Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Στο Apple TV δε θα βγει για τον ίδιο λόγο που δε θα βγει και σε app για τηλεόραση! Δεν περιλαμβάνει πουθενά τη φορητότητα!(GO)

Σε iPhone 3GS και jailbreak παίζει κανονικά αλλα οχι τα hd .πιθανον δεν υποστηρίζει το Κίν να υποθεσω;

Στις προδιαγραφές της υπηρεσίας αναφέρεται σαν προϋπόθεση η ανάλυση 1280x800 για tablet.Δηλαδή σε tablet με χαμηλότερη ανάλυση (πχ 1024x768) παρουσιάζει προβλήματα η υπηρεσία?

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Κάποια προγράμματα γράφουν οτι δεν επιτρέπονται τα δικαιώματα.Για πιο λογο?Πχ προχθες είχε iron man 3 και δεν επαιζε όπως και το κάτι ψηνετε στον alpha δεν υπαρχουν ουτε στο replay tv.
Παλι καλά που έχω τον pvr δεκτή και γραφω οτι θέλω απο εκεί.

Από το κακό στο χειρότερο. Στην αρχή δεν λειτουργούσε στο δικό μου wifi , γιατί έβλεπε ότι ειμαι σε ξένο. Δήλωση βλάβης στο ΟΤΕ εδω και δέκα μέρες, καμια λύση. Και από σήμερα δε λειτουργεί ούτε με αποστολή sms. Εύγε!

Από το κακό στο χειρότερο. Στην αρχή δεν λειτουργούσε στο δικό μου wifi , γιατί έβλεπε ότι ειμαι σε ξένο. Δήλωση βλάβης στο ΟΤΕ εδω και δέκα μέρες, καμια λύση. Και από σήμερα δε λειτουργεί ούτε με αποστολή sms. Εύγε!

και γω το ιδιο προβλημα εχω εδω και 11 μερες εχω δωσει τη βλαβη και ακομη τιποτα.Το σιγουρο ειναι οτι η συγκεκριμενη εφαρμογη ειναι προχειροδουλεια και τιποτα αλλο και δεν χρειαζοταν να την βγαλουν πριν λυσουν τα σοβαρα προβληματα που εχει εστω και πιλοτικα οπως λενε

Δεν εχω διαπιστώσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στην εφαρμογή. Σε μένα παίζει καλά.

Και σε μένα!αντε να μπει και το μέγκα να βλέπω τη Τρέμη!😜😛

και σε εμένα η εφαρμογή παίζει καλά, δεν υπάρχει προβλημα

μεχρι και συνεργειο που θα ασχολειται μονο με τα θεματα που εχει το οτε go εφτιαξαν για να λυσουν τα πολλα προβληματα που υπαρχουν

Και μένα μια χαρα παιζει στο δικό wifi .σε iPad 2 και iPhone 3GS.απλα στο iPhone εχει μονο ήχο τα hd .

καλημερα! αν και ακομα δεν εχω δει πως παιζει σε μενα γιατι μου βγαζει προβλημα λογω root. θα ηθελα να ρωτησω αν συνεχιζονται οι περιπτωσεις να μη δειχνει καποιες εκπομπες,ταινιες ή αγωνες στο ote go εξαιτιας δικαιωματων?

καλημερα! αν και ακομα δεν εχω δει πως παιζει σε μενα γιατι μου βγαζει προβλημα λογω root. θα ηθελα να ρωτησω αν συνεχιζονται οι περιπτωσεις να μη δειχνει καποιες εκπομπες,ταινιες ή αγωνες στο ote go εξαιτιας δικαιωματων?

Ναι.Μου εχει τυχει 2-3 φορες στην περασμενη εβδομαδα να μην παιζει καποια ταινια λογω δικαιωματων.

Τους αγωνες της premier τους δειχνει ζωντανα το go ή ακόμα εχουν τεχνικο προβλημα οπως μου ειπαν επισημα απο οτε οι ασχετοι υπαλληλοι;

Χθες πηγα σε γενεθλια φιλου και ηθελα να δω την Αεκαρα μου αλλα φυσικα δεν μπορουσα. Υποψιν εχω σπιτι οτε vdsl50 double play και οτε tv full pack και ο φιλος εχει και αυτος οτε adsl double play και οτε tv! Μιλαμε για την ξεφτιλα σε ολο της το μεγαλειο...

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Μια παρωδία και μισή είναι το ΟΤΕ go.
Απορω τι ασχολειστε ακόμα. Όταν θα γίνει διαθέσιμο σε laptop και γίνει και πραγματικό go (γιατί τώρα είναι για να βλέπεις στο σπίτι) τα ξαναλέμε.

Δηλαδή έχετε tablet με κάρτα cosmote καιδε σας παίζει εκτός σπιτιού?

Μια φορά που μου χρειάστηκε δούλεψε κανονικά.

Βέβαια οι περιορισμοί είναι αρκετοί συμφωνώ, και στην τελική ο καθένας κρίνει ανάλογα τις ανάγκες του.

Στο S4 επαιζε μια χαρα.τωρα με το lg g3 μου βγαζει κωδικο,107011.ασυμβατοτητα?

Τους αγωνες της premier τους δειχνει ζωντανα το go ή ακόμα εχουν τεχνικο προβλημα οπως μου ειπαν επισημα απο οτε οι ασχετοι υπαλληλοι;
Η Πρεμιερ Λιγκ παιζει κανονικα εδω και 1 βδομαδα.Οποτε αυτο που σου ειπανε οι ασχετοι υπαλληλοι ισχυει.

Η Πρεμιερ Λιγκ παιζει κανονικα εδω και 1 βδομαδα.Οποτε αυτο που σου ειπανε οι ασχετοι υπαλληλοι ισχυει.

Λεω οι ασχετοι γιατι οταν μου ειπαν οτι το πρωτο ματς δεν μεταδοθηκε λογω τεχνικου λαθους τοτε την επομενη μερα παλι δεν μεταδοθηκε ζωντανα αγωνας της πρεμιερ. Μετα δεν ξανασχοληθηκα γιαυτο ρωταω...