Cosmote TV GO

Δυστυχώς υπάρχει θέμα με το plugin. Την 1η φορά παίζει κανονικά αλλά αν ξαναμπω την επομενη μερα δεν θα παίξει και θα πρέπει να ξανακάνω uninstall @ install ξανά..Το χαλάσανε..:(

(win7 64bit, firefox 51.0.1 32bit)

βασικά ποτέ δεν ηταν φτιαγμενο, μονο προβληματα ειχε η εφαρμογή για win

H πρωτη εφαρμογη που ειχε βγει σαν ote tv go επαιζε μια χαρα στο pc
μετα που εγινε cosmote tv go αρχισε να κανει αυτο το σπαστικο που πρεπει να την κανεις εγκατασταση-απεγκατασταση ανα μια δυο μερες

απο ότι φαίνεται όλα καλά και πάλι,
σε Win10
με την εκδοση 1.25.00 είχε τα προβλήματα αλλα μόλις το κατέβασα με την εκδοση 1.27.0.3 και ανοιγεί οκ ο player χωρίς να μας ζαλίσει οτι θέλει πάλι installation κτλ..
:)

Ρε παιδιά επειδή έχω μήνες να παρακολουθήσω το νήμα υπάρχει κάτι νεότερο με τις root συσκευές;

Δυστυχώς υπάρχει θέμα με το plugin. Την 1η φορά παίζει κανονικά αλλά αν ξαναμπω την επομενη μερα δεν θα παίξει και θα πρέπει να ξανακάνω uninstall @ install ξανά..Το χαλάσανε..:(

(win7 64bit, firefox 51.0.1 32bit)
Kαλημέρα σε όλους, δοκίμασα πάλι σήμερα στο παλιο μου laptop με windows10 με Chrome 56 και μου ζήτησε να κατεβάσω τον τελευταίο player 1.27, τον εγκατέστησα, τον έψαξε (εμφανισε το popup), τον βρήκε και έπαιξε χωρις προβλημα. :2thumb22sup:

Σε νεοτερο laptop με ιδιο os & chrome version, αφου κατέβασα τον τελευταίο player μου εμφάνισε πάλι το popup να τον κατεβάσω, μήπως είδατε αυτό? Κάνοντας ένα clear cookies, cache μετά επαιξε μια χαρά.

Kαλημέρα σε όλους, δοκίμασα πάλι σήμερα στο παλιο μου laptop με windows10 με Chrome 56 και μου ζήτησε να κατεβάσω τον τελευταίο player 1.27, τον εγκατέστησα, τον έψαξε (εμφανισε το popup), τον βρήκε και έπαιξε χωρις προβλημα. :2thumb22sup:

Σε νεοτερο laptop με ιδιο os & chrome version, αφου κατέβασα τον τελευταίο player μου εμφάνισε πάλι το popup να τον κατεβάσω, μήπως είδατε αυτό? Κάνοντας ένα clear cookies, cache μετά επαιξε μια χαρά.

1.27.0.3 version έχω (win7 64bit, firefox 51.0.1 32bit) και ενώ παίζει τη μια φορά την άλλη δεν..

Ok και σε Firefox 51.0.1 (32bit) που δοκίμασα μόλις, βλέπω κανονικά

Και μένα μου δουλεέυει κανονικά την 1η φορά που θα το κανω install. Aν την επόμενη μέρα ξαναμπώ (προφανώς δεν έχει να κανει με τη μερα αλλά με κάτι άλλο) μου ξαναζητά να κατεβάσω το plug in

1.27.0.3 version έχω (win7 64bit, firefox 51.0.1 32bit) και ενώ παίζει τη μια φορά την άλλη δεν..

μπα εμενα συνεχιζει και παιζει πάντα μην το ματιάσω...
τι να πω...τουλάχιστον σου παίζει τις μισες φορες κάτι ειναι κ αυτό απο το τίποτα..

Μόλις εγκατέστησα την έκδοση 1.27.0.3, μετά από απεγκατάσταση της παλιάς έκδοσης και καθαρισμό των cookies, η οποία παίζει απροβλημάτιστα σε laptop win 10 τόσο στο Chrome έκδοση 56.0.2924.76 (64-bit) όσο και στο Mozila Firefox έκδοση 51.0.1 (32-bit)!

Μόλις εγκατέστησα την έκδοση 1.27.0.3, μετά από απεγκατάσταση της παλιάς έκδοσης και καθαρισμό των cookies, η οποία παίζει απροβλημάτιστα σε laptop win 10 τόσο στο Chrome έκδοση 56.0.2924.76 (64-bit) όσο και στο Mozila Firefox έκδοση 51.0.1 (32-bit)!

Mετα απο 1-2 μερες ειναι το θεμα "μολις" σε ολους παιζει

ειτε το γνωριζουν ή οχι, οι διαδικασιες/επιδιορθωσεις/αλλαγες ειναι σε ρυθμους χελωνας σε ολα τα επιπεδα δυστυχως..

Δουλεύει κανονικά σε εμένα η εφαρμογή κ σε κινητό και σε tablet.

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νέα έκδοση για Android σήμερα δεν παρατήρησα κάποια διαφορά. Θα ήθελα να γίνεται να έχω HD ανάλυση στάνταρ από την αρχή να μην χρειάζεται να το γυρνάω εγώ μετά. Επίσης καλή ιδέα θα ήταν να μπορείς να κατεβάσεις προσωρινά ένα πρόγραμμα και να το δω αργότερα όταν δεν έχω ίντερνετ. Όπως έκανε το Netflix τελευταία που αποθηκεύει στην εξωτερική sd. Θα βόλευε πολύ.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom