Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ.Και στην προηγούμενη και στην προ-προηγούμενη σελίδα αυτό ακριβώς που λες συζητάμε.Η απάντησή μου στον Teo010 αφορά στην απορία του αν είναι φυσιολογικό που ενώ κάθε φορά συνδέεται στο ίδιο δίκτυο,ζητείται από την συσκευή του να στέλνει sms.Για να ζητείται αποστολή sms σε ένα wi-fi δίκτυο για την πρόσβαση στην υπηρεσία ,σημαίνει ότι όσες άπειρες φορές και να θέλει η ίδια συσκευή να μπει από το ίδιο εκείνο wi-fi,όλες τις φορές θα της ζητείται αποστολή sms.Και για να ζητείται αποστολή sms,είναι προφανές ότι το δίκτυο αυτό δεν είναι το δίκτυο της γραμμής ΟΤΕ που είναι καταχωρημένη η υπηρεσία OTE GO.Δε στέλνει πάντα sms, αν συνδέεται σε wi-fi με στοιχεία σύνδεσης (Username - Password) διαφορετικά από αυτά που δήλωσε κατά την εγγραφή του στην υπηρεσία μόνο τότε στέλνει sms και φυσικά στέλνει κάθε φορά που συνδέεται με αυτό. Όταν συνδέεται με το wi-fi που έχει αρχικά δηλώσει και συνδεθεί, τότε δε στέλνει sms.
Δεν έχει φάει κανένα κόλλημα.Μπορεί μεν να μπαίνεις από το ίδιο δίκτυο,αλλά το δίκτυο αυτό δεν είναι το δίκτυο της γραμμής ΟΤΕ που έχει καταχωρηθεί το ΟΤΕ GO και γι αυτό πρέπει κάθε φορά να στέλνει sms η συσκευή σου.Πήγαινε στο σπίτι που ανήκει η γραμμή ΟΤΕ της υπηρεσίας ΟΤΕ GO και θα δεις ότι θα συνδεθείς απευθείας,χωρίς να σου ζητηθεί sms.Δεν ξερω αν εχει φαει κολλημα αλλα εμενα παντα μου ζηταει να στειλει μηνυμα και ολο γεμιζω μηνυματα στα εξερχομενα.
Δεν υπαρχει γραμμη ΟΤΕ, το σταθερο που εχω δηλωσει ειναι το δικο μου το οποιο ειναι forthnet.Πήγαινε στο σπίτι που ανήκει η γραμμή ΟΤΕ της υπηρεσίας ΟΤΕ GO και θα δεις ότι θα συνδεθείς απευθείας,χωρίς να σου ζητηθεί sms.
Δεν υπαρχει γραμμη ΟΤΕ, το σταθερο που εχω δηλωσει ειναι το δικο μου το οποιο ειναι forthnet.![]()
Να κάνω μια ερώτηση?
Εκτός wifi σπιτιού, παίζει μόνο από μια κάρτα cosmote? Πήγα χθες να στείλω μήνυμα από το κινητό μου (τη βασική κάρτα την έχω σε ταμπλετ) και μου λέει ότι πρέπει να έχω την εγγεγραμμένη κάρτα cosmote. Νόμιζα ότι μπορούσαμε με 2 νούμερα.
Το καταλαβαινω, απλα περιμενα να γινεται αυτοματα και να μην με ρωταει συνεχεια.Στην δική σου περίπτωση λοιπόν,πάντα θα χρειάζεται να στέλνει η συσκευή σου sms.
Έχω ένα προβληματάκι. Πάω να μπω κανονικά στο ote go και με λέει αδυναμία σύνδεσης ελέγξτε τη σύνδεση σας. Όνομα και κωδικός είναι σωστά και δεν παίζει ταυτόχρονα η άλλη συσκευή που έχω.
........................................................................................................................................
Στο σημείο αυτό θέλω να αναφέρω κάτι...Έχει παρατηρηθεί σε μερικές συσκευές το εξής πρόβλημα...
Ενώ ο χρήστης βάζει τα στοιχεία του σωστά,η συσκευή δεν τα διαβάζει όπως τα έχει δώσει ο χρήστης.Το αποτέλεσμα είναι να μην συνδέεται η συσκευή και ο χρήστης να λαμβάνει κάποιο μήνυμα λάθους όπως αυτό που λέει ο φίλος,ή λάθος όνομα σύνδεσης κλπ. Το πρόβλημα λύνεται με τον τρόπο που περιέγραψα.Καλό είναι να μας ενημερώσει ο φίλος σε τυχόν λύση του προβλήματός του.
Το έκανα και αυτό στην αρχή αλλά τίποτα. Πρώτη φορά μου το βγάζει.Πηγαινε ρυθμισεις/ εφαρμογες/ ολα/ οτε go/ εκκαθαριση δεδομενων και πες μας αν καταφερες τιποτα.
Είχα το ίδιο πρόβλημα μέχρι προχθες. Το έλυσα κάνοντας downgrade την rom. (Cm 12.1) Εχεις αλλάξει Τελευταία τίποτα στην συσκευή σου?Έχω ένα προβληματάκι. Πάω να μπω κανονικά στο ote go και με λέει αδυναμία σύνδεσης ελέγξτε τη σύνδεση σας. Όνομα και κωδικός είναι σωστά και δεν παίζει ταυτόχρονα η άλλη συσκευή που έχω.
Cm12.1 είχα και δούλευε και την ίδια Rom έχω και τωραΕίχα το ίδιο πρόβλημα μέχρι προχθες. Το έλυσα κάνοντας downgrade την rom. (Cm 12.1) Εχεις αλλάξει Τελευταία τίποτα στην συσκευή σου?
Μόλις έλαβα το παρακάτω sms από τον ΟΤΕ :
TΩPA MΠOPEITE NA ΔEITE KAI ΣTO IPAD TA AΓAΠHMENA ΣAΣ ΠPOΓPAMMATA AΠO OΠOIOΔHΠOTE WIFI. AΠΛA ΣYNΔEΘEITE (LOG IN) ΠPΩTA ΣTO OTE TV GO MEΣΩ 3G/4G ΔIKTYOY ME THN COSMOTE ΣYNΔEΣH ΠOY EXETE ΔHΛΩΣEI ΓIA XPHΣH THΣ YΠHPEΣIAΣ. ΣTH ΣYNEXEIA ΣYNΔEΘEITE ΣE OΠOIOΔHΠOTE WIFI KAI EΠIΛEΞTE TO ΠPOΓPAMMA ΠOY EΠIΘYMEITE. MΠOPEITE NA BPEITE AYTEΣ TIΣ OΔHΓIEΣ ΣTO MENOY BOHΘEIA/ ΣYNΔPOMH KAI ΠPOΣBAΣEIΣ. ΓIA THN KAΛYTEPH ΔYNATH EMΠEIPIA ΠAPAKAΛOYME EΓKATAΣTHΣTE THN TEΛEYTAIA EKΔOΣH THΣ EΦAPMOΓHΣ AΠO TO APP STORE.
Το δοκίμασα και όλα οκ Αρκεί να έχεις δηλώσει το νούμερο του cosmote που έχει το iPad 3/4g
ps Συγνώμη για τα κεφαλαία αλλά είναι από το copy-paste του sms του ΟΤΕ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.