Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Καλησπέρα στην παρέα, μια πρόταση για android box που να παίζει ote tv go?
προσπάθησα να διαβασω το νήμα αλλά δεν βρήκα κάποια απάντηση, εστω πμ.

Ευχαριστώ

Σε ξένο wifi παιζει όταν συνδεθεις αρχικά με το κινητό που έχεις δηλώσει και μετά με οποία συσκευή θέλεις

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ξένο wifi παιζει όταν συνδεθεις αρχικά με το κινητό που έχεις δηλώσει και μετά με οποία συσκευή θέλεις

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σε εμενα δε γινετε αυτο. στελνω το sms συνδεομαι στη συσκευη που εχει τη sim μεσα και οταν παω σε αλλη συσκευη χωρις τη sim μεσα το γνωστο μηνυμα. χρησιμοποιήστε την ote wifi συνδεση σας

σε εμενα δε γινετε αυτο. στελνω το sms συνδεομαι στη συσκευη που εχει τη sim μεσα και οταν παω σε αλλη συσκευη χωρις τη sim μεσα το γνωστο μηνυμα. χρησιμοποιήστε την ote wifi συνδεση σας
Παίζεις με τα δεδομένα τις sim ,εννοεί ο φίλος ποιο πάνω!!

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Χαοτικο εγινε το θεμα, γι αυτο η ερωτηση: σε android box μπανει το ΟΤΕgo; συμφωνα με τις προδιαγραφες στη σελιδα του ΟΤΕ μαλλον οχι, μα απο τη στιγμη που ειναι android γιατι το οχι;

Μαλλον βλεπει την εικονα προς τα εξω και την κλειδωνει, τα υπολοιπα ειναι root.Aν και εχει γραφτει οτι παιζει σε καποια box

Μαλλον βλεπει την εικονα προς τα εξω και την κλειδωνει, τα υπολοιπα ειναι root.Aν και εχει γραφτει οτι παιζει σε καποια box
Γνωρίζει κάποιο box που να παίζει;

Σε Windows box σίγουρα θα παίζει.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

"GetWebBrowser2 Failed" ρε παιδιά τι γίνεται όταν βγαζει αυτο και δεν παίζει? το έφτιαξε κανείς ?

Καλησπέρα. Το ίδιο πρόβλημα κι εγώ. Έχουμε κανένα νέο και πως μπορούμε να το διορθώσουμε?

win 10 64bit και Chrome.

κι εμένα μου το έβγαζε, δοκιμάστε με internet explorer, πιθανώς θα σας βγάλει ότι υπάρχει νέα έκδοση, εναλλακτικά, uninstall -> reboot -> install

Εγώ που είχα το ίδιο πρόβλημα, λύθηκε γιατί έμπαινα ως χρήστης. Όταν μπήκα ως admin έπαιζε κανονικά.

Τελικα το οτεgo παιζει μεσω laptop/desktop στην τηλεοραση στο ιδιο σπιτι με την δηλωμενη γραμμη οτε; Ειναι επιβεβαιωμενο;

Aν δεν παιζει "στο ιδιο σπιτι με την δηλωμενη γραμμη οτε" που θα παιζει?

Κάποιος να μας ενημερώσει αν παίζει με box?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Aν δεν παιζει "στο ιδιο σπιτι με την δηλωμενη γραμμη οτε" που θα παιζει?

απο οτι καταλαβαινω ο φιλος μιλαει αν παιζει σε tv απο lapto/desktop

Η ορθή χρήση της υπηρεσίας για αυτο ειναι και Go γίνεται απο κινητό, tablet, και laptop. Αν εκ παραδρομής απο ενα HDMI απο laptop περνάει εικόνα στην τηλεόραση αυτο δεν ειναι ο κανόνας, και αφού δεν ειναι πολιτική της εταιρείας αυτο ανα πάσα στιγμή με ενδεχόμενη αναβάθμιση μπορει να κλειδώσει.

Απο την στιγμη που δινεται και σε desktop (αντιθετα με το Nova go που δεν δινεται και ειναι κλειδωμενο αν πας να συνδεσεις hdmi)
δεν νομιζω να το κλειδωσουνε θα ειναι παραλογο

κι εμένα μου το έβγαζε, δοκιμάστε με internet explorer, πιθανώς θα σας βγάλει ότι υπάρχει νέα έκδοση, εναλλακτικά, uninstall -> reboot -> install

Ως admin είμαι αλλά τα ίδια...