Cosmote TV GO

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

ειπα να δοκιμασω να δω το ote go σε live αγωνα και σε pc, πολλα κολληματα στην διαρκεια του αγωνα ,καμια 10αρια φορες με πετουσε εκτος δικτυου ,ετσι δουλευει αυτο;

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Εγω δεν εχω θεμα συνηθως..

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

ειπα να δοκιμασω να δω το ote go σε live αγωνα και σε pc, πολλα κολληματα στην διαρκεια του αγωνα ,καμια 10αρια φορες με πετουσε εκτος δικτυου ,ετσι δουλευει αυτο;

Έβαλα να δω τον Ολυμπιακό και παίζει χωρις προβλήματα. Τσέκαρε και τη σύνδεση σου.

Sent from my iPad using Tapatalk

τωρα που βλεπω και τον ολυμπιακο δεν εχω θεμα, με την παναθα ομως κολλουσε αρκετα ,δεν ξερω γιατι

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

πολλα σπασιματα ακινητη εικονα ,ακουγοταν ο ηχος και η εικονα στασιμη για αρκετα δευτερολεπτα και στο κινητο και στο ταμπλετ .....
μια απο τα ιδια

πηγα να δω μια ταινια στο συνεμα 1 και 4 και μου εγραψε δεν ειναι διαθεσιμο ....ωραια πολυ ωραια ....

Γεια σας παιδια.Εχω το ote tv go περασμενο σε ενα android media player και ειναι συνδεδεμενο με τη τηλεοραση.Ενω εβλεπα μια χαρα τοσο καιρο εδω και 5 μερες περιπου μπαινω στην εφαρμογη κανονικα και οταν παω να ανοιξω ενα καναλι δεν παιζει.Ξερει κανενας γιατι το κανει κλειδωσε τιποτα παλι οτε?

Ολο και κατι καινουργιο με το otego. Εδω και λιγες μερες το otesport1 πρωτα χανει τη φωνη και σε λιγα δευτερολεπτα παγωνει η εικονα . τα υπολοιπα καναλια παιζουν κανονικα. Εχω την υπηρεσια με ξενο wifi και τα 500 mb καθε μηνα

Μου κανει εντύπωση πόσες δυσλειτουργίες έχουν αναφερθεί για την υπηρεσία.Ως τώρα με το λάπτοπ δεν έχω κανένα θέμα στο σπιτιΑπλως το βάζω στο 575.

Ολο και κατι καινουργιο με το otego. Εδω και λιγες μερες το otesport1 πρωτα χανει τη φωνη και σε λιγα δευτερολεπτα παγωνει η εικονα . τα υπολοιπα καναλια παιζουν κανονικα. Εχω την υπηρεσια με ξενο wifi και τα 500 mb καθε μηνα
Και σε μένα το ίδιο

"GetWebBrowser2 Failed" Αυτό μου βγάζει σε Windows 10 αναβαθισμένο. Το απεγκατεστησα το plugin, επανεκκίνηση το pc. Εγκατάσταση , επανεκκίνηση ξανά. Το αποτέλεσμα ίδιο. Μου βγάζει αυτό το μήνυμα.
Έχουμε καμμια άλλη λύση?

Και μενα αυτο μου βγαζει. Πριν μια βδομαδα επαιζε κανονικα και τωρα τιποτα. Restart, επανεγκατασταση, ΤΙΠΟΤΑ!

Ειπα κι εγω να ασχοληθω λιγο γιατι μια φορα κατι καταφερα και ειδα. Αμα ειναι να τρωμε τοσες ωρες με αυτη την αηδια, καλυτερα να το καταργησουν το ριμαδι και να προσφερουν κατι αλλο. Δε το εχουν...

Γεια σας παιδια.Εχω το ote tv go περασμενο σε ενα android media player και ειναι συνδεδεμενο με τη τηλεοραση.Ενω εβλεπα μια χαρα τοσο καιρο εδω και 5 μερες περιπου μπαινω στην εφαρμογη κανονικα και οταν παω να ανοιξω ενα καναλι δεν παιζει.Ξερει κανενας γιατι το κανει κλειδωσε τιποτα παλι οτε?

Δοκίμασε καθαρισμό cache και δεδομένων από την επιλογή ρυθμίσεις εφαρμογές otetv go.

Απο το replay tv εξαφανίστηκαν όλα τα κανάλια ντοκυμαντερ εδώ και 2 μέρες περίπου, συμβαίνει και σε εσας?

Απο το replay tv εξαφανίστηκαν όλα τα κανάλια ντοκυμαντερ εδώ και 2 μέρες περίπου, συμβαίνει και σε εσας?

Ναι έχεις δίκιο όντως συμβαίνει αυτό και δεν έχω ακούσει για πιο λόγο. Μόνο το Viasat και το travel εξακολουθούν να είναι μέσα.

Σε εμένα δεν είναι ούτε αυτά.
Μόνο το ΟΤΕ History

Ναι έχεις δίκιο όντως συμβαίνει αυτό και δεν έχω ακούσει για πιο λόγο. Μόνο το Viasat και το travel εξακολουθούν να είναι μέσα.

Πάντα αυτά είχε μόνο νομίζω.

Χρειαζομαι την υπηρεσια για να βλεπω περιπου 3 φορες την εβδομαδα, οταν εχει τσαμπιονς λιγκ και φορμουλα ενα, μεσω wifi. Υπαρχει κανεις που να την χρησιμοποιει με αναλογο τροπο και να μου πει περιπου ποσο ειναι το κοστος της υποτιθεμενης δωρεαν υπηρεσιας για τα sms που χρειαζεται να στελνεις και τα mb που θα ξοδευτουν κατα την συνδεση (αν δουλευει ακομα το κολπο με το Hotspot);

Τα sms είναι δωρεάν, αλλά πρέπει να εχεις mb, αξίας τουλάχιστον 5+ το μηνα

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

5 ευρω τουλαχιστον απλα για να συνδεθει στην υπηρεσια ωστε μετα να δω μεσω wifi;

Το γνωστό δίλημμα τι είναι δωρεάν και τι όχι.