(μια και σε οθόνη κινητού είναι λίγο δύσκολο να δεις αγώνα ή ταινία και τα tablet τρώνε άκυρο λόγω μη αποστολής sms)
Για το θεμα συμβατοτητας με custom roms θα σας γραψω την εμπειρια μου μηπως βοηθησω και βρεθει ακρη.
Εχω το εξης κινητο http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_express_i8730-5271.php το οποιο οπως βλεπετε εχει παντα την εκδοση 4.1.2 android (δεν αναβαθμιζεται επισημα). Για το λογο αυτο (παλια εκδοση android) στο playstore σε αναζητηση δεν μου εβγαζε καν διαθεσιμη την εφαρμογη ote tv go. Μεσω υπολογιστη επισης δοκιμασα να την εγκαταστησω αλλα δεν με αφηνε και ελεγε εξαρχης μη συμβατη συσκευη ή κατι τετοιο τελοσπαντων. Μιας και ηξερα οτι υπηρχε ηδη μια custom rom kit kat cm11 για το κινητο μου, χωρις να εχω ασχοληθει ποτε με root και custom roms android, ειπα να ενας λογος να δοκιμασω στην τυχη μου να την εγκαταστησω μπας και γινει κανενα θαυμα. Ακολουθησα λοιπον τη διαδικασια που περιγραφεται εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2792157 και εγκατεστησα με επιτυχια την cm11 μαζι με τα εξτρα google apps. Στη συνεχεια κατεβασα την εφαρμογη supersu απτο playstore και στις ρυθμισεις του πατησα εκεινη την επιλογη με το unroot και την ταυτοχρονη αυτοματη απεγκατασταση του, και μετα εκανα reboot. Στη συνεχεια κατεβασα το root checker το οποιο με διαβεβαιωσε οτι η συσκευη ειναι πλεον unroot. Στη συνεχεια κατεβασα (απο το playstore παντα) την εφαρμογη ote tv go και εγκατασταθηκε με επιτυχια. Ολα καλα λεω μεχρι εδω αλλα η στιγμη της αληθειας δεν εφτασε ακομα. Κανω ενεργοποιηση της υπηρεσιας μεσω my ote και μετα απο κανα 3ωρο λαμβανω με sms τους κωδικους. Ανοιγω το ote tv go, περναω τους κωδικους και......................YES! Απολυτη επιτυχια!
Σε γενικες γραμμες ειμαι τοσο τυχερος που ενω βλεπω αλλους απο custom να γυρνανε σε official για να γινει η δουλεια, σε μενα συνεβη το αντιθετο!
Μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός πως να φτιάξουμε οικιακό vpn για να μπορούμε εμείς με τα ταμπλετ να βλέπουμε από όλα τα WiFi? Δοκίμασα. κάποιους οδηγούς μέσω win 7 αλλά δεν μπορούσα να συνδεθω Από την συσκευή.
η εικόνα σε ipad δεν μπορεί να είναι full screen χωρις τις μαυρες μπάρες πάνω κατω;
Το port forward με βάση ένα site που το τσεκαρα μου έβγαλε οκ. Το αν κόβεται από κάποιο firewall υπάρχει τρόπος να το δούμε? Λογικά και το user account είναι εντάξει γιατί ακολούθησα ακριβώς τις οδηγίες. Στην συσκευή βάζω την ip του ρουτερ? Η βλέπω ip υπολογιστή από ipconfig και βάζω αυτή?Υπαρχουν αρκετοι, εχω παραθεσει στις προηγουμενες σελιδες καποιον. Οι πιο συνηθεις ερωτησεις:
Εγιναν σωστα τα port forward (1723) στον router;
Μας κοβεται η συνδεση απο καποιο firewall;
Εχει ρυθμιστει σωστα το user account στον υπολογιστη που κανουμε το host;
Χρησιμοποιειται το σωστο πρωτοκολλο (ΡΡΤΡ) στο κινητο;
Χρησιμοποιειται το σωστο login;
Οχι. Το δοκιμαζεις, απενεργοποιώντας προσωρινα οποιοδηποτε firewall (συμπεριλαμβανομενου και του windows firewall το οποιο ειναι προεγκατεστημενο και συνηθως προενεργοποιημενο) ή το internet security που εχεις στο pc σου.αν κόβεται από κάποιο firewall υπάρχει τρόπος να το δούμε?
Χρησιμοποιησε αυτη που θα βρεις εδω: http://whatismyipaddress.com/Στην συσκευή βάζω την ip του ρουτερ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.