Σωστό αυτό που λες, δηλωμενο είναι μόνο το δικό μου, αλλά υπέθεσα ότι αφού έχω λογαριασμό, με ένα τηλέφωνο σαν "κύριο ", η δεύτερη συσκευή θα μπορούσε να είναι ένα οποιοδήποτε...Νίκο καλησπέρα, να πω μια ιδέα. Το έχεις δηλώσει τον αριθμό του κινητού που θα παίζει το OTE TV go?
Σε τι ποιότητα το έχεις;
Με vpn τρως data απο τα mb της εταιρειας που εχεις ή γίνεται μεσω wifi δωρεαν η δουλεια;
Το μήνυμα λάθους 105411 τι σημαίνει;
καλησπερα και απο μενα. θελω να ρωτησω εχω κανει ενεργοποιηση της υπηρεσιας εχω τους κωδικους, τους εχω βαλει στο note 2 που εχω με cosmote (whats up) παιζει κανονικα αλλα θελω να το βαλω και στο tablet (lg gpad 8.3) να παιξει. το προσπαθησα αλλα μου βγαζει μυνημα να στειλω sms,το tablet εχει μονο wi fi ,πως γινετε να παξει σε αυτο ? εχω forthnet παροχο.
Εγκατέστησα την εφαρμογή και στο android TV box που έχω (MiniX Neo X8-H) και δουλεύει μια χαρά. Κανένα πρόβλημα με την έξοδπ HDMI στην οθόνη. Πλέον έχω multiview :music-smiley-005:
Δεν ξέρω αν μπορεί μέσω viber ή μέσω whats up να στείλει μήνυμα...
Καλημερα. To συγχεεις με τα 100ΚΒ/s. To upload ειναι περιπου 700-800kbps, τα οποία γενικά ειναι ανεκτά (αναλογα με το προτυπο κωδικοποιησης που χρησιμοποιείται για την μεταδοση).απλη 24αρα γραμμη που έχει 100kbps
Ακριβως. Στα υποψην οσων το χρησιμοποιησουν, το homemade vpn αν δεν ρυθμιστει σωστα, δεν ειναι καθολου ασφαλες. Ειναι μια -σχεδον- ορθανοιχτη πορτα στους υπολογιστες και γενικοτερα στο δικτυο του σπιτιου σας.μιας και από ότι καταλαβαίνω στην ουσία βλέπεις μέσω του οτε του σπιτιού
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.