Υποψιάζομαι ότι μπορεί να αρχίσουν να το χρεώνουν με μηνιαίο πάγιο σαν ξεχωριστή υπηρεσία
Στο site τους λέει ότι τις 31/12/2016 τελειώνει η πιλοτική διάθεση του ΟΤΕΤV GO και ότι μπορεί να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς την υπηρεσία μέσω της adsl σύνδεσης που έχεις δηλώσει, χωρίς να αναφέρει αν εξακολουθήσει να είναι δωρεάν ή όχι.
Κοίτα τις τελευταίες ημέρες δε ξέρω γιατί εξωτερικό και δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω ούτως ή αλλως. Αλλά το καλοκαίρι που είμασταν διακοπές με έσωσε το nova go. Οπότε ήθελε η μικρή να δει κάτι για καμία ωρίτσα έπαιζε μια χαρά. Είτε με το.wifi του ξενοδοχείου, είτε του εξοχικουΚαι οι δύο μαύρο χάλι είναι. Αν πας και στο forum του ανταγωνιστή θα διαβάσεις τα 'καλύτερα' τις τελευταίες ημέρες.
Κοίτα τις τελευταίες ημέρες δε ξέρω γιατί εξωτερικό και δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω ούτως ή αλλως. Αλλά το καλοκαίρι που είμασταν διακοπές με έσωσε το nova go. Οπότε ήθελε η μικρή να δει κάτι για καμία ωρίτσα έπαιζε μια χαρά. Είτε με το.wifi του ξενοδοχείου, είτε του εξοχικου χωρίς να χρειάζεται να κάνεις αλχημείεςΚαι οι δύο μαύρο χάλι είναι. Αν πας και στο forum του ανταγωνιστή θα διαβάσεις τα 'καλύτερα' τις τελευταίες ημέρες.
Κοίτα τις τελευταίες ημέρες δε ξέρω γιατί εξωτερικό και δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω ούτως ή αλλως. Αλλά το καλοκαίρι που είμασταν διακοπές με έσωσε το nova go. Οπότε ήθελε η μικρή να δει κάτι για καμία ωρίτσα έπαιζε μια χαρά. Είτε με το.wifi του ξενοδοχείου, είτε του εξοχικου χωρίς να χρειάζεται να κάνεις αλχημείεςΚαι οι δύο μαύρο χάλι είναι. Αν πας και στο forum του ανταγωνιστή θα διαβάσεις τα 'καλύτερα' τις τελευταίες ημέρες.
Και οι δύο μαύρο χάλι είναι. Αν πας και στο forum του ανταγωνιστή θα διαβάσεις τα 'καλύτερα' τις τελευταίες ημέρες.
Ποιο πιθανο ειναι ετσι πως την εχουνε κανει να σε πληρωνουν
Και οι δύο μαύρο χάλι είναι. Αν πας και στο forum του ανταγωνιστή θα διαβάσεις τα 'καλύτερα' τις τελευταίες ημέρες.
Ποιο πιθανο ειναι ετσι πως την εχουνε κανει να σε πληρωνουν
Αυτό είναι πρόβλημα του Firefox το κάνει και σε άλλα sites. Δες αν είναι ενημερωμένος ο Firefox και ο Flash Player.
Αλλιώς χρησιμοποίησε Chrome.
Κοίτα τις τελευταίες ημέρες δε ξέρω γιατί εξωτερικό και δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω ούτως ή αλλως. Αλλά το καλοκαίρι που είμασταν διακοπές με έσωσε το nova go. Οπότε ήθελε η μικρή να δει κάτι για καμία ωρίτσα έπαιζε μια χαρά. Είτε με το.wifi του ξενοδοχείου, είτε του εξοχικου χωρίς να χρειάζεται να κάνεις αλχημείες
Καλησπερα, μεχρι χθες στο laptop μου ολα οκ το otetvgo, σημερα σε οτι browser και αν δοκιμασα βγαζει το ιδιο λαθος getwebbrowser2 failed. Εκανα uninstall, restart ξανα setup τιποτα. καθαρισα cookies, history και παλι τιποτα.
Καμια ιδεα κανεις ? καποιος που του ετυχε και το εφτιαξε ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.