Δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω, γιατί τo Nexus 7 που έχω δεν παίρνει SIM για ελέγξω.Δηλαδή φίλε μου με δύο sim δηλωμένες μπορούν να βλεπουν και οι 2 ταυτόχρονα?
Αριθμός cosmote δηλώνεται για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.Η sim στο κινητό πρέπει να είναι cosmote ή δεν έχει σημασία;
Δεν φταίει τίποτα.Είναι γνωστό,ότι έτσι δουλεύει η υπηρεσία.Παιδια εχω σπιτι οτε τηλεφωνια και παιζει κανονικα το go απο το κινητο μου που ειναι συνδεση wind.
Eχω δηλωσει φυσικα στον οτε μια εναν αριθμο cosmocarta που εχω.
Οταν παω σε αλλο σπιτι παλι με ote ιντερνετ μου ζηταει να στειλει μυνημα και δεν παιζει και δεν στελνει κανενα μυνημα.
Τι μπορει να φταιει?
Σωστά κατάλαβες το πρώτο σκέλος...Δύο συσκευές είναι ο μέγιστος αριθμός,όχι ανά νούμερο,αλλά συνολικά με δικαίωμα μιας αλλαγής ανά μήνα.
Με μια μικρή επιφύλαξη,δεν μπορούν ταυτόχρονα και οι 2 να χρησιμοποιούν την υπηρεσία...
στα εξερχομενα δεν δείχνει τιποταΌλα τα κινητά έχουν την δυνατότητα αυτή.
Όταν ζητηθεί όμως η αποστολή του δωρεάν sms, στέλνεται αυτόματα από την πρώτη sim.
Μην βάλεις στοίχημα σ'αυτό!!! Φαίνονται στα εξερχόμενα αποστολές στο 12112.Μα δεν φαίνεται στα εξερχόμενα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.