Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Μια χαρά παίζει τελικά και με wifi HOL σε καφετέρια η λύση τελικά είναι VPN :)

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Νίκο καλησπέρα, να πω μια ιδέα. Το έχεις δηλώσει τον αριθμό του κινητού που θα παίζει το OTE TV go?
Σωστό αυτό που λες, δηλωμενο είναι μόνο το δικό μου, αλλά υπέθεσα ότι αφού έχω λογαριασμό, με ένα τηλέφωνο σαν "κύριο ", η δεύτερη συσκευή θα μπορούσε να είναι ένα οποιοδήποτε...

Σε τι ποιότητα το έχεις;

Σε τι ποιότητα το έχεις;

Στο αυτόματο απλός σπίτι έχω VDSL 50 και από τι είδα μέσα από το network interface του VPN server τραβάει 370kb/s download 440kb/s upload όταν γίνεται streaming OTE tv go.

Το μήνυμα λάθους 105411 τι σημαίνει;

Με vpn τρως data απο τα mb της εταιρειας που εχεις ή γίνεται μεσω wifi δωρεαν η δουλεια;

Με vpn τρως data απο τα mb της εταιρειας που εχεις ή γίνεται μεσω wifi δωρεαν η δουλεια;

Στην περίπτωση τη δίκη μου που συνδέθηκα από την καφετέρια στο σπίτι μου δεν τρως κανένα mb διότι είσαι συνδεδεμένος από wifi σε wifi. Εάν τώρα ήμουν και πάλι έξω και είχα συνδεθεί μέσω 3G-4G στο σπίτι μου θα έτρωγα τα MB από το data plan μου που έχω , στη δίκη μου περίπτωση από τη Wind.

Επειδή είμαι άσχετος μπορείτε να μου πείτε έναν οδηγο για vpn σύνδεση; Έχω iphone6 και σπίτι έχω ote vdsl 50 mbps double play

Σωστη δουλεια γινεται απο τον router αν εκεινος το υποστηριζει. Διαφορετικα, δες εδω και εδω.

Πάω να κάνω ενεργοποίηση στο myote, βάζω το pin που μου έδωσε ο οτε τηλεφωνικά και μου βγάζει το εξής μήνυμα Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη διαδικασία ενεργοποίησης. Παρακαλώ προσπαθήστε αργότερα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μου το βγάζει από εχθές συνέχεια κάποια βοηθεια?

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

καλησπερα και απο μενα. θελω να ρωτησω εχω κανει ενεργοποιηση της υπηρεσιας εχω τους κωδικους, τους εχω βαλει στο note 2 που εχω με cosmote (whats up) παιζει κανονικα αλλα θελω να το βαλω και στο tablet (lg gpad 8.3) να παιξει. το προσπαθησα αλλα μου βγαζει μυνημα να στειλω sms,το tablet εχει μονο wi fi ,πως γινετε να παξει σε αυτο ? εχω forthnet παροχο.

Δε γίνεται να παίξει.:Banane0:

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Δεν ξέρω αν μπορεί μέσω viber ή μέσω whats up να στείλει μήνυμα...

Εγκατέστησα την εφαρμογή και στο android TV box που έχω (MiniX Neo X8-H) και δουλεύει μια χαρά. Κανένα πρόβλημα με την έξοδπ HDMI στην οθόνη. Πλέον έχω multiview :music-smiley-005:

Εχεις οτε και δεν χρειαζεται η συσκευη (MiniX Neo X8-H) να στειλει μηνυμα, ετσι ειναι?

Ναι η συσκευη δουλεύει με την οτε adsl σύνδεση

Εγκατέστησα την εφαρμογή και στο android TV box που έχω (MiniX Neo X8-H) και δουλεύει μια χαρά. Κανένα πρόβλημα με την έξοδπ HDMI στην οθόνη. Πλέον έχω multiview :music-smiley-005:

Δηλαδή με ένα android TV box μπορούμε να έχουμε multiview στο σπίτι (εννοείται με wifi και σύνδεση ΟΤΕ)?

Έχουμε κάποιο τοπικ εδώ, με συζήτηση για κατάλληλα android TV boxes ώστε να βλέπουμε OTE TV GO?

Καλό μήνα.

Καλημέρα! Σχετικά με το vpn για να βλέπουμε από άλλο wifi εκτός οτε. Αν καταλαβαίνω Καλά με απλη 24αρα γραμμη που έχει 100kbps δεν πρέπει να γίνεται δουλειά Ε; μιας και από ότι καταλαβαίνω στην ουσία βλέπεις μέσω του οτε του σπιτιού;

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Δεν ξέρω αν μπορεί μέσω viber ή μέσω whats up να στείλει μήνυμα...

Προσπάθησα να στείλω sms με διάφορα apps για το iPad, αλλά δυστηχώς δεν...

απλη 24αρα γραμμη που έχει 100kbps
Καλημερα. To συγχεεις με τα 100ΚΒ/s. To upload ειναι περιπου 700-800kbps, τα οποία γενικά ειναι ανεκτά (αναλογα με το προτυπο κωδικοποιησης που χρησιμοποιείται για την μεταδοση).
μιας και από ότι καταλαβαίνω στην ουσία βλέπεις μέσω του οτε του σπιτιού
Ακριβως. Στα υποψην οσων το χρησιμοποιησουν, το homemade vpn αν δεν ρυθμιστει σωστα, δεν ειναι καθολου ασφαλες. Ειναι μια -σχεδον- ορθανοιχτη πορτα στους υπολογιστες και γενικοτερα στο δικτυο του σπιτιου σας.