Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO
-Πιανει μονο στη γραμμη του σπιτιου με συνδεεται με το OTE TV επειδη εχω και δευτερη γραμμη στο εξοχικο στο ονομα μου?
Εφόσον έχεις και δεύτερη τηλεφωνική γραμμή με ADSL ή VDSL στο ίδιο ΑΦΜ, είναι εφικτό αυτό που ρωτάς, αλλά όχι αυτόματα. Θα πρέπει να το ρυθμίζεις από μόνος σου ηλεκτρονικά μέσα από το My Cosmote.
Αφού συνδεθείς με τα στοιχεία σου, θα πας στην καρτέλα "My TV" και θα επιλέξεις "Διαχείριση" για την Υπηρεσία ΟΤΕ TV GO.
Θα σου ανοίξει ένα αναδυόμενο παράθυρο για τα τηλέφωνα σταθερά/κινητά που μπορείς να δηλώσεις για την υπηρεσία.
Το πρώτο πλαίσιο είναι για το σταθερό τηλέφωνο και θα έχει γραμμένο το υπάρχον του σπιτιού σου, οπότε θα πατήσεις "Αλλαγή", θα γράψεις το άλλο σου τηλέφωνο στο εξοχικό και θα πατήσεις Υποβολή για να καταχωρηθεί.
Αυτό ήταν. Πλέον μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ΟΤΕ TV GO στο εξοχικό σου και μπορείς να το αλλάξεις εκ νέου, όποτε θέλεις.
Αν δεν έχεις ενεργοποιήσει το My Cosmote, θα πρέπει κάθε φορά να καλείς την υποστήριξη στο 13888 και να το ζητάς προφορικά, το οποίο δεν ξέρω πόσο βολικό είναι.
Tελικα με κινητο cosmote δηλωμενο στην "Διαχειριση υπηρεσιας ote tv go"
μπορεις να δεις σε λαπτοπ μεσω tethering(πως λεγεται δεν εχω ιδεα εδω το διαβασα) εκτος σπιτιου απο αλλο wifi? και αν ναι μονο προσωρινα?γιατι καπου εδω ειχε γραφτει οτι γινεται για μερικες ωρες-μερες
Απ' ότι είχε γραφτεί σε λίγο παλαιότερα μηνύματα, από συμφορουμίτες που το είχαν δοκιμάσει, δυστυχώς δεν είναι εφικτή η πατέντα με το tethering για τα laptops, όταν η δηλωμένη cosmote sim βρίσκεται σε smartphone ή tablet LTE.
Λειτουργεί μόνο όταν το Laptop είναι συνδεδεμένο με usb stick που έχει μέσα την δηλωμένη cosmote sim ή αντίστοιχα σε Laptops που έχουν δική τους θύρα για κάρτες sims.