Μέσω τηλεφώνου ή ταμπλετ αν το σύνδεσης στην τηλεόραση δεν παίζει κατά 99% έχω δοκιμάσει πολλά αλλά δεν αφήνει το πρόγραμμα. Τώρα έχω Android box TV και έχω λύσει το πρόβλημα το οποίο δεν είναι παράνομο είναι σαν να έχεις pc με μεγάλη οθόνη στην ουσία . Στην αρχή εμένα δεν με άφηνε να δω σε root συσκευή τηλέφωνου και σε μια νορμάλ με άφηνε όταν την έκανα root με μπλόκαρε δεν ξέρω τον λόγο αλλά να το έχεις στα υπόψιν σου. Πάρε ένα καλό κουτί και θα ησυχάσει το κεφάλι σου , ότι θες πες μου .
Το έχω συζητήση με τεχνικό και μου είπε ότι μπορώ να το κάνω δεν είναι κάτι παράνομο συγκαταλέγεται στην κατηγορία κινητά ταμπλετ βάση λειτουργικού. Το βασικό είναι να είσαι συνδρομητής και να το έχεις σπίτι σου. Αν ξέρεις κάτι παραπάνω και είσαι σίγουρος πες μας .
Και τώρα πληρώνω, επειδή έχω καρτοκινητό πρέπει να αγοράσω data για να δω εκτός σπιτιού!!παιζει μελοντικα να δουμε την υπηρεσια αυτονομη? δηλαδη να μπορει να πληρωνει καποιος ας πουμε για 1 μηνα ενα ποσο χωρις συμβολαια ;
Έχει αναφερθεί ότι θα εμφανιστεί μια υπηρεσία μέσω φορητών συσκευών με την ονομασία Cosmote tv now. Σε αυτήν θα μπορεί κάποιος με μια συνδρομή και μέσα από οποιονδήποτε παροχο να δει περιεχόμενο της Cosmote tv. Παραπάνω θα ξέρουμε όταν θα γίνει η προώθηση της υπηρεσίας.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Δεν θα χρειάζεται συνδρομή cosmotetv αλλά θα δουλεύει αυτόνομα.
Κάνουν αλλά μην το λες παραέξω.κάτσε, και γιατί να κάνουμε unroot για το go; κάτι εφαρμογές hide root from apps ή suhide δεν κάνουν δουλειά;
ΚάνουνΕυχαριστω για την ενημερωση δεν τοξερα. Κανουν οντως δουλεια;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.