Cosmote TV GO

καλησπερα και παλι σημερα δοκιμασα παλι στο ταμπετ να δω.. εφαγα ακυρο ...απεγκατεστισα την εφαρμογη και εβαλα την COSMOTE TV GO
POY EXEI βαθμολογια 2.9 ( οχι αυτη που λεει για ταμπλετ με βαθμολογια 2.5 )

μου δουλεψε κανονικα ...ξαναεκανα δοκιμη εβαλα αυτη που λεει για ταμπλετ και παλι γιοκ )

επανεφερα την ποιο πανω που περιγραφω και μου δουλεψε κανονικοτατα .....θα δουμε αν βγαλη παλι προβλημα ..παντος απο το οτε
δεν πειρα ακομα απαντηση ...

Ρε παιδια τι γινετε με τον player στα windows? καθε φορα πρεπει να σβησω και να ξανα εγκαταστησω την εφαρμογη για να δω....

χαχα νταξει απαραδεκτοι...

γι αυτο και δεν εχω ασχοληθει ακομα... κι εχω ακομα το otetvgo στο laptop το οποιο μαλιστα τελευταια φορα που το δοκιμασα (και το χρειαστηκα κιολας γιατι ημουνα εκτος) δεν επαιζε, εβγαζε το γνωστο getbrowser2 failed,
δεν φτιαχνει με απεγγκατασταση, επανεκκινηση windows και ξανα εγκατασταση;
εγω αυτο ηξερα, ουτε αυτο μας φτανει πλεον; τι αλλο πρεπει να κανουμε για να παιξει αυτο το πραμα;

Ρε παιδια τι γινετε με τον player στα windows? καθε φορα πρεπει να σβησω και να ξανα εγκαταστησω την εφαρμογη για να δω....

και εγω το ιδιο προβλημα εχω μετα το update της εφαρμογης συνδεομαι κανονικα αλλα μολις παταω καποιο καναλι να δω φορτωνει συνεχεια ο player και στο τελος κολλαει.εχω κανει εγκατασταση απεγκατασταση ξανα αλλα τιποτα.μιλησα στο τηλ με οτε μου ειπαν να διαγραψω ολα τα cookies ολου του χρονου επαννεκινηση μετα αλλα παλι τιποτα.το εχουν δωσει λεει τωρα να το δουν και θα με ειδοποιησουν!!αλλα δεν βλεπω φως αν βρει καποιος λυση ας ενημερωσει στο φορουμ γιατι απο τον οτε δεν περιμενω προκοπη!!

Σε εμένα μετά την αναβαθμιση καθυστερεί λιγο να ανοίξει στο λαπτοπ και 2 φορές εχει κλείσει το παράθυρο μονο του.

Είχα αρκετό διάστημα το go σε desktop για να βλέπω στην tv κι ενώ δεν είχα συχνά προβλήματα τις λίγες αυτές φορές που καθόμουν να δω κάτι κι έπρεπε να κάνω επανεγκαταστασεις reboot κλπ με έκαναν να το βγάλω από το desktop και να το βάλω στο iPad που ειναι σταθερό κι ας ειναι μόνο 10 ίντσες. Τουλάχιστον ξέρω ότι θα δω.

δεν εχεις καθολου αδικο, κι εγω εχω την εντυπωση οτι η android εφαρμογη φαινεται πολυ πιο σταθερη, στα windows ολο προβληματα,
μηπως να ξαναβαλω το bluestacks (android emulator για windows) για να την τρεχω μεσα απο εκει; :D

καλησπερα εχω να αναφερω για τους περιορισμους του cosmote go .....

σε ταμπετ εκτος οικιας ...π.χ στη μτητερα μου σε αλλο ρουτερ ..οταν πας να δεις κατι μεσω WI FI σου λεει οτι ειναι αδυνατη η συνδεση
διοτι δεν μπορει να στυλη μνμ...
δεν μπορω να καταλαβω αυτον τον περιορισμο αφου για να συνθεθης στη υπηρεσια εχεις τον ονομα χρηστη και τον κωδικο σου..
αφου ετσι βλεπεις μονο απο μια συσκευη απο αυτες που εχεις δηλωση στην υπηρεσια .....
κανω κατι λαθος ;

Για να δεις με αλλο wifi πρεππει να εχεις καρτα σιμ της κοσμοτε κινητης για να μπορει να σταλει μηνυμα

Παλι τα ιδια κανει σημερα "Παρακαλω περιμενετε συνδεση σε εξελιξη" και φυσικα δεν ανοιγει ποτε το παραθυρο..

Νομίζω όχι, μόνο σε αυτό που έχεις δηλώσει στις ρυθμίσεις, αλλά ας επιβεβαιώσει και κάποιος ακομα

Sent from my iPad using Tapatalk

απορια το Cosmote TV GO δουλευει σε ολα τα ote wifi δικτυα ? εκτος forthnet ?

Δουλεύει μόνο στο σπίτι σου που είναι ο δηλωμένος αριθμός του OTE για την υπηρεσία αν η συσκευή που έχεις δεν παίρνει κάρτα sim. Αν τώρα έχεις κάρτα sim cosmote δηλώνεις το νούμερο και μπορείς να βλέπεις από αυτή εκτός σπιτιού.

Δουλεύει μόνο στο σπίτι σου που είναι ο δηλωμένος αριθμός του OTE για την υπηρεσία αν η συσκευή που έχεις δεν παίρνει κάρτα sim. Αν τώρα έχεις κάρτα sim cosmote δηλώνεις το νούμερο και μπορείς να βλέπεις από αυτή εκτός σπιτιού.
Θα πρέπει να βάζεις MB ε;

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρέπει να το φτιάξουν αυτό όμως δεν θεωρείτε cosmote go αλλά σαν multiview υπηρεσία

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

panoulhs30 το ξερω αυτο ., η ερωτηση μου τη νοημα εχει ; το μνμ αφου μπενεις στο cosmote go με τους κωδικους σου ....

panoulhs30 το ξερω αυτο ., η ερωτηση μου τη νοημα εχει ; το μνμ αφου μπενεις στο cosmote go με τους κωδικους σου ....
Εφόσον δεν βλέπει την ip του σπιτιού για να δεις σε οποιοδήποτε wifi πρέπει να στείλει το μην. , το γράφει και στους όρους!

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δοκίμασα από γειτονικό Wifi Fon δίκτυο με τους κωδικούς μου και δεν δούλεψε ούτε από εκεί. Όποτε δουλεύει μόνο από από το δηλωμένο σταθερό και κινητά Cosmote

Sent from my iPad using Tapatalk