22:45 ήρθε το μήνυμα με τους κωδικούς!

Κατέβασα το app (ipad), πέρασα τους κωδικούς, αλλά μόλις επέλεξα τι να δω μου έβγαλε το "Σφάλμα: μήνυμα λάθους 105401" που ανέφερε κ κάποιος άλλος εδώ.. Τώρα ξεκινάω τα reset κ ελπίζω να στρώσει.. :)

Το ότι θα αναγκαστώ να βρω σύνδεση cosmote για να βλέπω εκτός σπιτιού, απλά απαράδεκτο για τώρα...

Μετά από δύο reset σε ρούτερ και ipad, όλα οκ και καλή εικόνα με 576p. :)

Να κάνω μία ερώτηση παίδες.

Αν έχω wifi tablet,μπορώ με δηλωμένο ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ σαν 2η συσκευή (και όχι κινητό με σύνδεση) να λαμβάνω σε αυτό τους κωδικούς και να τους περνάω στο wifi tablet σε ξένη σύνδεση (π.χ. HOL,Forthnet,κτλ); Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι αντίστοιχο;

Έχει αναφερθεί αλλά ας μου επιτρέψουν οι συντονιστές να το ξαναγραψω. Μήνυμα οι περισσοτεροι δε θα λάβετε ποτε λόγω προβλημάτων του συστηματος.Καλέστε το 13888 και πατήστε 3-3 και στη συνέχεια 1 για tv μέσω adsl 2 για tv μέσω δορυφόρου.Προϋπόθεση η ύπαρξη σταθερού ΟΤΕ για λειτουργία μονο στο wifi της οικίας σας και για χρηση σε ξένα wifi δίκτυα ύπαρξη αριθμού cosmote συμβολαίου ή καρτοκινητου για να υπάρχει μέσω αυτου η δυνατότητα αποστολής sms για την ενεργοποίηση θέασης σε wifi εκτός δικτυου ΟΤΕ.Αν το tablet σας δεν έχει 3g δυστυχως δεν θα παίξει. Το ίδιο και αν είναι ρουτ.Τέλος να πω και ενα καλό οτι η εικόνα είναι εξαιρετική και χωρίς σπασιματα σε ταμπλετ huawei 8 που δεν είναι στις συμβατές συσκευές.

Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Μπα εμενα απο τις 10 το πρωι και ακομη, τους πηρα το απογευμα και μου ειπαν λογω μεγαλης ζητησης και πρωτης μερας , μπορει να σταλουν μεχρι και σε 24 ωρες

και μένα το ίδιο, κάλεσα στις 1 το μεσημέρι και ακόμα τίποτα...Λογικά αύριο το πρωι

και μένα το ίδιο, κάλεσα στις 1 το μεσημέρι και ακόμα τίποτα...Λογικά αύριο το πρωι

Κάλεσε τους απο το σταθερό σου τηλέφωνο και ζητα να σου τους δώσουν στο τηλέφωνο.Θα τους δώσουν κανονικά ,πατά την επιλογή που έδωσα και κάλεσε ακόμα και τωρα

για ξένα wifi η συσκευή από την οποία θέλεις να βλέπεις πρέπει να μπορεί να στήλει SMS, πχ κινητό με σύνδεση ή καρτοκινητο cosmote , για tablet πρέπει να έχει 3G ΚΑΙ κάρτα cosmote μέσα...δεν μπορείς να δεις από συσκευή που δεν έχει active κάρτα cosmote (σύνδεση ή κάρτα)

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Λογικά στέλνεις μέσω κινητού(με cosmote SIM) μήνυμα και σου στέλνουν τους κωδικούς.
Αυτό νομίζω.

Λογικά ναι. Με τη λογική του ΟΤΕ όχι.
Το μήνυμα πρέπει να σταλεί από την ίδια συσκευή που θα τρέξει το οτε go.

Να κάνω μία ερώτηση παίδες.

Αν έχω wifi tablet,μπορώ με δηλωμένο ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ σαν 2η συσκευή (και όχι κινητό με σύνδεση) να λαμβάνω σε αυτό τους κωδικούς και να τους περνάω στο wifi tablet σε ξένη σύνδεση (π.χ. HOL,Forthnet,κτλ); Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι αντίστοιχο;

όχι δε μπορείς. δες και το από πάνω μήνυμα του Costas Segos.