Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

τελικα το κλειδωσαν παλι σε ροοτ,σε samsung galaxy ευτυχως με unroot και εκκαθαριση δεδομενων δουλεψε παλι, σε ενα mls tablet(αναθεμα την ωρα που το πηρα) δεν επιασε το unroot και συνεχιζει "Υπηρεσια προσωρινα μη διαθεσιμη"

Καλησπέρα,Έχει δοκιμάσει κανεις αν tweaks όπως flex 2, tsprotector δουλεύουν για το otetv go για iPhone ? δυστυχώς ξεκίνησε η αναγνώριση rooted και jailbreaked συσκευών
Το tsprotector που έβαλα εγώ σε ipad 5.11 δεν δούλεψε!

Παιδιά μια ερώτηση. Έχει η μητέρα μου ΟΤΕ τβ. Την Τετάρτη που είναι το ντέρμπι ΠΑΟΚ Ολυμπιακός εγώ θα βρίσκομαι δουλειά. Μπορώ να ενεργοποιησω το go να πάρω το ταμπλέτ μαζί μου για να δω τον αγώνα; αν ναι πως το κάνω;

Για να μπορέσεις να δεις την υπηρεσία με το tablet σου από τη δουλειά, πρέπει να τηρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:
1) Το tablet να παίρνει κάρτα sim και να έχει τη δυνατότητα να στέλνει sms, δηλαδή να είναι LTE και όχι μόνο για data.
2) Να έχεις sim (σύνδεση ή καρτοκινητή) στον ΟΤΕ την οποία και θα δηλώσεις στο σύστημα του GO, είτε τηλεφωνικά στο κέντρο εξυπηρέτησης, είτε ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα του mycosmote (αν και εφόσον έχει ανοιχθεί λογαριασμός για τη μητέρα σου).
3) Αν είναι σύνδεση, το πρόγραμμά σου να εμπεριέχει και πακέτο δεδομένων, ενώ αν είναι καρτοκινητή να αγοράσεις ένα πακέτο δεδομένων των 5 ευρώ.

Αν τηρούνται όλες αυτές οι προϋποθέσεις, τότε μόλις συνδεθείς με την υπηρεσία, το σύστημα θα στείλει ένα δωρεάν αυτοματοποιημένο sms και θα σου ξεκλειδώσει το wifi της συσκευής για να μπορέσεις να συνδεθείς ασύρματα με το wifi στη δουλειά σου.
Αν δεν τηρείται έστω και μία από τις προϋποθέσεις, τότε με το tablet μπορείς να παρακολουθήσεις κανονικά και χωρίς την ανάγκη της κάρτας sim, μόνο από το δίκτυο wifi της μητέρας σου, εφόσον φυσικά ανήκει στον ΟΤΕ.

Last edited:

Για να μπορέσεις να δεις την υπηρεσία με το tablet σου από τη δουλειά, πρέπει να τηρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:
1) Το tablet να παίρνει κάρτα sim και να έχει τη δυνατότητα να στέλνει sms, δηλαδή να είναι LTE και όχι μόνο για data.
2) Να έχεις sim (σύνδεση ή καρτοκινητή) στον ΟΤΕ την οποία και θα δηλώσεις στο σύστημα του GO.
3) Αν είναι σύνδεση, το πρόγραμμά σου να εμπεριέχει και πακέτο δεδομένων, ενώ αν είναι κατροκινητή να αγοράσεις ένα πακέτο δεδομένων των 5 ευρώ.

Αν τηρούνται όλες αυτές οι προϋποθέσεις, τότε μόλις συνδεθείς με την υπηρεσία, το σύστημα θα στείλει ένα δωρεάν αυτοματοποιημένο sms και θα σου ξεκλειδώσει το wifi της συσκευής για να μπορέσεις να συνδεθείς ασύρματα με το wifi στη δουλειά σου.
Αν δεν τηρείται έστω και μία από τις προϋποθέσεις, τότε με το tablet μπορείς να παρακολουθήσεις κανονικά και χωρίς την ανάγκη της κάρτας sim, μόνο από το δίκτυο wifi της μητέρας σου, εφόσον φυσικά ανήκει στον ΟΤΕ.
Ωραία ευχαριστώ πολύ. Οπότε πάμε στη δεύτερη λύση. Με το WiFi της μητέρας μου. Μιας και έχω βάλει εξωτερική κεραία και πιάνω στη δουλειά. Ελπίζω μόνο να αρκεί η το σήμα που έχω.

Αν έχεις ικανοποιητικό σήμα, λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν το σύστημα θεωρεί ότι δεν είναι καλή η ποιότητα της γραμμής σου, τότε θα ρίξει αυτόματα και την ποιότητα της εικόνας σε τέτοιο βαθμό ώστε να συνεχίσει η ροή των δεδομένων χωρίς κωλύματα.
Μένει να το δοκιμάσεις στην πράξη για να δεις τι γίνεται.

Αν έχεις ικανοποιητικό σήμα, λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν το σύστημα θεωρεί ότι δεν είναι καλή η ποιότητα της γραμμής σου, τότε θα ρίξει αυτόματα και την ποιότητα της εικόνας σε τέτοιο βαθμό ώστε να συνεχίσει η ροή των δεδομένων χωρίς κωλύματα.
Μένει να το δοκιμάσεις στην πράξη για να δεις τι γίνεται.
OK Ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να δουλέψει. ΔΕ με απασχολεί τώρα τόσο η ποιότητα για να δω έναν αγώνα στη δουλειά.

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Αυτη τη μεθοδο κανω με επιτυχια στην cm11. Αλλα με την cm13 συναντησα καποια κρασαρισματα, κολληματα και μαλιστα μετα απο μια επανεκκινηση δεν φορτωνε το λειτουργικο και ξαναπερασα απο πανω τη ρομ. Ισως πρεπει να το παλεψω και αλλο.

Τελικα καταφερα να κανω unroot τη cm13 και να παιξει το οτε tv go και σας γραφω τον τροπο, μπορει να φανει χρησιμο σε καποιους.
Καταρχην με την εγκατασταση της cm13 κατεβαζω το root ckecker το οποιο βλεπει οτι το κινητο ειναι εξαρχης unroot. Ωστοσο το ote tv go δεν παιζει γιατι βλεπει τη ρομ rooted! Το σημειο κλειδι ειναι στις επιλογες προγραμματιστη οπου ηταν προεπιλεγμενη η επιλογη "απενεργοποιηση root". Το γυρισα σε "μονο εφαρμογες" και πλεον το root checker με ενημερωνε οτι η συσκευη ειναι για τα καλα rooted. Η συνεχεια γνωστη, κατεβασμα του supersu και εγκατασταση, αλλα οταν ρωταει για αναβαθμιση του binnary δεν χρειαζεται, πατησα ακυρο διαφορετικα αποτυγχανει ουτως ή αλλως. Μετα στις επιλογες πατησα καταργηση root και ταυτοχρονη απεγκατασταση του supersu, επανεκκινηση και τελος. Το οτε go πλεον ξαναπαιζει και παει σφαιρα γιατι οπως εχω ξαναγραψει με τη ρομ αυτη ο επεξεργαστης ειναι υπερχρονισμενος.

κάτι άσχετο, αλλά και σχετικό, θα ήταν πολύ χρήσιμη η γνώμη σας.
Δείτε αυτό το πρόγραμμα της mobile internet της cosmote : https://www.cosmote.gr/mobile/cosmo...e-internet-Any-Way-5GB/section/IOTG_Plans_Prs όπου έχει 5GB με 15 ευρώ

στα δύο συν είναι και αυτά :

"Πρόσβαση στην υπηρεσία ΟΤΕ TV GO εάν είσαι συνδρομητής ΟΤΕ TV"
"Δωρεάν το προνομιακό πακέτο Spotify της COSMOTE (αξίας 5 /μήνα), για να απολαμβάνεις απεριόριστη μουσική"

δεδομένου ότι αν δεν υπάρχει mobile internet πακέτο για πρόσβαση στο OTE TV go πρέπει ούτως ή άλλως να αγοραστεί και επειδή το spotify είναι δωρεάν με απεριόριστη χρήση (όπως λέει) πιστεύετε ότι αξίζει μια που τα 5gb βγαίνουν πια πιο φθηνά; δεν ξέρω βέβαια αν τα 5gb τρώγονται από το OTE TV go ή έχει και εδώ απέριόριστα δεδομένα όπως στο spotify.
Συγγνώμη για το offtopic.

"Δωρεάν το προνομιακό πακέτο Spotify της COSMOTE (αξίας 5 /μήνα), για να απολαμβάνεις απεριόριστη μουσική"

δεδομένου ότι αν δεν υπάρχει mobile internet πακέτο για πρόσβαση στο OTE TV go πρέπει ούτως ή άλλως να αγοραστεί και επειδή το spotify είναι δωρεάν με απεριόριστη χρήση (όπως λέει) πιστεύετε ότι αξίζει μια που τα 5gb βγαίνουν πια πιο φθηνά; δεν ξέρω βέβαια αν τα 5gb τρώγονται από το OTE TV go ή έχει και εδώ απέριόριστα δεδομένα όπως στο spotify.
Συγγνώμη για το offtopic.

Δεν είναι απεριόριστη η χρήση του spotify εδώ και κάποιους μήνες. Σου δίνει 500MB (...) το μήνα, και μετά πληρώνεις κανονικά ογκοχρέωση (ή σου τρώει από το data πακέτο). Άχρηστο κοινώς.

Για τα 500 ΜΒ του spotify το ήξερα, λόγω καρτοκινητού αλλά νόμιζα ότι είναι κάποια νέα υπηρεσία με δώρο απεριόριστο (όπως λένε) spotify γιατί είναι πρώτο πλάνο διαφήμιση στην ιστοσελίδα τους. Ευχαριστώ για την ενημέρωση - τέλος offtopic

καλησπερα,παιδια υπαρχει χρεωση στο οτε τν?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

οτε τν go

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς τις τελευταίες μέρες να δει μέσω wifi συσευής (κάνοντας login μέσω κινητού cosmote?) Από την Παρασκευή λέει "η υπηρεσία είναι προσωρινά μη διαθέσιμη"

Παιδιά γιατί ενώ βλέπω μόνο από το ένα tablet μου βγαζει αυτό το μήνυμα μετά από περίπου 30 δευτερολεπτα θεασγς? Στο άλλο tablet δεν τρεχει το ote tv go. Έχει τύχει σε κανέναν?
a1729ec6c09518ad97d2c0f532cb69c9.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τελικά κατάλαβα γιατί. Την ίδια ωρα είχα στην τηλεόρασή το replay tv οπότε γινόταν μάλλον κάποια διένεξη και καταλαβαινε το σύστημα ότι έβλεπα από τις 2 συσκευές. Κανονικά δεν θα έπρεπε να το κανει αυτό. Αλλά τελος παντων.

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Τελικα καταφερα να κανω unroot τη cm13 και να παιξει το οτε tv go και σας γραφω τον τροπο, μπορει να φανει χρησιμο σε καποιους.
Καταρχην με την εγκατασταση της cm13 κατεβαζω το root ckecker το οποιο βλεπει οτι το κινητο ειναι εξαρχης unroot. Ωστοσο το ote tv go δεν παιζει γιατι βλεπει τη ρομ rooted! Το σημειο κλειδι ειναι στις επιλογες προγραμματιστη οπου ηταν προεπιλεγμενη η επιλογη "απενεργοποιηση root". Το γυρισα σε "μονο εφαρμογες" και πλεον το root checker με ενημερωνε οτι η συσκευη ειναι για τα καλα rooted. Η συνεχεια γνωστη, κατεβασμα του supersu και εγκατασταση, αλλα οταν ρωταει για αναβαθμιση του binnary δεν χρειαζεται, πατησα ακυρο διαφορετικα αποτυγχανει ουτως ή αλλως. Μετα στις επιλογες πατησα καταργηση root και ταυτοχρονη απεγκατασταση του supersu, επανεκκινηση και τελος. Το οτε go πλεον ξαναπαιζει και παει σφαιρα γιατι οπως εχω ξαναγραψει με τη ρομ αυτη ο επεξεργαστης ειναι υπερχρονισμενος.

να σαι καλα !!! επαιξε και μενα με cm 12.1

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς τις τελευταίες μέρες να δει μέσω wifi συσευής (κάνοντας login μέσω κινητού cosmote?) Από την Παρασκευή λέει "η υπηρεσία είναι προσωρινά μη διαθέσιμη"
Έχεις rooted συσκευή;

quote_icon.png
Originally Posted by nodas_21greek

Tο ίδιο και σε μένα αλλά σε android tv

Last edited:

Η συσκευή έχει έρθει με ρουταρισμένη ρομ, αλλά έχει γίνει κανονικά Unroot. Με rootchecker δλδ εμφανίζεται ότι δεν έχει δικαιώματα root

Λοιπόν παιδιά να σας πω τι έχει γίνει σε μένα. Ενεργοποίησα την υπηρεσία και δούλευε κανονικά για δύο μέρες σε ταμπλέτ με διαφορετικό δίκτυο και WiFi tablet έτσι; και στο κινητό που έχω wind έβλεπα κανονικά. Όπως και αν έκανα share το ίντερνετ του κινητού στο ταμπλέτ έβλεπα. Από χθες το βράδυ όμως με το μπλοκάραν. Και λέει μόνο από cosmote κινητό ή να στείλω SMS για να μου ενεργοποίησει το WiFi. Τέλος πάντων τον χθεσινό αγώνα ήθελα να δω οπότε το είδα κανονικά με wind. Τώρα δε με πολύ απασχολεί.

Υπήρχε εξαρχης μια δυσλειτουργια στην υπηρεσια ΟΤΕΤV GO που αφηνε τα Android Rooted και iOS jailbreak να παίζουν κανονικά πλεον αποκατασταθηκε εδω και μια εβδομαδα δεν θα παίζει η υπηρεσια στα Android Rooted και iOS jailbreak.