Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Tελικα με κινητο cosmote δηλωμενο στην "Διαχειριση υπηρεσιας ote tv go"
μπορεις να δεις σε λαπτοπ μεσω tethering(πως λεγεται δεν εχω ιδεα εδω το διαβασα) εκτος σπιτιου απο αλλο wifi? και αν ναι μονο προσωρινα?γιατι καπου εδω ειχε γραφτει οτι γινεται για μερικες ωρες-μερες

μπορεις να δεις σε λαπτοπ μεσω tethering(πως λεγεται δεν εχω ιδεα εδω το διαβασα) εκτος σπιτιου απο αλλο wifi? και αν ναι μονο προσωρινα?γιατι καπου εδω ειχε γραφτει οτι γινεται για μερικες ωρες-μερες

Το ειχα ρωτησει πριν μερικές μέρες και με απάντησαν.
για να δεις με data του κινητου σου πρεπει να δηλωσεις τον αριθμο, ασφαλως,
οπως μου ειπαν στην εξυπηρετηση δηλωνεις δυο αριθμους,
το σταθερο του σπιτιου σου κι ενα κινητο και μονο απ αυτο θα βλεπεις,
αυτα με τα ξενα wifi δεν τα ξερω, αμφιβαλω κιολας αν θα παιξει,
πρεπει να εχεις δεδομενα στο κινητο ξερω
Τελικα το δοκιμασα και λειτουργει.
Σε Tablet γίνεται και εκτός σπιτιού αρκεί να μπεις με tethering πρώτα στο κινητό που έχεις δηλώσει μέσω tethering, και αφού συνδεθεί και παίζει κανονικά το κανάλι, απόσυνδέεσαι από το WiFi του κινητού (tethering),συνδέεσαι στον wifi που βρισκεσαι, και συνεχίζει να παίζει κανονικά.
Για Laptop δεν ξέρω να απαντήσω.

-Πιανει μονο στη γραμμη του σπιτιου με συνδεεται με το OTE TV επειδη εχω και δευτερη γραμμη στο εξοχικο στο ονομα μου?
Εφόσον έχεις και δεύτερη τηλεφωνική γραμμή με ADSL ή VDSL στο ίδιο ΑΦΜ, είναι εφικτό αυτό που ρωτάς, αλλά όχι αυτόματα. Θα πρέπει να το ρυθμίζεις από μόνος σου ηλεκτρονικά μέσα από το My Cosmote.
Αφού συνδεθείς με τα στοιχεία σου, θα πας στην καρτέλα "My TV" και θα επιλέξεις "Διαχείριση" για την Υπηρεσία ΟΤΕ TV GO.
Θα σου ανοίξει ένα αναδυόμενο παράθυρο για τα τηλέφωνα σταθερά/κινητά που μπορείς να δηλώσεις για την υπηρεσία.
Το πρώτο πλαίσιο είναι για το σταθερό τηλέφωνο και θα έχει γραμμένο το υπάρχον του σπιτιού σου, οπότε θα πατήσεις "Αλλαγή", θα γράψεις το άλλο σου τηλέφωνο στο εξοχικό και θα πατήσεις Υποβολή για να καταχωρηθεί.
Αυτό ήταν. Πλέον μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ΟΤΕ TV GO στο εξοχικό σου και μπορείς να το αλλάξεις εκ νέου, όποτε θέλεις.
Αν δεν έχεις ενεργοποιήσει το My Cosmote, θα πρέπει κάθε φορά να καλείς την υποστήριξη στο 13888 και να το ζητάς προφορικά, το οποίο δεν ξέρω πόσο βολικό είναι.

Απ' ότι είχε γραφτεί σε λίγο παλαιότερα μηνύματα, από συμφορουμίτες που το είχαν δοκιμάσει, δυστυχώς δεν είναι εφικτή η πατέντα με το tethering για τα laptops, όταν η δηλωμένη cosmote sim βρίσκεται σε smartphone ή tablet LTE.
Λειτουργεί μόνο όταν το Laptop είναι συνδεδεμένο με usb stick που έχει μέσα την δηλωμένη cosmote sim ή αντίστοιχα σε Laptops που έχουν δική τους θύρα για κάρτες sims.

Aν δεν παιζει "στο ιδιο σπιτι με την δηλωμενη γραμμη οτε" που θα παιζει?
Εκεί που παιζει και το novago

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Otetv go για υπολογιστή. Μακραν η χειρότερη εφαρμογή. Είναι καθαρά μόνο για να αχρηστεύεις ένα υπολογιστή, αφού δεν σε αφήνει να κάνεις τίποτα άλλο. Δηλαδή να δουλεύεις και να βλέπεις παράλληλα ξεχνά το, με τόσους περιορισμούς. Κλειστό το copy/paste, εάν το κάνεις full screen και έχεις 2 οθόνες χάνεις στην άλλη οθόνη το start menu και θα πρέπει να κάνεις αλχιμιες για να κάνεις οτιδήποτε. Άλλα δεν πειράζει υπομονή θα έρθει ο Μάιος.

Αυτο με το copy paste ισχυει και με το NOBA Go, αλλα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εχουν κοψει

Στην nova δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός. Δεν υπήρχε μέχρι πριν 2 εβδομάδες που το δοκίμασα. Όταν κυκλοφόρησε η νέα εφαρμογή.

Α ΟΚ,αν εχει αλλαξει και δεν το εχω προσεξει,σορρυ
Εμαι σιγουρος όμως ότι μεχρι το καλοκαιρι υπηρχε

Μόλις τώρα το δοκίμασα δουλεύει κανονικά στο Nova go.

Αν κάνω εγγραφή στην υπηρεσία my cosmote σταθερή για να ενεργοποιήσω το ote TV go ο λογαριασμός μετά θα μου έρχεται μόνο ηλεκτρονικά στο email?
Το διάβασα στους όρους απλά για επιβεβαίωση ρωτάω κι αν υπάρχει η δυνατότητα μετά να έρχεται χαρτι στο σπίτι.

ο λογαριασμοσ θα σου ερχεται μονο ηλεκτρονικα στο mail σου και μπορεισ να διαλεξεισ αν θα ειναι μηνιαιοσ η διμηνοσ.

Δεν υπαρχει δηλαδη δυνατοτητα να μου ερχεται και χαρτι στο σπιτι ε?

Με είχαν ρωτήσει αν θέλω να είναι online και μηνιαιο και είχα πει ναι.Αλλά δε βάζουν αναλυτικό λογαριασμό κλήσεων.Πρέπει να πάω στην cosmote και το άφησα.Μόνο αν δω καμία περίεργη χρεωση.

Δεν υπαρχει δηλαδη δυνατοτητα να μου ερχεται και χαρτι στο σπιτι ε?

Υπαρχει το απενεργοποιεις μεσα απο την σελιδα "Τερματισμός My e-Invoice"
και θα μπορεις να βλεπεις τους λογαριασμους σου οταν εκδιδονται ηλεκτρονικα αλλα θα σου ερχεται το χαρτι κανονικα για να τους πληρωνεις οπως πριν
βεβαια αυτο ειναι μαλλον στην κατηγορια χωρις το "και" γιατι δεν θα μπορεις να το πληρωνεις ηλεκτρονικα

σπαστικο αυτο που κανουνε να ενεργοποιουνε αποκλειστικα ηλεκτρονικο λογαριασμο μονο που γραφεσαι χωρις να σε ρωτησουνε

Ωραια εφοσον γινεται θα το κανω ετσι γιατι θελω να ερχεται χαρτι στο σπιτι.

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

kαι ξαφνικα, χωρις καμια αλλαγη στα νουμερα συνδεσης, αδυνατω να δω στο ταμπλετ. Η λυση;

Πηρα βεβαια μολις το 13888, αλλα μετα απο 15λεπτο στησιμο το κλεισα!

και θα μπορεις να βλεπεις τους λογαριασμους σου οταν εκδιδονται ηλεκτρονικα αλλα θα σου ερχεται το χαρτι κανονικα για να τους πληρωνεις οπως πριν
βεβαια αυτο ειναι μαλλον στην κατηγορια χωρις το "και" γιατι δεν θα μπορεις να το πληρωνεις ηλεκτρονικα

σπαστικο αυτο που κανουνε να ενεργοποιουνε αποκλειστικα ηλεκτρονικο λογαριασμο μονο που γραφεσαι χωρις να σε ρωτησουνε
Το επιβεβαιώνω κι εγώ αυτό. Έτσι το είχα κάνει πριν 1 χρόνο που είχα ενεργοποιήσει το OTE TV GO, δηλαδή απενεργοποίησα αμέσως το e-bill μετά την αυτόματη ενεργοποίησή του και συνέχισαν κανονικά να μου έρχονται οι λογαριασμοί στη διεύθυνσή μου, ενώ ταυτόχρονα τους βλέπω και ηλεκτρονικά στο my cosmote.

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Αν και είμαστε εκτος θέματος, αυτό το κάνουν για να γλιτώνουν έξοδα.
Για σκεφτείτε: χαρτί, εκτύπωση, φάκελος, ταχυδρομικά έξοδα, και όλα αυτά τα γλιτώνει 100% η COSMΟΤΕ χωρίς να κερδίζει κάτι ο πελάτης.
Πριν χρόνια όταν ξεκίνησε το e-bill ο ΟΤΕ έδινε κίνητρο στους πελάτες να το ενεργοποιήσουν 2 ευρώ έκπτωση σε κάθε λογαριασμό.
Στην πορεία όμως την έκπτωση την "έφαγε η μαρμάγκα" .