Cosmote TV GO

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Κάπου διάβασα πως αν έχεις sim clone και συνδεθείς από άλλο νομό από αυτόν που είσαι κανονικά, δε δουλεύει. Επειδή εγώ δε μπορώ να το επιβεβαιώσω, μπορεί κανείς να αναφέρει αν ισχύει αυτός ο περιορισμός;

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

(μια και σε οθόνη κινητού είναι λίγο δύσκολο να δεις αγώνα ή ταινία και τα tablet τρώνε άκυρο λόγω μη αποστολής sms)

Σε μεγάλο κινητό όπως το Note 3 (5.7") μια χαρά βλέπεις τηλεόραση , χθες ήμουν στην καφετέρια και έβλεπα και NBA Daily. Αν μιλάμε για κινητό με 4-4.5" όντως εκεί δεν βλέπεις τίποτα.

Με κινητό cosmote βλέπεις σε οποίο μέρος και αν είσαι και σε οποίο wifi θέλεις. Ο περιορισμός αφορά μόνο την σύνδεση όχι το μέρος....

Nταξ.. Οπως ειπαν και αρκετοί φίλοι ειναι αν μη τι άλλο ηλιθιος ο παραπανω τρόπος με το sms, γιατι ετσι σε δεσμευει να λαμβανεις την υπηρεσια μονο στο κινητο και οχι πχ στην μεγαλυτερη οθονη του ipad γιατι δεν μπορει να στειλει sms... οπως και να εχει ευχομαι να ειναι κατι προσωρινό ελέω πιλοτικής λειτουργίας

Για το θεμα συμβατοτητας με custom roms θα σας γραψω την εμπειρια μου μηπως βοηθησω και βρεθει ακρη.
Εχω το εξης κινητο http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_express_i8730-5271.php το οποιο οπως βλεπετε εχει παντα την εκδοση 4.1.2 android (δεν αναβαθμιζεται επισημα). Για το λογο αυτο (παλια εκδοση android) στο playstore σε αναζητηση δεν μου εβγαζε καν διαθεσιμη την εφαρμογη ote tv go. Μεσω υπολογιστη επισης δοκιμασα να την εγκαταστησω αλλα δεν με αφηνε και ελεγε εξαρχης μη συμβατη συσκευη ή κατι τετοιο τελοσπαντων. Μιας και ηξερα οτι υπηρχε ηδη μια custom rom kit kat cm11 για το κινητο μου, χωρις να εχω ασχοληθει ποτε με root και custom roms android, ειπα να ενας λογος να δοκιμασω στην τυχη μου να την εγκαταστησω μπας και γινει κανενα θαυμα. Ακολουθησα λοιπον τη διαδικασια που περιγραφεται εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2792157 και εγκατεστησα με επιτυχια την cm11 μαζι με τα εξτρα google apps. Στη συνεχεια κατεβασα την εφαρμογη supersu απτο playstore και στις ρυθμισεις του πατησα εκεινη την επιλογη με το unroot και την ταυτοχρονη αυτοματη απεγκατασταση του, και μετα εκανα reboot. Στη συνεχεια κατεβασα το root checker το οποιο με διαβεβαιωσε οτι η συσκευη ειναι πλεον unroot. Στη συνεχεια κατεβασα (απο το playstore παντα) την εφαρμογη ote tv go και εγκατασταθηκε με επιτυχια. Ολα καλα λεω μεχρι εδω αλλα η στιγμη της αληθειας δεν εφτασε ακομα. Κανω ενεργοποιηση της υπηρεσιας μεσω my ote και μετα απο κανα 3ωρο λαμβανω με sms τους κωδικους. Ανοιγω το ote tv go, περναω τους κωδικους και......................YES! Απολυτη επιτυχια!
Σε γενικες γραμμες ειμαι τοσο τυχερος που ενω βλεπω αλλους απο custom να γυρνανε σε official για να γινει η δουλεια, σε μενα συνεβη το αντιθετο!

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Για το θεμα συμβατοτητας με custom roms θα σας γραψω την εμπειρια μου μηπως βοηθησω και βρεθει ακρη.
Εχω το εξης κινητο http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_express_i8730-5271.php το οποιο οπως βλεπετε εχει παντα την εκδοση 4.1.2 android (δεν αναβαθμιζεται επισημα). Για το λογο αυτο (παλια εκδοση android) στο playstore σε αναζητηση δεν μου εβγαζε καν διαθεσιμη την εφαρμογη ote tv go. Μεσω υπολογιστη επισης δοκιμασα να την εγκαταστησω αλλα δεν με αφηνε και ελεγε εξαρχης μη συμβατη συσκευη ή κατι τετοιο τελοσπαντων. Μιας και ηξερα οτι υπηρχε ηδη μια custom rom kit kat cm11 για το κινητο μου, χωρις να εχω ασχοληθει ποτε με root και custom roms android, ειπα να ενας λογος να δοκιμασω στην τυχη μου να την εγκαταστησω μπας και γινει κανενα θαυμα. Ακολουθησα λοιπον τη διαδικασια που περιγραφεται εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2792157 και εγκατεστησα με επιτυχια την cm11 μαζι με τα εξτρα google apps. Στη συνεχεια κατεβασα την εφαρμογη supersu απτο playstore και στις ρυθμισεις του πατησα εκεινη την επιλογη με το unroot και την ταυτοχρονη αυτοματη απεγκατασταση του, και μετα εκανα reboot. Στη συνεχεια κατεβασα το root checker το οποιο με διαβεβαιωσε οτι η συσκευη ειναι πλεον unroot. Στη συνεχεια κατεβασα (απο το playstore παντα) την εφαρμογη ote tv go και εγκατασταθηκε με επιτυχια. Ολα καλα λεω μεχρι εδω αλλα η στιγμη της αληθειας δεν εφτασε ακομα. Κανω ενεργοποιηση της υπηρεσιας μεσω my ote και μετα απο κανα 3ωρο λαμβανω με sms τους κωδικους. Ανοιγω το ote tv go, περναω τους κωδικους και......................YES! Απολυτη επιτυχια!
Σε γενικες γραμμες ειμαι τοσο τυχερος που ενω βλεπω αλλους απο custom να γυρνανε σε official για να γινει η δουλεια, σε μενα συνεβη το αντιθετο!

Ωραίος ο φίλος !!

@clarkav Το προβλημα ειναι πως οι περισσοτεροι με android θελουν να ειναι rooted τα λειτουργικά τους. Δεν δουλευει επομενως η απόκρυψή του root που προσπαθουν σχεδον ολοι να κανουν. Πολλη καλη προσπαθεια και χρησιμη η αναφορά σου παντως.

Αν εξαιρέσω τους περιορισμούς της υπηρεσίας (ελπίζω να οφείλονται στην πιλοτική διάθεση) έχω μόνο καλά λόγια να πω. Εμένα ουσιαστικά με βόλεψε ως multiview και με εντυπωσίασε ως προς την ποιότητα της εικόνας σε 9,7" tablet. Και η λειτουργία του Replay πολύ χρήσιμη....

η εικόνα σε ipad δεν μπορεί να είναι full screen χωρις τις μαυρες μπάρες πάνω κατω;

Μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός πως να φτιάξουμε οικιακό vpn για να μπορούμε εμείς με τα ταμπλετ να βλέπουμε από όλα τα WiFi? Δοκίμασα. κάποιους οδηγούς μέσω win 7 αλλά δεν μπορούσα να συνδεθω Από την συσκευή.

Μεγαλύτερη βλακεία του OTE είναι ότι θέλει κινητό cosmote για να δεις αλλού. Δοκίμασα απο vodafone να το ενεργοποιήσω σε αλλο wifi και δεν στέλνει το sms καν.

Μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός πως να φτιάξουμε οικιακό vpn για να μπορούμε εμείς με τα ταμπλετ να βλέπουμε από όλα τα WiFi? Δοκίμασα. κάποιους οδηγούς μέσω win 7 αλλά δεν μπορούσα να συνδεθω Από την συσκευή.

Υπαρχουν αρκετοι, εχω παραθεσει στις προηγουμενες σελιδες καποιον. Οι πιο συνηθεις ερωτησεις:
Εγιναν σωστα τα port forward (1723) στον router;
Μας κοβεται η συνδεση απο καποιο firewall;
Εχει ρυθμιστει σωστα το user account στον υπολογιστη που κανουμε το host;
Χρησιμοποιειται το σωστο πρωτοκολλο (ΡΡΤΡ) στο κινητο;
Χρησιμοποιειται το σωστο login;

η εικόνα σε ipad δεν μπορεί να είναι full screen χωρις τις μαυρες μπάρες πάνω κατω;

To ipad έχει περίεργη αναλογία οθόνης (4:3 αντί 16:9) γι' αυτό σου βγάζει μπάρες.

Υπαρχουν αρκετοι, εχω παραθεσει στις προηγουμενες σελιδες καποιον. Οι πιο συνηθεις ερωτησεις:
Εγιναν σωστα τα port forward (1723) στον router;
Μας κοβεται η συνδεση απο καποιο firewall;
Εχει ρυθμιστει σωστα το user account στον υπολογιστη που κανουμε το host;
Χρησιμοποιειται το σωστο πρωτοκολλο (ΡΡΤΡ) στο κινητο;
Χρησιμοποιειται το σωστο login;
Το port forward με βάση ένα site που το τσεκαρα μου έβγαλε οκ. Το αν κόβεται από κάποιο firewall υπάρχει τρόπος να το δούμε? Λογικά και το user account είναι εντάξει γιατί ακολούθησα ακριβώς τις οδηγίες. Στην συσκευή βάζω την ip του ρουτερ? Η βλέπω ip υπολογιστή από ipconfig και βάζω αυτή?

αν κόβεται από κάποιο firewall υπάρχει τρόπος να το δούμε?
Οχι. Το δοκιμαζεις, απενεργοποιώντας προσωρινα οποιοδηποτε firewall (συμπεριλαμβανομενου και του windows firewall το οποιο ειναι προεγκατεστημενο και συνηθως προενεργοποιημενο) ή το internet security που εχεις στο pc σου.
Στην συσκευή βάζω την ip του ρουτερ?
Χρησιμοποιησε αυτη που θα βρεις εδω: http://whatismyipaddress.com/

με airserver παντως δεν παιζει.. βγαζει σφαλμα λαθους..

Σε Samsung Galaxy Tab 3 10.1" ενώ γίνεται κανονικά εγκατάσταση της εφαρμογής, μόλις συνδεθείς και πατήσεις πάνω σε κανάλι, κλείνει τελείως η εφαρμογή χωρίς ένδειξη κάποιου σφάλματος...

:( Απογοήτευση...

Ερώτηση σε ανθρώπους του ΟΤΕ: λόγω της επερχόμενης ανανέωσης του Apple TV (μεσα στον Ιούνιο) και από ότι λέγετε και δημιουργίας app store και για το Apple TV παίζει να υπάρξει εφαρμογή και για το Apple TV ?

Εδώ δεν υποστηρίζονται laptop με Windows, δηλαδή το 90% των laptop, και εσύ ρωτάς για το αν θα υποστηριχτεί Apple TV που ζήτημα να το έχουν 100 άτομα στην Ελλάδα;

Ας υποστηριχτεί πρώτα Windows και OSX laptops και βλέπουμε!

Προς το παρόν δεν νομίζω να παίξει σε Apple TV περισσότερο για θέματα Copyright καθώς ούτε το FoxPlay επιτρέπει τη χρήση του Airplay. Τώρα το Apple TV είναι πίσω σε πολλές χώρες όπως και στην Ελλάδα έχοντας φτωχό περιεχόμενο άρα λίγες ελπίδες για υποστήριξη του από τον ΟΤΕ