manosvitacar
Senior Member
- 3 July 2012
- 606
Μόλις έλαβα το παρακάτω sms από τον ΟΤΕ :
TΩPA MΠOPEITE NA ΔEITE KAI ΣTO IPAD TA AΓAΠHMENA ΣAΣ ΠPOΓPAMMATA AΠO OΠOIOΔHΠOTE WIFI. AΠΛA ΣYNΔEΘEITE (LOG IN) ΠPΩTA ΣTO OTE TV GO MEΣΩ 3G/4G ΔIKTYOY ME THN COSMOTE ΣYNΔEΣH ΠOY EXETE ΔHΛΩΣEI ΓIA XPHΣH THΣ YΠHPEΣIAΣ. ΣTH ΣYNEXEIA ΣYNΔEΘEITE ΣE OΠOIOΔHΠOTE WIFI KAI EΠIΛEΞTE TO ΠPOΓPAMMA ΠOY EΠIΘYMEITE. MΠOPEITE NA BPEITE AYTEΣ TIΣ OΔHΓIEΣ ΣTO MENOY BOHΘEIA/ ΣYNΔPOMH KAI ΠPOΣBAΣEIΣ. ΓIA THN KAΛYTEPH ΔYNATH EMΠEIPIA ΠAPAKAΛOYME EΓKATAΣTHΣTE THN TEΛEYTAIA EKΔOΣH THΣ EΦAPMOΓHΣ AΠO TO APP STORE.
Και αν δεν μπορούμε να συνδεθούμε μέσω 3G/4G τι κάνουμε? Καμιά ιδέα?
Όποιος συναγωνιστής έχει iPad χωρίς sim και σύνδεση Cosmote στο κινητό μπορεί να κάνει το εξής:
Στο smartphone (εγώ έχω Windows Phone):
ενεργοποιείς το internet sharing και ουσιαστικά κάνεις hotspot το κινητό σου. Πάντα χρησιμοποιώντας την σύνδεση στο ίντερνετ μέσω Cosmote.
Στο iPad:
Αποσυνδέεσαι από το wifi του σπιτιού και συνδέεσαι στο hotspot του κινητού. Κάνεις login στην εφαρμογή (εγώ έβαλα και ένα κανάλι να παίξει για λίγο). Στην συνέχεια αποσυνδέεσαι από το hotspot του κινητού (χωρίς να κλείσεις την εφαρμογη) και συνδέεσαι πάλι στο wifi του σπιτιού.
Με πάροχο την Forthnet παίζει μια χαρά και έχει πολύ καλή ποιότητα! Καλή θέαση!
Να υποθέσω ότι η σύνδεση στο iPhone είναι Cosmote και την έχεις δηλώσει?
Το iPad μπαίνει στο ίντερνετ κανονικά (μέσω hotspot)? Κανονικά θα έπρεπε να συνδέεσαι
Όποιος συναγωνιστής έχει iPad χωρίς sim και σύνδεση Cosmote στο κινητό μπορεί να κάνει το εξής:
ενεργοποιείς το internet sharing και ουσιαστικά κάνεις hotspot το κινητό σου. Πάντα χρησιμοποιώντας την σύνδεση στο ίντερνετ μέσω Cosmote.
Στο iPad:
Αποσυνδέεσαι από το wifi του σπιτιού και συνδέεσαι στο hotspot του κινητού. Κάνεις login στην εφαρμογή (εγώ έβαλα και ένα κανάλι να παίξει για λίγο). Στην συνέχεια αποσυνδέεσαι από το hotspot του κινητού (χωρίς να κλείσεις την εφαρμογη) και συνδέεσαι πάλι στο wifi του σπιτιού.
Στο iPad:
Ναι τώρα είμαι στο Ίντερνετ μέσω hotspot.μου βγάζει την παρακάτω ένδειξη:
ηταν το πρωτο που ειχα δοκιμασει με συνδυασμο iphone και ipad air 4g αλλα δεν ειχε δουλεψει..
παντως τωρα βρηκα λυση για να μπορεις να δεις και στη δευτερη συσκευη που εχεις δηλωσει οταν εισαι εκτος wifi του σπιτιου σου. Κανονικα δεν γινεται γιατι μηνυμα μπορεις να στειλεις μονο απο τον αριθμο που εχεις δηλωσει.
το πως?
1.πατηστε να στειλετε μηνυμα απο τη συσκευη με το μη δηλωμενο αριθμο, αλλα μη κανετε αποστολη.
2.Αντιγραψτε το μηνυμα στο κινητο που εχετε τον αριθμο που εχετε δηλωσει και στειλτε το απο εκει στο 12112.
3.περιμενε 2-3 sec και μετα πατηστε αποστολη και στο αλλο κινητο.
4.καλη θεαση
Και σε μενα, με samsung s5 σαν hotspot και ipad wifi, εχω το ιδιο προβλημα....
Στην προηγούμενη σελίδα post 1103 γράφει την διαδικασία ,σε μένα έπαιξε.
(για δημήτρης π)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.