Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Εκανα φορματ το κινητο μου στοκ πλεον.
Και παω να συνδέσω το ote tv go.
Αλλα εχω ξεχάσει τους κωδικούς.
Παταω ανάκτηση κωδικών και παω στο my ote tv να κανω διαχείριση αλλα με βγαζει μήνυμα στο tv go ότι : υπάρχει αλλη παραγγελία σε εξέλιξη!
Τι εννοει?? Και δεν με αφήνει να κανω τιποτα!

Παρε τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων απο σταθερο οτε ειναι δωρεαν να σου βγαλουν καινουργιους η να σου τους ξαναστειλουν με sms

Υπαρχει περιπτωση να βγαλουνε app για apple tv?

Να παρουμε 2-3 -bye-

Έχουμε κάνα νέο για να παίξει σε laptop ή ακόμα!!

εκανα και εγω φορματ στο τηλ. LENOVO A7000
.εγω βαζω τους κωδικους κανονικα αλλα δεν με αφηνει να μαρκαρω τα 2 κουτακια αποδοχης ορων και αυτοματης συνδεσης..
καποια στιγμη μετα απο μερες
..οταν το ξαναδοκιμασω θα το δεχτει και μετα ολα ενταξει.
.αυτο μου εκανε και την πρωτη φορα οταν το εγκατεστησα
αυτο ξεκινησε μετα που ενοποιησε τις εφαρμογες για ταμπλετ και σμαρτφον

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

εχω συνδεσει το OTE GO σε ενα tablet 9.7 ιντσες, δουλευει μια χαρα αλλα δεν μου εμφανιζει την εικονα σε ολη την οθονη, σαν να το βλεπω σε 8αρα οθονη, τι πρεπει να κανω;

καλημερα,
μια βοηθεια.
θελω να καταργησω την μια απο τις 2 συσκευες που βλεπω tv go και στην θεση της να βαλω μια νεα(συγκεκριμενα ενα tab galaxy S2).
Σημερα που πηγα να μπω απο την νεα συσκευη δεν εχω καποια επιλογη να καταργησω καποια αλλη.Πως θα το κανω αυτο?
στο site του ΟΤΕ λεει το εξης

Μπορείτε να πραγματοποιείτε μια αλλαγή συσκευής κάθε τριάντα (30) ημέρες.

Για να γίνει η αλλαγή αρκεί να συνδεθεί ο Διαχειριστής (αρχικός Χρήστης) με τους κωδικούς του στη νέα συσκευή και να κατόπιν να επιλέξει αυτή που επιθυμεί να αντικαταστήσει.

Εγκαταστήστε την εφαρμογή στην καινούρια συσκευή απευθείας από το App ή το Google Play store. Μην πραγματοποιήσετε μεταφορά του application που έχετε εγκαταστήσει σε άλλη συσκευή, π.χ. από τα itunes) γιατί η χρήση της υπηρεσίας και συγκεκριμένα η προβολή περιεχομένου δεν θα είναι δυνατή.

UNQUOTE

Με την σημερινή αναβάθμιση,έχουν αφαιρέσει (επιτελους)το μπλοκάρισμα σε ρουτ συσκευές η είναι ιδέα μου;. Αν το κρατήσουν είναι σημαντικό βημα.

Επίσης παιζει και σε tablet με cpu Intel Atom

Γνωρίζουμε αν μπήκε υποστήριξη για Android 6.x ; Στην περιγραφή αναφέρει πλέον:

Συσκευές που υποστηρίζονται: Android: 4.2.x, 4.3.x, 4.4.x, 5.x και 6.x

ομως στο play store μου λεει πως δεν ειναι συμβατη με την συσκευή μου (που οντως τρέχει 6.0) κ δεν μπορω να την κατεβάσω.

Επίσης αναφέρει:

Για λόγους διασφάλισης των δικαιωμάτων περιεχομένου, η υπηρεσία OTE TV GO δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συσκευές όπου περιορισμοί που περιλαμβάνονται στο λειτουργικό των συσκευών έχουν αφαιρεθεί ή τροποποιηθεί («Rooting»).

Τελικά από ότι γράφουν ισχύουν τα αντίθετα;

Με την σημερινή αναβάθμιση,έχουν αφαιρέσει (επιτελους)το μπλοκάρισμα σε ρουτ συσκευές η είναι ιδέα μου;. Αν το κρατήσουν είναι σημαντικό βημα.

Οχι δεν ειναι η ιδεα σου παιζει και σε ροοτ. αντε να ανοιξουν να παιζει και σε ολα τα wi fi χωρις μυνηματα και τα σχετικα και ειμαστε οκ.

Οχι δεν ειναι η ιδεα σου παιζει και σε ροοτ. αντε να ανοιξουν να παιζει και σε ολα τα wi fi χωρις μυνηματα και τα σχετικα και ειμαστε οκ.
Στο rootαρισμένο Oneplus One που έχω δεν μ' αφήνει όπως και πριν την αναβάθμιση να εγκαταστήσω την εφαρμογή, μου βγάζει 'Your device isn't compatible with this version'.

Σας βγάζει κάνα μήνυμα ότι πρέπει να συνδεθείς με την δηλωμένη sim ή την adsl σύνδεσής σας ενώ είναι η sim στο κινητό (ενώ με wifi παίζει κανονικά!) όταν συνδεθείτε με 3g?

με τοσες αναφορες σε αυτο θα κλειδωσει.. :p

Δεν νομιζω να ειναι τοσο χαζοι.καποιες δοκιμες κανουν.ισως να δουν σε ωρα αιχμης ποσο "μπουκωνει".θυμαστε με τον περσινο νομιζω αγώνα παο-οσφπ που το αντιπαλο GO τα ειχε "παιξει"

Σας βγάζει κάνα μήνυμα ότι πρέπει να συνδεθείς με την δηλωμένη sim ή την adsl σύνδεσής σας ενώ είναι η sim στο κινητό (ενώ με wifi παίζει κανονικά!) όταν συνδεθείτε με 3g?

Nαι ακριβως το ιδιο

υπάρχει τρόπος για μεταφορά της εικόνας απτο κινητό στην τηλεόραση;;

Χτες το βράδυ έκανα ενημέρωση της εφαρμογής ote tv go στο κινητό μου. Η νέα έκδοση υποστηρίζει android 6.x και συσκευές με επεξεργαστή Intel Atom. Επειδή εγώ έχω android 4.2 και η συσκευή μου δεν έχει επεξεργαστή intel, ας δοκιμάσουν όσοι έχουν και ας επαληθεύσουν ανάλογα

Χτες το βράδυ έκανα ενημέρωση της εφαρμογής ote tv go στο κινητό μου. Η νέα έκδοση υποστηρίζει android 6.x και συσκευές με επεξεργαστή Intel Atom. Επειδή εγώ έχω android 4.2 και η συσκευή μου δεν έχει επεξεργαστή intel, ας δοκιμάσουν όσοι έχουν και ας επαληθεύσουν ανάλογα

Δεν νομιζω να εχεις προβλημα απλα η νεα εφαρμογη υποστηριζει και android 6 και intel atom επεξεργαστη παιζει κανονικα και με προηγουμενο android.

Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ !!! Παίζει σε android 6.x !!

Μετά από μήνες επιτέλους δουλεύει σε Nexus 5 (rooted) και σε Nexus 7 (not rooted)

Πόσο δύσκολο ήταν δηλαδή...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

υπάρχει τρόπος για μεταφορά της εικόνας απτο κινητό στην τηλεόραση;;

Απο το Nexus 5 μπορώ και βλέπω στην Samsung TV (δεν ξέρω τί παίζει με άλλες TVs) με cast screen, δεν δουλεύει τέλεια όμως, κολλάει μερικές φορές.

Last edited: