Cosmote TV GO

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

ηθελε φαινεται και...τηλεφωνικη υποστηριξη απο τον hdanca,για να δουλεψει μεσω hotspot το tab s...
ειλικρινα δεν θυμαμαι να εκανα κατι διαφορετικο απο αυτα που προσπαθουσα και πριν.
ισως να ειχες κολλησει,ισως οντως να ειχα κανει καποια κινηση λαθος.
η ουσια ειναι οτι δουλεψε και βλεπω πια και στο tablet otetvgo.
thx Χαρη...:ADFADF1:

ακομη προσπαθω να θυμηθω τι δεν ειχα κανει´...:idea::idea:

τελικα η προσπαθεια που πετυχε με τον Χαρη ηταν τυχαια(προς Θεου μην μου παρεξηγηθει ο Χαρης...:music-smiley-005:)
κατι παιζει με το ταμπλετ.την ιδια διαδικασια ειχα ακουλουθησει και μονος μου και αυτο αποδειχτηκε σημερα που προσπαθησα να ξαναμπω.
δειχνει σαν να μην βλεπει ιντερνετ η εφαρμογη οταν ειναι πανω στο χοτσποτ.ιντερνετ ανοιγει κανονικα,playstore επισης.
τι εκανε σημερα?μπαινω στην εφαρμογη μεσω hotspot(εχω δοκιμασει πριν οτι μπαινει κανονικα ιντερνετ)και ενω το πατουσα,εκανε το γνωστο κυκλακι την εμφανιση του,αλλα πολυ στιγμιαια(2,3 δευτ).
καποιες φασεις πεταγε και το μηνυμα "αδυναμια συνδεσης..".
κατι που προφανως σημαινει,οτι η εφαρμογη δεν βρισκει σωστα το χοτσποτ.
ρισετ και περασμα μονο το otetvgo.Παμε παλι την ιδια διαδικασια-παλι τα ιδια..
μπαινω μεσα στα properties της συνδεσης του χοτσποτ που βλεπει το ταμπλετ,μηπως και κανω κατι.
καρφωσα Ip,δοκιμασα κανα 2 επιλογες,αλλα δεν εδειχνε να αλλαζει κατι.
απο τα νευρα μου,μια wifi σπιτιου,μια χοτσποτ,ξαφνικα το βλεπω κανει login και μαλιστα μονο με wifi..!
τι να πω..το σιγουρο ειναι οτι δεν φταιει το τηλεφωνο,γιατι η καρτα που ειναι δηλωμενη ειχε δοκιμαστει και απο το Motorola G της γυναικας μου ως χοτσποτ και εκανε το ιδιο πραγμα.
αρα κατι παιζει με το tab s και το χοτσποτ του..:worshippy:

,

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Δημήτρη,μάλλον δεν θυμάσαι καλά και μπερδεύεσαι.Όλα αυτά που λες είναι φυσιολογικά.Δεν χρειάζεται ούτε καρφωτή ip,ούτε τίποτα.Μετά από το μήνυμα της σύνδεσης το κλείνεις,μπαίνεις από wi-fi και καθάρισες!

Δημήτρη,μάλλον δεν θυμάσαι καλά και μπερδεύεσαι.Όλα αυτά που λες είναι φυσιολογικά.Δεν χρειάζεται ούτε καρφωτή ip,ούτε τίποτα.Μετά από το μήνυμα της σύνδεσης το κλείνεις,μπαίνεις από wi-fi και καθάρισες!

την επομενη που θα το κανει μιλαμε.
thx

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

εχει βγει απο οτι βλεπω καινουρια εκδοση....
την περασε κανεις με ρουτ συσκευη και δοκιμασε να δει live εκπομπη μεσω του replay tv(με καποια δευτερα καθυστερηση)? μιλαω για τον τροπο που ειχε προτυνει ενας φιλος και σε μενα δουλευει αλλα δεν ξερω αν με την καινουρια εκδοση το κλεισανε κι αυτο...
επισης μπορουμε να βρουμε πουθενα τις παλαιοτερες εκδοσεις ?

Εμενα, που δεν εχω root συσκευη, δεν με αφηνε να δω αν δεν την εκανα update... Με υποχρεωνε κατα καποιο τροπο για αυτο το update, το μοναδικο απο οσα update θυμαμαι.

εχετε δει τι διαφορες εχει με την προηγουμενη? αν δεν εχει κατι σημαντικο να μην το ρισκαρουμε οσοι ειμαστε με ρουτ και βολευομαστε ετσι...

Τελικά βρήκα λύση για το ροοτ. Όσοι προσπαθείτε με εφαρμογή όπως hide root και δεν πιάνει πάτε ρυθμίσεις εφαρμογές βρείτε το οτεgo και καντε clear cache. Μετά μπαίνετε otetv ξαναβαζετε κωδικούς και αν δεν παίζει παλι λυση 2η. Πάτε στις ρυθμίσεις από την εφαρμογή ροοτ που έχετε (πχ supersu, kingroot κτλ) και κάνετε full unroot. Μετα πάτε ρυθμίσεις εφαρμογές βρείτε το otego και καντε clear cache και θα παίξει. Το κινητό έχει ξερουταριστει και ανάλογα με την συσκευη σας είτε το ρουταρετε απο τον υπολογιστη σας ή απο recovery κανετε ξανά εγκατάσταση το zip αρχείο root.

Μπα εμενα δεν δουλεψε με κανεναν απο τους δυο τροπους, δεν ξερω εχει δοκιμασε κανεις εφαρμογη unroot που να δουλευει?

Οπως εγραψα πιο πανω, ενεργοποιησα χτες σε ενα κινεζικο ταμπλετ το οτεgo. Δεν το εχω πειραξει καθολου και μου λεει οτι ειναι root μαλλον το στελνουν ετσι. Υπαρχει καπου να διαβασω πως γινεται unroot γιατι δοκιμασα και το hide my root και καποιες αλλες εφαρμογες
που βρηκα οπως και την απο πανω λυση αλλα δεν εγινε κατι . Υπαρχει καποια αλλη λυση σε root συσκευη? Εχετε βρει κατι?

Οπως εγραψα πιο πανω, ενεργοποιησα χτες σε ενα κινεζικο ταμπλετ το οτεgo. Δεν το εχω πειραξει καθολου και μου λεει οτι ειναι root μαλλον το στελνουν ετσι. Υπαρχει καπου να διαβασω πως γινεται unroot γιατι δοκιμασα και το hide my root και καποιες αλλες εφαρμογες
που βρηκα οπως και την απο πανω λυση αλλα δεν εγινε κατι . Υπαρχει καποια αλλη λυση σε root συσκευη? Εχετε βρει κατι?

Είναι δύσκολο το κρύψιμο του root και ειδικά για τη συγκεκριμένη εφαρμογή οι γνωστές λύσεις δε δουλεύουν. Εγώ δοκίμασα μέχρι κ μία θεωρητικά δυνατότερη λύση μέσω Xposed (αν ασχολείσαι με customising συσκευών θα ξέρεις περί τίνος πρόκειται) κ απλά κόλλαγε η εφαρμογή του OTE GO χωρίς να παίζει. Η μόνη λύση που εως τώρα δούλευε ήταν μέσω replay tv που βλέπεις με 10 περίπου sec καθυστέρηση κ δε με χάλαγε καθόλου. Δεν έχω δοκιμάσει όμως με το τελευταίο update αν εξακολουθεί να δουλεύει. Εξαρτάται κ τη συσκευή βέβαια, κάποιος πιο πάνω έγραψε ότι με full unroot δούλευε, καλό είναι ίσως να γράφουμε κ τις συσκευές μας για να έχουμε μια ιδέα για ποια συσκευή μιλάει ο καθένας.

εχετε δει τι διαφορες εχει με την προηγουμενη? αν δεν εχει κατι σημαντικο να μην το ρισκαρουμε οσοι ειμαστε με ρουτ και βολευομαστε ετσι...

Μα αν ισχύουν αυτά που γράφει ένας φίλος πιο πάνω, θα ζητάει αναγκαστικά να κάνεις update οπότε δεν είναι θέμα επιλογής σου.

Μα αν ισχύουν αυτά που γράφει ένας φίλος πιο πάνω, θα ζητάει αναγκαστικά να κάνεις update οπότε δεν είναι θέμα επιλογής σου.

δεν νομιζω να ισχυει για ολους, τουλαχιστον στα smartphones,γιατι σε μενα παιζει με τον τροπο που αναφερω και δεν μου ζηταει υποχρεωτικα να κανει update. απλα εμφανιζεται στο play store και γι'αυτο ρωταω. ισως σε tablet να ισχυει μιας και δεν το εχω χρησιμοποιησει μερες τωρα το δικο μου.

το replay tv δεν το δοκιμασα καθολου νομισα οτι δεν θα παιζει λογικα και αυτο, θα το δοκιμασω το μεσημερι. Δηλαδη βλεπεις κανονικα τον live αγωνα με διαφορα 10 περιπου δευτερολεπτων? Αν ειναι ετσι δεν με πειραζει

Σημερα οσες φορες και αν δοκιμασα με clear cache full unroot επανεκινησεις ,δεν δουλεψε . Μεχρι και χθες δουλευε τζαμι το ξερουταρισμα. Δεν ξερω αν φταιει η αναβαθμιση της εφαρμοφης του οτε που εκανα σημερα . Με την τελευταια αναβαθμιση παιζει το replay κανονικα για τους φιλους που ρωτανε.

Eπειδη δεν παρακολουθουσα το θεμα λογω μη δυνατοτητας σε laptop,αλλα ισως παρω tablet σε τι κατασταση ειμαστε τωρα θα μπορω να παρακολουθω μονο σπιτι μου η και σε οποιοδηποτε αλλο wifi εκτος σπιτιου με το tablet?

Τωρα που δοκιμασα σε root συσκευη οντως παιζει το replay αλλα η διαφορα ειναι περιπου 13, 14 λεπτα

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

εχει βγει απο οτι βλεπω καινουρια εκδοση....
την περασε κανεις με ρουτ συσκευη και δοκιμασε να δει live εκπομπη μεσω του replay tv(με καποια δευτερα καθυστερηση)? μιλαω για τον τροπο που ειχε προτυνει ενας φιλος και σε μενα δουλευει αλλα δεν ξερω αν με την καινουρια εκδοση το κλεισανε κι αυτο...
επισης μπορουμε να βρουμε πουθενα τις παλαιοτερες εκδοσεις ?

Μια χαρα δουλευει και με το τελευταιο update, μη σου πω και καλυτερα :p Ενα backup πριν το update παντως δεν εβλαψε ποτε κανεναν:a0210:

Τωρα που δοκιμασα σε root συσκευη οντως παιζει το replay αλλα η διαφορα ειναι περιπου 13, 14 λεπτα

Τραβα την μπαρα οσο παει δεξια κι οταν σου ζητησει αν θες να συντονιστεις στο ζωντανο προγραμμα πατα οχι. Ετσι θα εχεις περιπου 20 δευτερολεπτα διαφορα με το ζωντανο προγραμμα.

ok δεν το ηξερα πηγε στα 30 δευτερολεπτα , ετσι ενταξει. Ευχαριστω

την επομενη που θα το κανει μιλαμε.
thx

Μήπως δεν έχεις καλό σήμα με το κινητό και σου το κάνει αυτό???η μήπως κάνει κανα update το tablet και δεν είναι σταθερή η σύνδεση.

Μήπως δεν έχεις καλό σήμα με το κινητό και σου το κάνει αυτό???η μήπως κάνει κανα update το tablet και δεν είναι σταθερή η σύνδεση.

τι να σου πω ρε Φωτη.η αληθεια ειναι οτι εδω που ειμαι βγαζω στην καλυτερη H+.αλλα και παλι ενα μηνυμα στελνει μεσω του 3g.ποσο ταχυτητα θελει..?
ασε που πρωτου μπω στην εφαρμογη,τεσταρω το ιντερνετ και παει σφαιρα.
αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι μου πεταει το μηνυμα "αδυναμια συνδεσης..¨"που σημαινει οτι η εφαρμογη δεν βλεπει εκεινη την στιγμη ιντερνετ.
περιεργα πραματα..:guitarist:

HSPA+, μέγιστη μεταγωγή δεδομένων 42 Mbps. Σε RL συνθήκες ~10 Mbps άνετα.

Δέν έχει σχέση το 3g με το μήνυμα, προσπαθεί να συνδεθεί απλώς εκείνη την ώρα το app του ΟΤΕ με data.

Δέν έχει σχέση το 3g με το μήνυμα, προσπαθεί να συνδεθεί απλώς εκείνη την ώρα το app του ΟΤΕ με data.

μπορει να ειναι και αυτο.αλλα δεν του φτανει το Η+ ή εστω στην χειροτερη το Ε?