Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

εγω δινω απο το Note4 μεσω hotspot ιντερνετ του cosmote στο tab s 8.4 wifi,χωρις ομως να εχω αγορασει το πακετο των 2gb με 7 ευρω.
μηπως γι`αυτο δεν μου παιζει?

Κ εγω μολις ειδα ζωντανα τη Ρεαλ χωρις κανενα προβλημα...Μολις τελειωσε το ματς της Ρεαλ παω να μπω στο replay να δω το ματς της Σιτυ και μου λεει παλι η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη...Για το replay μιλαω..Εκει ειναι το προβλημα

εγω δινω απο το Note4 μεσω hotspot ιντερνετ του cosmote στο tab s 8.4 wifi,χωρις ομως να εχω αγορασει το πακετο των 2gb με 7 ευρω.
μηπως γι`αυτο δεν μου παιζει?

Ούτε εγώ έχω αγοράσει αυτό το πακέτο και μου παίζει κανονικά. Κάτι άλλο φταίει

ανοιγω χοτσποτ απο τον νοτη.περνω μεσω αυτου ιντερνετ στο ταμπλετ.ανοιγω otetvgo στο ταμπλετ και μπαινει με αυτοματη συνδεση.εκει μου βγαζει το μηνυμα περι sms και 3g/4g δεδομενα.μετα κολλαει...

Ποιά έκδοση tv go έχεις,πρέπει να έχεις την .842 ,δοκίμασε να γυρίσει το wifi όπως είναι και να βάλεις ενα κανάλι να παίξει.

Last edited:

Ποιά έκδοση tv go έχεις,πρέπει να έχεις την .842 ,δοκίμασε να γυρίσει το wifi όπως είναι και να βάλεις ενα κανάλι να παίξει.

την 842 φοραει.μου πεταει συνεχεια το μηνυμα "για να χρησμιποιησετε αυτο το wifi δικτυο,βεβαιωθειτε οτι η συσκευη σας εχει την cosmote sim...."
μπαινω με τα ιδια στοιχεια που μπαινω και απο το κινητο.δεν εχω δημιουργησει αλλους χρηστες.εννοηται οτι στο κινητο δεν ειναι ανοιχτη η εφαρμογη.

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Δημήτρη, όπως είσαι εκεί που δείχνει ότι κολλάει, βγες από την εφαρμογή.Αποσυνδέσου από το hotspot,συνδέσου στο wifi,ξαναμπές και βάλε στοιχεία. Κανονικά πρέπει να παίξει. Πριν κάνεις όλα αυτά όμως, πήγαινε στο μενού του tablet. Πήγαινε στις εφαρμογές, στο ΟΤΕ TV GO,πήγαινε αποστολή μηνυμάτων sms και κοίτα αν εκεί έχει επιλογή ή όχι. Αν έχει, δοκίμασε τις επιλογές "ερώτηση" και "να επιτρέπεται πάντα".Αλλά κυρίως κοίτα μήπως έχει πάρει επιλογή "να μην επιτρέπεται ποτέ" και τελικά αυτό είναι που σου δημιουργεί και το πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Δημήτρη, όπως είσαι εκεί που δείχνει ότι κολλάει, βγες από την εφαρμογή.Αποσυνδέσου από το hotspot,συνδέσου στο wifi,ξαναμπές και βάλε στοιχεία. Κανονικά πρέπει να παίξει. Πριν κάνεις όλα αυτά όμως, πήγαινε στο μενού του tablet. Πήγαινε στις εφαρμογές, στο ΟΤΕ TV GO,πήγαινε αποστολή μηνυμάτων sms και κοίτα αν εκεί έχει επιλογή ή όχι. Αν έχει, δοκίμασε τις επιλογές "ερώτηση" και "να επιτρέπεται πάντα".Αλλά κυρίως κοίτα μήπως έχει πάρει επιλογή "να μην επιτρέπεται ποτέ" και τελικά αυτό είναι που σου δημιουργεί και το πρόβλημα.

το ιδιο μου κανει και παλι.
αυτες ειναι οι επιλογες του otetvgo.

Screenshot_2015-08-24-16-03-59.jpg

Ωραία. Μια ερώτηση...Έχεις κάποιο ενεργοποιημένο πακέτο δεδομένων στην δηλωμένη κάρτα σου;Ένα οποιοδήποτε.Ακόμα κι αν είναι what's up η σύνδεση.

Ωραία. Τη δυνατότητα σύνδεσης στο Internet στην κάρτα την έχεις ενεργοποιημένη;Δοκίμασες και μπαίνει κανονικά στο Internet; Σε ρωτάω γιατί πολλοί την πατάνε όταν απενεργοποιούν το day pass που είναι δωρεάν την πρώτη μέρα, και απενεργοποιώντας αυτό τους απενεργοποιείται αυτόματα και η δυνατότητα σύνδεσης στο Internet.

Ωραία. Τη δυνατότητα σύνδεσης στο Internet στην κάρτα την έχεις ενεργοποιημένη;Δοκίμασες και μπαίνει κανονικά στο Internet; Σε ρωτάω γιατί πολλοί την πατάνε όταν απενεργοποιούν το day pass που είναι δωρεάν την πρώτη μέρα, και απενεργοποιώντας αυτό τους απενεργοποιείται αυτόματα και η δυνατότητα σύνδεσης στο Internet.

ειμαι κανονικα σε συνδεση Χαρη..

Να θεωρήσω ότι έχεις σίγουρα την τελευταία έκδοση του ΟΤΕ TV GO,σωστά;

ναι-842.προχθες την κατεβασα στο ταμπλετ.
με το που ανοιγει η εφαρμογη μου λεει συνδεση wifi και μετα πεταει το γνωστο μηνυμα.(για να χρησιμοποιησετε αυτο το wifi δικτυο,βεβαιωθειτε οτι εχει την cosmote sim..)
κατι που προφανως δειχνει οτι δεν την βλεπει σαν συνδεση 3g/4g(?)..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ναι-842.προχθες την κατεβασα στο ταμπλετ.
με το που ανοιγει η εφαρμογη μου λεει συνδεση wifi και μετα πεταει το γνωστο μηνυμα.(για να χρησιμοποιησετε αυτο το wifi δικτυο,βεβαιωθειτε οτι εχει την cosmote sim..)
κατι που προφανως δειχνει οτι δεν την βλεπει σαν συνδεση 3g/4g(?)..

μολις δοκιμασα hotspot απο iphone5 με τα ιδια αποτελεσματα...

Δημήτρη, κάτι έχεις παραλήψει στο hotspot της κάρτας σου.Εκεί κάτι σου φεύγει. Από το tablet που προσπαθείς και δεν μπορείς, μπορείς να μπεις στο internet γενικά μέσω του hotspot που έχεις κάνει από το άλλο tablet; Το δοκίμασες αυτό;
.

Δημήτρη, κάτι έχεις παραλήψει στο hotspot της κάρτας σου.Εκεί κάτι σου φεύγει. Από το tablet που προσπαθείς και δεν μπορείς, μπορείς να μπεις στο internet γενικά μέσω του hotspot που έχεις κάνει από το άλλο tablet; Το δοκίμασες αυτό;
.

κανονικα δινει ιντερνετ.και στο tabs και σε αλλες 2 συσκευες που τεσταρα.
πρεπει να πειραξω κατι απο τις ρυθμισεις του hotspot του Note?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ποιας καρτας εννοεις?
κανονικα δινει ιντερνετ το νοτε.και στο tabs και σε αλλες 2 συσκευες που τεσταρα.
πρεπει να πειραξω κατι απο τις ρυθμισεις του hotspot του Note?
αλλα και παλι οπως και πριν,και με το iphone5 που εκανα hotspot,παλι τα ιδια εκανε.

Και στο note και στο iphone έχεις την ίδια δηλωμενη κάρτα στην υπηρεσία tv go?

Και στο note και στο iphone έχεις την ίδια δηλωμενη κάρτα στην υπηρεσία tv go?

ποια καρτα εννοεις Φωτη?το νουμερο sim?
το νοτ ειναι το δικο μου τηλεφωνο με καρτα cosmote καρτοκινητου και ειναι το νουμερο που εχω δηλωμενο στο otetvgo.
τo iphone του κουνιαδου μου με συνδρομη cosmote.οποτε ναι.εχεις δικιο.δεν μπορει αδηλωτο νουμερο να στειλει sms(?).
τι αλλο μπορω να δοκιμασω?

Υπάρχει περίπτωση να έχεις βάλει το tv go σε πάνω απο 2 συσκευές πριν το βάλεις στο tablet μες τον μήνα??

Υπάρχει περίπτωση να έχεις βάλει το tv go σε πάνω απο 2 συσκευές πριν το βάλεις στο tablet μες τον μήνα??

σιγουρα ειναι 2.το νοτε και το tab s.δεν θυμαμαι να το τεσταρα σε αλλη συσκευη.
σημερα που πηγα να δοκιμασω στο ταμπλετ της γυναικας μου,εβγαλε μηνυμα οτι εχω περασει τον αριθμο συσκευων και θα πρεπει να σβησω καποια.
η πλακα ειναι οτι δεν μου δεχεται τα στοιχεια ως διαχειριστη για να σβησω καποια..!