σε εμενα δε γινετε αυτο. στελνω το sms συνδεομαι στη συσκευη που εχει τη sim μεσα και οταν παω σε αλλη συσκευη χωρις τη sim μεσα το γνωστο μηνυμα. χρησιμοποιήστε την ote wifi συνδεση σαςΣε ξένο wifi παιζει όταν συνδεθεις αρχικά με το κινητό που έχεις δηλώσει και μετά με οποία συσκευή θέλεις
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παίζεις με τα δεδομένα τις sim ,εννοεί ο φίλος ποιο πάνω!!σε εμενα δε γινετε αυτο. στελνω το sms συνδεομαι στη συσκευη που εχει τη sim μεσα και οταν παω σε αλλη συσκευη χωρις τη sim μεσα το γνωστο μηνυμα. χρησιμοποιήστε την ote wifi συνδεση σας
Γνωρίζει κάποιο box που να παίζει;Μαλλον βλεπει την εικονα προς τα εξω και την κλειδωνει, τα υπολοιπα ειναι root.Aν και εχει γραφτει οτι παιζει σε καποια box
"GetWebBrowser2 Failed" ρε παιδιά τι γίνεται όταν βγαζει αυτο και δεν παίζει? το έφτιαξε κανείς ?
Aν δεν παιζει "στο ιδιο σπιτι με την δηλωμενη γραμμη οτε" που θα παιζει?
κι εμένα μου το έβγαζε, δοκιμάστε με internet explorer, πιθανώς θα σας βγάλει ότι υπάρχει νέα έκδοση, εναλλακτικά, uninstall -> reboot -> install
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.