ειπα να δοκιμασω να δω το ote go σε live αγωνα και σε pc, πολλα κολληματα στην διαρκεια του αγωνα ,καμια 10αρια φορες με πετουσε εκτος δικτυου ,ετσι δουλευει αυτο;
Και σε μένα το ίδιοΟλο και κατι καινουργιο με το otego. Εδω και λιγες μερες το otesport1 πρωτα χανει τη φωνη και σε λιγα δευτερολεπτα παγωνει η εικονα . τα υπολοιπα καναλια παιζουν κανονικα. Εχω την υπηρεσια με ξενο wifi και τα 500 mb καθε μηνα
"GetWebBrowser2 Failed" Αυτό μου βγάζει σε Windows 10 αναβαθισμένο. Το απεγκατεστησα το plugin, επανεκκίνηση το pc. Εγκατάσταση , επανεκκίνηση ξανά. Το αποτέλεσμα ίδιο. Μου βγάζει αυτό το μήνυμα.
Έχουμε καμμια άλλη λύση?
Γεια σας παιδια.Εχω το ote tv go περασμενο σε ενα android media player και ειναι συνδεδεμενο με τη τηλεοραση.Ενω εβλεπα μια χαρα τοσο καιρο εδω και 5 μερες περιπου μπαινω στην εφαρμογη κανονικα και οταν παω να ανοιξω ενα καναλι δεν παιζει.Ξερει κανενας γιατι το κανει κλειδωσε τιποτα παλι οτε?
Απο το replay tv εξαφανίστηκαν όλα τα κανάλια ντοκυμαντερ εδώ και 2 μέρες περίπου, συμβαίνει και σε εσας?
Ναι έχεις δίκιο όντως συμβαίνει αυτό και δεν έχω ακούσει για πιο λόγο. Μόνο το Viasat και το travel εξακολουθούν να είναι μέσα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.