Cosmote TV GO

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Δημήτρη, κάνε και κάτι άλλο. Απεγκατάσταση και επανεκκίνηση. Μετά ξανακάνε εγκατάσταση και δοκίμασε.Αν από την άλλη συσκευή που δημιουργείς το hotspot το έχεις δοκιμάσει και στέλνει κανονικά sms και παίζει, τότε θα παίξει και αυτή.

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Δημήτρη, κάνε και κάτι άλλο. Απεγκατάσταση και επανεκκίνηση. Μετά ξανακάνε εγκατάσταση και δοκίμασε.Αν από την άλλη συσκευή που δημιουργείς το hotspot το έχεις δοκιμάσει και στέλνει κανονικά sms και παίζει, τότε θα παίξει και αυτή.

μια απο τα ιδια Χαρη...

Βγάλε την κάρτα, βάλε την σε κάποια άλλη συσκευή και φτιάξε hotspot από εκεί.Δοκίμασε και αυτό. Δεν γίνεται, κάπου υπάρχει κάποιο λάθος.

Βγάλε την κάρτα, βάλε την σε κάποια άλλη συσκευή και φτιάξε hotspot από εκεί.Δοκίμασε και αυτό. Δεν γίνεται, κάπου υπάρχει κάποιο λάθος.

τα εβαλα για φορτιση μετα απο τοσο παιδεμα...:BDBDG54:
θα το δω αυριο Χαρη κσι θα σας πω.ευχαριστω

Δημήτρη, θεωρώ δεδομένο ότι με την κάρτα σου έχουν δοκιμαστεί από την άλλη συσκευή επιτυχής αποστολή sms και είσοδος στην υπηρεσία με θέαση των καναλιών κανονικά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

τα εβαλα για φορτιση μετα απο τοσο παιδεμα...:BDBDG54:
θα το δω αυριο Χαρη κσι θα σας πω.ευχαριστω

Αφού τον έσκασες σήμερα, συνεχίζεις αύριο. :p

Δημήτρη, θεωρώ δεδομένο ότι με την κάρτα σου έχουν δοκιμαστεί από την άλλη συσκευή επιτυχής αποστολή sms και είσοδος στην υπηρεσία με θέαση των καναλιών κανονικά.

αρα τι νa φταiει απο τον Note ρε συ Χαρη?να πειραξω κατι μεσα απο το μενου του hotspot?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αφού τον έσκασες σήμερα, συνεχίζεις αύριο. :p

ειναι η μανια που με πιανει μεχρι να το πετυχω...:rifle:

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Κ εγω μολις ειδα ζωντανα τη Ρεαλ χωρις κανενα προβλημα...Μολις τελειωσε το ματς της Ρεαλ παω να μπω στο replay να δω το ματς της Σιτυ και μου λεει παλι η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη...Για το replay μιλαω..Εκει ειναι το προβλημα
Στο ημιχρονο Αρσεναλ - Λιβερπουλ σε θυμηθηκα και το εβαλα σε ριπλεϋ tv κι επαιζε κανονικα.

ποια καρτα εννοεις Φωτη?το νουμερο sim?
το νοτ ειναι το δικο μου τηλεφωνο με καρτα cosmote καρτοκινητου και ειναι το νουμερο που εχω δηλωμενο στο otetvgo.
τo iphone του κουνιαδου μου με συνδρομη cosmote.οποτε ναι.εχεις δικιο.δεν μπορει αδηλωτο νουμερο να στειλει sms(?).
τι αλλο μπορω να δοκιμασω?

Δες 1-2 σελίδες πριν τι έγραψα. Κάνει για την περίπτωση σου

Πολύ φοβάμαι ότι ο τρόπος που λες δεν ταιριάζει στην περίπτωση του Δημήτρη, επειδή νομίζω ότι δεν του εμφανίζεται η φόρμα του μηνύματος. Νομίζω από Android 4.4 και πάνω εμφανίζεται η φόρμα του προς αποστολή sms.Και αν κατάλαβα καλά από τις φωτογραφίες, δεν έχει Android 4.4.

Πολύ φοβάμαι ότι ο τρόπος που λες δεν ταιριάζει στην περίπτωση του Δημήτρη, επειδή νομίζω ότι δεν του εμφανίζεται η φόρμα του μηνύματος. Νομίζω από Android 4.4 και πάνω εμφανίζεται η φόρμα του προς αποστολή sms.Και αν κατάλαβα καλά από τις φωτογραφίες, δεν έχει Android 4.4.

οντως του Εκι το τρικ δεν κανει για την περιπτωση μου.
οταν ανοιγει το otetvgo απο το ταμπλετ,ειναι συνδεδεμενο με hotspot απο το Note.
η καρτελα λεει "συνδεση με wifi..".σε εσας λεει "συνδεση με 3g/4g δικτυο?"

και οι 2 συσκευες φορανε lollipop 5.0.1

Σωστά το λέει,αφού με σύνδεση wifi συνδέεται στο hotspot.Σε ξαναρωτάω,το note στέλνει κανονικά το sms προς την υπηρεσία και αναγνωρίζεται?Μετά μπαίνει κανονικά και ανοίγουν τα κανάλια?Αν είναι όλα ΟΚ από το note,τότε κοίτα τις ρυθμίσεις του hotspot.Μόνο hotspot,τίποτα άλλο δεν θα επιλέξεις.Και φυσικά τον κωδικό σύνδεσης στο hotspot.

Σωστά το λέει,αφού με σύνδεση wifi συνδέεται στο hotspot.Σε ξαναρωτάω,το note στέλνει κανονικά το sms προς την υπηρεσία και αναγνωρίζεται?Μετά μπαίνει κανονικά και ανοίγουν τα κανάλια?Αν είναι όλα ΟΚ από το note,τότε κοίτα τις ρυθμίσεις του hotspot.Μόνο hotspot,τίποτα άλλο δεν θα επιλέξεις.Και φυσικά τον κωδικό σύνδεσης στο hotspot.

οταν μπαινω απο το Otetvgo του Note,στελνει το sms και μπαινει κανονικα.
στο otetvgo του tab s,μπαινει και πεταει κατευθειαν το γνωστο μηνυμα περι 3g/4g.εαν μεσω hotspot επιλεξω περιηγηση ή googleplay,ανοιγουν ολα σφαιρα.κατι που σημαινει οτι περνει ιντερνετ.
κοιταξα τις ρυθμισεις του hotspot,αλλα δεν ειδα κατι που να εχει σχεση με το θεμα.
δινει βεβαια διαφορετικη Ip το Hotspot απ`οτι ειναι το τοπικο μου δικτυο,αλλα αυτο δεν νομιζω οτι εχει σημασια.
δηλαδη το τοπικο μου δικτυο εχει 192.168.1.χχχ και του spot εχει 192.168.43.χχ.
δεν βλεπω κατι αλλο..

Μπας και είναι 3g/4g το tablet και δεν το πήρες χαμπάρι!!!!!!:furious3::SFGSFGSF:

Στο note έχεις αποδεχθεί για να μην ξαναρωτά να στέλνει το μην. κατευθείαν?δεν έχεις άλλη android συσκευή για να κάνεις το hotspot??ενοείτε να αλάξεις την καρτα sim στην άλλη συσκευή.

Last edited:

Στο note έχεις αποδεχθεί για να μην ξαναρωτά να στέλνει το μην. κατευθείαν?δεν έχεις άλλη android συσκευή για να κάνεις το hotspot??

στο note παιζει κανονικα το Otetvgo.αλλα τι σχεση εχει η επιβεβαιωση της εφαρμογης που ειναι στο note με το tab s που παιζει αυτονομα απο εκει η εφαρμογη?
εχω της γυναικας μου ενα Motorola g.θα το βαλω να το δοκιμασω.

Εαν παίξει με το moto g πες μεγειά την κινητάρα που κέρδισε η γυναίκα σου!!!!:ADFADF1:

Εαν παίξει με το moto g πες μεγειά την κινητάρα που κέρδισε η γυναίκα σου!!!!:ADFADF1:

τσου...μια απο τα ιδια και με το motorola.αρα το θεμα ειναι στο ταμπλετ.τι ομως...?

Όταν σε ρωτάει για 3g/4g ότι και εάν επιλέξεις σε βγάζει στο μενού ή σε πετάει έξω?αν σε βγάζει το μενού άλλαξε το wifi σύνδεση χωρίς να κλείσεις το tv go ,πάτα ένα κανάλι να δεις αν παίξει!!(αν θες αλλάζω το lg g pad 8.3 με το tab s wifi!!!!!!!)(πλάκα κάνω)