ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
AVClub Fanatic
Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO
τελικα η προσπαθεια που πετυχε με τον Χαρη ηταν τυχαια(προς Θεου μην μου παρεξηγηθει ο Χαρης...:music-smiley-005
κατι παιζει με το ταμπλετ.την ιδια διαδικασια ειχα ακουλουθησει και μονος μου και αυτο αποδειχτηκε σημερα που προσπαθησα να ξαναμπω.
δειχνει σαν να μην βλεπει ιντερνετ η εφαρμογη οταν ειναι πανω στο χοτσποτ.ιντερνετ ανοιγει κανονικα,playstore επισης.
τι εκανε σημερα?μπαινω στην εφαρμογη μεσω hotspot(εχω δοκιμασει πριν οτι μπαινει κανονικα ιντερνετ)και ενω το πατουσα,εκανε το γνωστο κυκλακι την εμφανιση του,αλλα πολυ στιγμιαια(2,3 δευτ).
καποιες φασεις πεταγε και το μηνυμα "αδυναμια συνδεσης..".
κατι που προφανως σημαινει,οτι η εφαρμογη δεν βρισκει σωστα το χοτσποτ.
ρισετ και περασμα μονο το otetvgo.Παμε παλι την ιδια διαδικασια-παλι τα ιδια..
μπαινω μεσα στα properties της συνδεσης του χοτσποτ που βλεπει το ταμπλετ,μηπως και κανω κατι.
καρφωσα Ip,δοκιμασα κανα 2 επιλογες,αλλα δεν εδειχνε να αλλαζει κατι.
απο τα νευρα μου,μια wifi σπιτιου,μια χοτσποτ,ξαφνικα το βλεπω κανει login και μαλιστα μονο με wifi..!
τι να πω..το σιγουρο ειναι οτι δεν φταιει το τηλεφωνο,γιατι η καρτα που ειναι δηλωμενη ειχε δοκιμαστει και απο το Motorola G της γυναικας μου ως χοτσποτ και εκανε το ιδιο πραγμα.
αρα κατι παιζει με το tab s και το χοτσποτ του..:worshippy:
,
ηθελε φαινεται και...τηλεφωνικη υποστηριξη απο τον hdanca,για να δουλεψει μεσω hotspot το tab s...
ειλικρινα δεν θυμαμαι να εκανα κατι διαφορετικο απο αυτα που προσπαθουσα και πριν.
ισως να ειχες κολλησει,ισως οντως να ειχα κανει καποια κινηση λαθος.
η ουσια ειναι οτι δουλεψε και βλεπω πια και στο tablet otetvgo.
thx Χαρη...:ADFADF1:
ακομη προσπαθω να θυμηθω τι δεν ειχα κανει´...:idea::idea:
τελικα η προσπαθεια που πετυχε με τον Χαρη ηταν τυχαια(προς Θεου μην μου παρεξηγηθει ο Χαρης...:music-smiley-005

κατι παιζει με το ταμπλετ.την ιδια διαδικασια ειχα ακουλουθησει και μονος μου και αυτο αποδειχτηκε σημερα που προσπαθησα να ξαναμπω.
δειχνει σαν να μην βλεπει ιντερνετ η εφαρμογη οταν ειναι πανω στο χοτσποτ.ιντερνετ ανοιγει κανονικα,playstore επισης.
τι εκανε σημερα?μπαινω στην εφαρμογη μεσω hotspot(εχω δοκιμασει πριν οτι μπαινει κανονικα ιντερνετ)και ενω το πατουσα,εκανε το γνωστο κυκλακι την εμφανιση του,αλλα πολυ στιγμιαια(2,3 δευτ).
καποιες φασεις πεταγε και το μηνυμα "αδυναμια συνδεσης..".
κατι που προφανως σημαινει,οτι η εφαρμογη δεν βρισκει σωστα το χοτσποτ.
ρισετ και περασμα μονο το otetvgo.Παμε παλι την ιδια διαδικασια-παλι τα ιδια..
μπαινω μεσα στα properties της συνδεσης του χοτσποτ που βλεπει το ταμπλετ,μηπως και κανω κατι.
καρφωσα Ip,δοκιμασα κανα 2 επιλογες,αλλα δεν εδειχνε να αλλαζει κατι.
απο τα νευρα μου,μια wifi σπιτιου,μια χοτσποτ,ξαφνικα το βλεπω κανει login και μαλιστα μονο με wifi..!
τι να πω..το σιγουρο ειναι οτι δεν φταιει το τηλεφωνο,γιατι η καρτα που ειναι δηλωμενη ειχε δοκιμαστει και απο το Motorola G της γυναικας μου ως χοτσποτ και εκανε το ιδιο πραγμα.
αρα κατι παιζει με το tab s και το χοτσποτ του..:worshippy:
,