Cosmote TV GO

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Καλησπερα, περιμενω να γινει συνδεση οτε tv και εχω μια απορια (το σταθερο με γραμμη οτε εχει ειδη συνδεθει), για να δω οτε tv go σπιτι μου χρειαζεται να εχω και γραμμη κινητου οτε; δεν το θελω για εκτος σπιτιου, τι ισχυει;

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Καλησπερα, περιμενω να γινει συνδεση οτε tv και εχω μια απορια (το σταθερο με γραμμη οτε εχει ειδη συνδεθει), για να δω οτε tv go σπιτι μου χρειαζεται να εχω και γραμμη κινητου οτε; δεν το θελω για εκτος σπιτιου, τι ισχυει;

Καλησπερα φιλε μου. Αν δεν κανω λαθος αφου ο παροχος σου στο σπιτι ειναι ο ΟΤΕ δε χρειαζεσαι και κινητο οτε.:-)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Καλησπερα φιλε μου. Αν δεν κανω λαθος αφου ο παροχος σου στο σπιτι ειναι ο ΟΤΕ δε χρειαζεσαι και κινητο οτε.:-)

Σ ευχαριστω πολυ φιλε, μπορει να μας το επιβεβαιωσει και καποιος αλλος ;

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Ok ,ευχαριστω πολυ!!

"Υπηρεσια προσωρινα μη διαθεσιμη". Τι ειναι τουτο παλι?

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Μου το βγαζει και μενα το "Υπηρεσια προσωρινα μη διαθεσιμη" τους πηρα τηλεφωνο και το δηλωσαν βλαβη ειδωμεν

Εμένα σε όποιο κανάλι πατάω από το μεσημέρι μου βγάζει "Υπηρεσία προσωρινά μη διαθέσιμη". Εχτές το βράδυ έπαιζε κανονικά σε root Android TV Box.
Το ίδιο συμβαίνει και σε smartphone root Sony Xperia Z1 Compact.
Μάλλον, σταμάτησε να δουλεύει σε root συσκευές....

και εμενα υπηρεσια προσωρινα διαθεσιμη, χτες επαιζε κανονικα σε root.το θεμα ειναι οτι δεν παιζει και το replay που πριν επαιζε σε rootty

Last edited:

Με πηραν τηλεφωνο απο το τεχνικο τμημα και μου ειπαν ξεκαθαρα οτι εχουν κανει ρυθμιση και το συστημα τους ανιχνευει τις root συσκευες οποτε ξαναεκανα flashing το τηλεφωνο μου και παιζει κανονικα(ενοειται unroot)

Α οκ τσαμπα χαρηκαμε. Ξερει κανεις αν παιζει με unroot σε cm13? Παντως με unroot σε cm11 εμενα επαιζε, ενω σε cm12 οχι.

Α οκ τσαμπα χαρηκαμε. Ξερει κανεις αν παιζει με unroot σε cm13? Παντως με unroot σε cm11 εμενα επαιζε, ενω σε cm12 οχι.
σε unrooted cm 13.1 παιζει

Το unroot το εκανες απο εκει που λεει επιλογες για προγραμματιστη? Αν οχι πως?
Εγω που ειχα βαλει αυτη τη ρομ http://forum.xda-developers.com/and...8730-t-cyanogenmod-13-galaxy-express-t3247240 απο τις επιλογες προγραμματιστη πηγαινα μιας και το supersu κρασαρε. Αλλα οτι και να εκανα το οτε tv go δεν επαιζε.
Σορυ αν βγαινουμε εκτος θεματος αλλα με αυτη τη ρομ ο επεξεργαστης ηταν υπερχρονισμενος και το οτε tv go πηγαινε σφαιρα!

Το replay παίζει τουλάχιστον σε Root συσκευές; Όπως έπαιζε και παλιά;

Το unroot το εκανες απο εκει που λεει επιλογες για προγραμματιστη? Αν οχι πως?
Εγω που ειχα βαλει αυτη τη ρομ http://forum.xda-developers.com/and...8730-t-cyanogenmod-13-galaxy-express-t3247240 απο τις επιλογες προγραμματιστη πηγαινα μιας και το supersu κρασαρε. Αλλα οτι και να εκανα το οτε tv go δεν επαιζε.
Σορυ αν βγαινουμε εκτος θεματος αλλα με αυτη τη ρομ ο επεξεργαστης ηταν υπερχρονισμενος και το οτε tv go πηγαινε σφαιρα!
κατέβασε το su κανε το install, άνοιξε το και κάνε αυτά που θέλει, restart, μετά πήγαινε στα settings του su και επέλεξε το full unroot.

Αυτη τη μεθοδο κανω με επιτυχια στην cm11. Αλλα με την cm13 συναντησα καποια κρασαρισματα, κολληματα και μαλιστα μετα απο μια επανεκκινηση δεν φορτωνε το λειτουργικο και ξαναπερασα απο πανω τη ρομ. Ισως πρεπει να το παλεψω και αλλο.

Δυστιχως ομως σε καποιες root δεν δουλευει κανενα unroot. Τουλαχιστον δεν βγαζουν ενα multiview να τελειωνουμε με αυτο το θεμα

Καλησπέρα,Έχει δοκιμάσει κανεις αν tweaks όπως flex 2, tsprotector δουλεύουν για το otetv go για iPhone ? δυστυχώς ξεκίνησε η αναγνώριση rooted και jailbreaked συσκευών