Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Δηλαδή φίλε μου με δύο sim δηλωμένες μπορούν να βλεπουν και οι 2 ταυτόχρονα?
Δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω, γιατί τo Nexus 7 που έχω δεν παίρνει SIM για ελέγξω.

Η sim στο κινητό πρέπει να είναι cosmote ή δεν έχει σημασία;

Παιδια εχω σπιτι οτε τηλεφωνια και παιζει κανονικα το go απο το κινητο μου που ειναι συνδεση wind.
Eχω δηλωσει φυσικα στον οτε μια εναν αριθμο cosmocarta που εχω.
Οταν παω σε αλλο σπιτι παλι με ote ιντερνετ μου ζηταει να στειλει μυνημα και δεν παιζει και δεν στελνει κανενα μυνημα.
Τι μπορει να φταιει?

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Η sim στο κινητό πρέπει να είναι cosmote ή δεν έχει σημασία;
Αριθμός cosmote δηλώνεται για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.
Παιδια εχω σπιτι οτε τηλεφωνια και παιζει κανονικα το go απο το κινητο μου που ειναι συνδεση wind.
Eχω δηλωσει φυσικα στον οτε μια εναν αριθμο cosmocarta που εχω.
Οταν παω σε αλλο σπιτι παλι με ote ιντερνετ μου ζηταει να στειλει μυνημα και δεν παιζει και δεν στελνει κανενα μυνημα.
Τι μπορει να φταιει?
Δεν φταίει τίποτα.Είναι γνωστό,ότι έτσι δουλεύει η υπηρεσία.
Μπορείς να βλέπεις ΟΤΕ GO από το δίκτυο ΟΤΕ του σπιτιού σου,χωρίς η συσκευή την οποία χρησιμοποιείς να έχει κάρτα με σύνδεση cosmote.Θα μπορούσε μάλιστα,να χρησιμοποιηθεί στην περίπτωσή σου συσκευή χωρίς κάρτα sim,αφού δεν απαιτείται αποστολή sms.
Για θέαση όμως σε οποιοδήποτε άλλο wi-fi,απαιτείται να έχει δηλωθεί σύνδεση cosmote,με την κάρτα της οποίας θα στέλνει η συσκευή σου το sms που απαιτείται.Και φυσικά,να έχεις ενεργοποιημένο πακέτο δεδομένων στην κάρτα σου,υποχρεωτικά.Όπως καταλαβαίνεις,με σύνδεση wind δεν μπορείς να κάνεις χρήση της υπηρεσίας σε οποιοδήποτε wi-fi.Μόνο στο σπίτι σου.Αν θέλεις να βλέπεις και από διαφορετικά wi-fi,θα πρέπει να βάλεις την cosmocarta που δήλωσες,στην συσκευή που θα χρησιμοποιήσεις.Και να έχεις ενεργοποιημένο πάντα πακέτο δεδομένων.

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Σωστά κατάλαβες το πρώτο σκέλος...Δύο συσκευές είναι ο μέγιστος αριθμός,όχι ανά νούμερο,αλλά συνολικά με δικαίωμα μιας αλλαγής ανά μήνα.
Με μια μικρή επιφύλαξη,δεν μπορούν ταυτόχρονα και οι 2 να χρησιμοποιούν την υπηρεσία...

οποτε αν ισχυουν αυτα που λες, μου ελεγαν μ@λακιες στο γερμανο. ειπα κι εγω μια φορα να παω να ρωτησω στους "γνωστες" αλλα τελικα επιβεβαιωθηκε η γνωμη μου γι'αυτους οτι δεν ξερουν τιποτα παραπανω απο τα βασικα...
κι εμενα πολυ καλο και "ελευθερο" απο περιορισμους μου φανηκε για να ειναι αληθινο...ηλπιζα μπας και.
σε ευχαριστω πολυ

Ξανακανω μια ερωτηση που δεν εχει απαντηθει. Οταν ανοιξει το go σε laptop/desktop, θα αρθουν οι περιορισμοι στα κινητα; Θα μπορουμε δηλαδη να δουμε go με αλλο παροχο κινητης απο ξενα wifi, οπως λειτουργει το novago;

Δεν έχει απαντηθεί γιατί προφανώς κανείς δεν ξέρει. Οποτε περιμένουμε.

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Μόνο κάποιος από τον ΟΤΕ μπορεί να μας δώσει κάποια πληροφορία.Αν βέβαια κρίνω από τους περιορισμούς που ισχύουν τώρα,το πιθανότερο είναι να υπάρχουν ανάλογοι περιορισμοί και για τα laptops.Θα χαρώ πολύ να διαψευστώ.

Τους κόβω να το κάνουν αλά "Πρώτο Θέμα + NOVAGO", δηλαδή θα στέλνεις sms από το καταγεγραμμένο cosmote κινητό στην υπηρεσία και θα σου στέλνουν κωδικούς, όπου με αυτούς θα μπαίνεις στο otego. Βέβαια αυτή είναι δική μου σκέψη και μπορεί να μην ισχύει αλλά από τον ΟΤΕ όλα να τα περιμένεις!

Πάντως το σίγουρο είναι ότι έπρεπε να το κάνουν όπως στη Νόβα λόγω ανταγωνισμού. Απορώ γιατί έχουν αυτό τον περιορισμό.

Θα πρέπει η κάρτα με τον αριθμό cosmote που έχει δηλωθεί,να είναι οπωσδήποτε στο slot 1.

Κάποια κιν έχουν επιλογή ποια κάρτα sim θέλεις για μήνυμα ή κλήση ή data

Όλα τα κινητά έχουν την δυνατότητα αυτή.
Όταν ζητηθεί όμως η αποστολή του δωρεάν sms, στέλνεται αυτόματα από την πρώτη sim.

Τελικά γνωρίζει κάποιος αν με 2 sim δηλωμένες στην ίδια σύνδεση ote tv μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα tv go;

Όλα τα κινητά έχουν την δυνατότητα αυτή.
Όταν ζητηθεί όμως η αποστολή του δωρεάν sms, στέλνεται αυτόματα από την πρώτη sim.
στα εξερχομενα δεν δείχνει τιποτα

Μα δεν φαίνεται στα εξερχόμενα.
Κι όταν η sim βρίσκεται στο slot 2,δεν γίνεται καν η αποστολή sms.

Μα δεν φαίνεται στα εξερχόμενα.
Μην βάλεις στοίχημα σ'αυτό!!! Φαίνονται στα εξερχόμενα αποστολές στο 12112.

Επειδή φαίνεται σαν να μην το έγραψα σωστά και δεν έγινα κατανοητός,να το διατυπώσω καλύτερα...
Αν η κάρτα sim είναι σε συσκευή που παίρνει μόνο μια κάρτα,τότε ναι,τα μηνύματα για τα οποία ζητήθηκε αποστολή και αυτή έγινε,βρίσκονται στα μηνύματα της συσκευής και φαίνεται ο παραλήπτης 12112.
Σε συσκευές με dual sim,για να συμβεί αυτό,θα πρέπει υποχρεωτικά η sim να βρίσκεται στο slot 1.Αν είναι τοποθετημένη στο slot 2,τα μηνύματα για τα οποία ζητείται αποστολή τους δεν φαίνονται στα εξερχόμενα,γιατί δεν γίνεται αποστολή τους.